Hüppa postitusse

Aaro

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Aaro postitas

1. Kus kohast see tagadifri puksi mõõdud sul pärit on? Minu teada on nad kõik ühes mõõdus, olenemata TYP168 või TYP188 diffri kaanest.
  2. No kui osa teksti on ilmselgelt inglise keeles (meeting) siis loogiline on ka ülejäänust, eriti veel lühenditest, seda arvata.
  3. 4 dime? noh peaaegu ju ok vanasti oli time, aga kes tänapäeval grammarit enam jälgib, isegi patustan sellega, peaasi, et suuline on arusaadav (kõige jubedamad on inglased oma inglise keelega)
  4. Pilt on raskelt mõistetav. Ilmselt ei ole kohtumine Poolas kuskil E30 tehaseliinil. Ja mida peaks tähendama 4D, vast 4 doors (ust), kas kohtumine on ainult 4 ukselistele sedaanidele? Või lugeda popilt ja noortepäraselt - for door(s)? Uksele/Ustele ... no veel segasemaks läheb. Ahh, jorisen niisama, pigem kadeduseuss närib hinge, et ise ei saa kaasa tulla.
  5. Kas uuest nunnust ka teema tuleb?
  6. Aaro vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kui sa mõtled, mis tehnilisse passi kirja läheb, siis jääb see kirje mis juba seal on. Kui auto oli enne ilma katita siis jääb ilma katita, isegi kui uus mootor on katiga.
  7. OK, aga väga kole on küll.
  8. Jummel, miks see mootor nii tahmab?
  9. Jah, nii palju kui proovisin (tegelikut mitte eriti oli teada et ei saa) pean kurvastusega tõdema, et see aasta jääb vahele. Järgmine aasta rindel näeme.
  10. Tere Ork. Tee print screen, hetkel tundub et ei ole nagu midagi valesti. Ka minul on vasakul kõik teemad. Muidugi nad ei jookse kuhugi vaid ootavad kanatlikult oma aega, millal ma neid klikin.
  11. Mina olen kogu oma perega vaimselt teid toetamas ja naudin mõnusat seltskonda. Järgmine aasta kohtume rsk.
  12. GTA: pudinad
  13. Nüüd juba hilja aga normiks on, et selliseid piduri detaile, samuti nagu amorte/vedrusid, vahetatakse alati paarina.
  14. Sama küsimus, mismoodi tiib on preface? Ise veel kirjutad, et klaasfiibrist? Parempoolne karp on küll kole, kohe näha, et harrastatud valest kohast tõstmist. Aga edu ja julget pealehakkamist ainult soovides.
  15. Panen lingi, ise algul ei leidnud aga jah paak täitsa olemas. Muidugi huvitav kas keegi on sealt ka midagi tellinud? Ettevõtte on loodud vähem kui 2 aastat tagasi. Asukoht Tallinnas Nõmmel eramajas ja ettevõte ise asutatud ilma sissemakset tegemata. Mis muidugi ei tähenda kohe midagi halba aga kuidagi ettevaatlikuks teeb küll.
  16. Ise oma autoga siin kaugel maal maadelnud sellega. Tagasivool on sul kena, üks väike kontroll muidugi veel, et see kas ka kenasti vabalt paaki läheb. Tagasivoolu voolikut suuga kasvõi puhuda kui õhk läbi käib on korras. Regulaatorit pole mõtet uisapäisa vahetada, lihtne test, tühikäigul kisu vaakumi ots lahti, põõre peab tõusma. Kui tõuseb siis regulaator töötab ja teda torkida pole vaja. 2,5 ja 3 regulaator on jah erinevad aga neid kataloogi järgi pakutakse kõigile mootoritele toppelt, seega tehas on ehitanud mootori, et 2,5 töötab ka kõik normaalselt. Pumba 4 bari on jah tiba vähe, aga vana pumba kohta ka veel töötav asi. Surve maha tulek võib olla kogu pikas süsteemis kuskil. Vabalt ka pumba rõhuklapis, olen isegi ostnud uue pumba, millel rõhu klapp oli pees ja lasi paugust rõhu kohe maha, ka käivitus oli pikk. Seda nüüd küll jah E46 masinal.
  17. Aaro vastas Leks teema asukohas Vaba teema
    Suvi
  18. Seda on ju õudne keberniit lahti võtta, ime kui ta ilusti kätte saad. Kui lahti kisud, soovitan, vaheta siis ühe hurraaga ka laager ära, kui ei tea mis ajast see seal on. Mina ise panustaks ikkagi laagrile, kui pooltelje kaitsekummid on terved, siis ei kao sealt määre ise mitte kuhugi, ei tea muidugi sinul nende olukorda.
  19. Mina saan aru, et vaja plokki ennast koodipulgad ja asjad pannakse ise. Siis polegi ju vahet mis, kas R4 või R6. Põhiline, et tahho töötaks ja plokk ise terve.
  20. Aaro vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kas sooja torud salongi radikasse õieti ühendasid?
  21. Mismoodi sa nad nii puhtaks said?
  22. Mida seal Aussist ikka tuua, ju kängururauad tõi.
  23. See plastik oli minu arust ainult M3 põhine, teistele mudelitele pakuti sinna ainult väikest tükki. Väga vabalt võin ka eksida hetkel. Eks tüki tellija kommenteerib, mis masina alt ta selle tüki koodi kätte sai.
  24. Aaro vastas Leks teema asukohas Vaba teema
    Märgatud koduhoovis.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.