Hüppa postitusse

RaidoM

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis RaidoM postitas

1. Ise liituks ilmselt Raplast aga kui nimetatud kohtadest keegi ei liitu siis pole jah pointi niisama tiirutada teistel ja ma haagiks vb kuskil Põltsamaal külge.
  2. Kas marsruut sama, mis eelmisel aastal? Tallinn-Rapla-Türi-Viljandi?
  3. Seesamane jep. Aeromotorsis nägin nagu ka.
  4. Kust elektrilise antenni soetasid?
  5. Keskkonsool mulle bronnitud
  6. Ausaltöeldes ma ei tea, mis seal sees on. Miskipärast arvan, et 88C on aga see oli aastaid tagasi kui sai külge uus pandud.
  7. Päris hea leid. Ukse kõlarid on päris viisakalt lahendatud.
  8. Hmm, huvitav. Pihustite peale pole mõelnudki. Kuidas ja millega neid puhastada? Hetkel mul näidud sellised: tühikäigul HC 142, CO 0.028 pöördel: HC 73, CO 0.925
  9. Selge. Miskit m52b28 katte olen näinud. Olid 2 sellist ümmargust pauna ja tundus, et need sinna alla hästi ei mahu. Aga vaatan need teised ka üle. Asjalik keevitaja vast aretab alla normaalselt.
  10. Kahjuks on nende saadavus väga halb. Olen kõikvõimalikud foorumid läbi vaadanud ja pole ühtegi märganud müügis. On need universaalsed tõesti nii halvad? Välismaa bmw foorumites nagu väga ei kurdeta. Pigem nagu soovitatakse. Vähemalt Magnaflow tooteid. Aga kindluse mõttes peaks selle polditavaks tegema, et universaalne ainult ÜV ajaks alla torgata ja muul ajal OEM katiga sõita. Iga paari aasta tagant ei tahaks neid osta.
  11. Väga kena. Endal ka kohekohe sama asi ees. Mōtlesin samuti, et peaks asja laskma teha polditavate kinnitustega, et kui vaja midagi lahti teha siis ei pea kollektorist alates lahti vōtma. Anna siis teada, kas heitgaasi näitajad on normis. Kas vana katt oli läbi omadega?
  12. Kust ja milline katalüsaator osta? Vana kat ikka vist läbi. Tühikäigul olid küll näidud normis aga pööretel oli co liiga kõrge. Ülevaataja pakkus, et pikka aega rikka seguga sõites on ilmselt kati nahka keeranud. Igatahes mida otsida? Kasutet OEM suht raske leida ja ausaltöeldes pea 30a vana katti ei usalda ka väga. Magnaflow katte müüakse summutiabis. On need mõistlikud asjad? Tahaks sellega rohkem kui ühe ÜV läbida.
  13. Tundub,et ma pole ainuke, kel temperatuuriga jama. Ventilaator küll jahutab ilusti maha kui see rakendub(samuti 3/4 peal) Aga maanteel sõites, mil asi peaks niisamagi jahutama, on temperatuur veidike üle keskmise. Eelmisel aastal lekkis termostaadi korpus, kust sai ilmselt õhku vahele. Sai see parandatud aga midagi ei muutunud. Temp kisub ikka üle veidike. Andur samuti 80/88 aga ainult ühe astmega, ehk peaks rakenduma 80 kraadi peal. Vahel oleks nagu tunda tosooli lõhna. Tasuks ehk samuti see salongiklapp välja vahetada?
  14. https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/originaler-bmw-3er-e30-318is-diamantschwarz-m-technik-innen-aussen/659462520-216-6746 Huvitav sisu. Pill ise suht räbal. Sellise hinnaga võiks natuke paremas seisus olla.
  15. Spidoploki jama sai korda. Olin väikse täkke suutnud tekitada rajale ja seetõttu ei läinud vool peale temperatuuri näidikule. Aga kas mõnel M50 omanikul, kel pill laiali, oleks laenata aju ja lambda andurit üheks õhtuks. Aju siis punase sildiga ja 413 lõpuga. Õlled garanteeritud.
  16. Ei, Maanteeamet ei väljasta vana välimusega numbrimärke. Ainult EUR tähisega saab.
  17. @Max.Tulin jah suvitama aga siin peab hoopis jopet kandma. 😃
  18. Mul mingid roolivōimu voolikud olemas Tallinnas. Üks pikem, üks lühem. E36 pealt mōlemad.
  19. Jep. Sai juba nagu korda aga mingi jama ikka sees. Sel vanal ka kahjuks 2.nädalane järjekord, kes seda timmis.
  20. Kas oskab keegi soovitada autoelektrikku Tallinnas, kes vaataks lambda juhtmed üle ja vajadusel paneks asja õigesti kokku. Suhteliselt kiire asjaga.
  21. Eks ma natuke kangutasin küll jah. Samas ei paistnud selle valge värvi alt suurt midagi välja.
  22. Võtsin spidoploki lahti. Üks massi mutter oli kergelt oksüdeerunud aga nii bensunäidiku kui ka temperatuuri näidiku klemmid oli ilusti puhtad. Panin kokku tagasi ja tundus nagu parem olevat. Panin kõik tagasi kokku ja krdi temperatuuri näidik enam töötanud. Võtsin enne uuesti lahti, et vb unustasin midagi kinni keeramata aga ei, kõik timm. Lahti tuli väga raskelt, sest keegi oli spidoploki vahele, kahe pirni ümber, kahepoolset teipi pannud. Milleks see porr vajalik oli, ei tea. Kõik kruvid olid iseenesest olemas. Osaliselt koukisin teibi ära ja nüüd asi ei funkagi. Mis kala seal võib olla?
  23. Olen tellinud sealt 4-5 korda. Alati ōige asja saanud ja ilmselt kōige odavamate hindadega varuosapood.
  24. Vahetoru oli mu teada olemas. Paaki sõitsin eelmisel aastal mitu korda tühjaks. Nädalavahetusel vaatan seda spidoplokki, vb seal mingi kala.
  25. Paaki pole vahetanud. Täpselt sama, mis ostes oli. See anomaalia on minu meelest nüüd sel aastal tekkinud. Ei mäleta, et eelmine aasta seda jama oleks olnud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.