Kõik, mis oo7 postitas
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Siis tekib lihtsalt selline olukord Muidugi jah, elamine tasuta käes on ja igapäeva auto puhul leppida milegi viletsaga saab hakkama, tean omast käest, e30ne soetasin endale ju, kui alles koolipoiss olin. Mis puutub sellesse haruldusse, siis eelpool mainitud SportEvo m3 tehti 500tk aga Alpina C1 2,3 35tk, niiet päris ainult tootmisarvud ka ei maksa M3 puhul mängib pigem rolli see, et see auto on ise täiesti teine, ainult kapott ja katuse plekk on samad. R4 mootor on teisejärguline. Seda sama R4 mootorit saab ju 320iS peal ka näha 141kw-na ja see auto ei maksa kaugeltki nii palju.
-
Praegu on talv ka, ostetakse asi garaazi seisma. Kevadel lähevad pillid palju paremini müügiks Eriti kui on kavas soetada esimene hobipill, praegu garaazi enam kuskilt ei leia jne. Lisaks kõik tahavad ju 325i saada
-
2016. aasta kalendripildid
No võiks ikka kõik hääletada ja kuidas seda kontrollida ? Let the best pics win
-
See oleks impossible, euroopa liidus ei saaks seda müüa, sest auto ei vasta nõuetele. Seda ei heitgaaside, ohutuse, jalakäia ohutuse jne poolest. Vaadake uute autode kapoti disaini kasvõi. Samast ajastust on muidu Golfi tehtud küll lausa 2009a-ni @ L.A Alpinal vaevalt vesi ahjus oli, sest B3 ja eriti B6 olid võimsamad kui E30 M3. Lisaks tehti ju M3 kerega autot ka, B6s:
-
Lobamokkade rubriik
Lakkimata punase auto omanikele must have asi
-
Kui autosid on tehtud 35tk ja järgi mingi 20tk siis ilmselgelt pole see mõeldud "keskmise" inimese jaoks. Mõni viski pudel maksab ka rohkem kui 20 tonni, ega see tähenda et iga üks peaks saama seda juua ? Samamoodi ei pea saama igaüks seda autot endale osta. Kõige kallimad E30ned on SportEvo M3ed ja need maksavad üle 150 tonni Keskmist palka teeniva inimese jaoks Eestis on normaalse hobiauto pidamine minusilmis täiesti mõttetu ülevõlli elamine. Peab mujalt juba korralikult koitama..
-
Kes, kus ja keda nägi
Mis tast üldse maha müüsid siis?
-
325i kupee (m20b25) '87 - Hannes
Uus plokk sellesmõttes pole õige et sul on sellel 60 liitrine paak aga see on vanema 325i oma ehk 55L..
-
316 '90 sedaan - Midaasja
Siin on tegelikult see teema ka kui oled ühte autot palju lammutanud tunduvadki teised keerulised ja nii vastupidi. E30 on BMW mõistes väga lihtne ja loogiline auto.
-
Lobamokkade rubriik
Soojas kliimas ja õigesti hooldades ma arvan küll isegi. Maailma suurima läbisõiduga auto on teadaolevalt üks Kreeka takso http://www.omgfacts.com/motors/11770/A-Greek-taxi-driver-has-the-world-record-for-longest-mileage-in-a-single-car-2-9-million-miles Asjaga uhati 4,6 miljonit km maha. Auto oli käigus kahes vahetuses 80ndatest saadik
-
325e 11/1986 - kuri
Vt palju sul tujurikkuja maanteel ntx näitab, kui sellega veel sõidad. Mu sõbra masinal millest eelpool rääkisin näitas seier üle 100 sõites sinna 12 kanti. Keskmist võrrelda siis linn ja maantee olid samad. Mul endal on 87/06 masin ja sellel on 95kw ja see tahhokas. Muidu praegu on 325i kraam peal koos 6800 piirajaga +3,45 ja maanteel on kellad nii: Muidu on 325e väga hea mudel ja originaalina sobib koos selle diffriga sul linna autoks väga hästi.
-
325e 11/1986 - kuri
Neid 325e-sid on erinevaid ka. Hilisemad lähevadki rohkem pöördesse ja on 5kw võimsamad. Kumb tahho sul on kas see mis näitab 5000 v 6000 ja kus maal piiraja on Ma olen muidu sõitnud originaalkorras 90kw masinaga, millel piiraja 4750 nagu pildil ja sellel oli samuti 3,64 differ. Igatahes sellele mootorile selline differentsiaal ei sobinud mittekuidagi. Masin võttis maanteel sõites ka päris hästi kütust, lisaks on maksimaal kiirus vaid 160km/h. Kütusekulu oli linnas ja maanteel umbes sama. Minu auto oma:
-
325e 11/1986 - kuri
Päris viisakas, seest eriti ilus. Plaan see normaalselt pöördesse ka käima panna ?
-
Mäletan kuidas EBK-s kõik suured keretööde spetsid haukusid et kui vägevalt see aerosoolituuning kestab.. Muidu esimeses variandis nägi auto huvitav välja küll
-
See jh ikka värskelt ehitatud ront, sest muidu oleks ropult roostes väljast.
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Ei ole korras ja enne kevadet korda ei tee ka seda. Auto vedeles muidu lehehunnikus aga nüüd tegin kindlustuse ja olen sellega nädal aega sõitnud, sest vend võõpab 330-i. Järgmiseks tegeleb ta enda uue autoga, kui see saabub ja siis vaatab mis sellest saab. Panen ta garaazi ära nüüd peale seda kui auto kätte saan. See peaks juhtuma järgmisel nädalal. Mis kindlustusse puutub, siis algul mökutas UM kahjunõude esitamisega ja nüüd mökutavad nemad edasi "alternatiivse pakkumiste otsimisega". Tundub müstiline kuidas see nii kaua võtab. Umbes ise ei helista siis ei tee keegi midagi..
-
Foorumi tähelepanekud / arvamused
see on sellepärast nii, et ei saaks numbreid otsingus kasutada
-
Foorumi tähelepanekud / arvamused
Äkki mingi vend helistab keset ööd ja küsib mis sul seljas on.. never know..
-
Lobamokkade rubriik
arvestades sammalt võis olla küll. Maal vedeleb venna vana Audi mingi 3a sellel küll mingit erilist sammalt peal pole. Sisu hallitab küll jah vägevalt Samamoodi seisab Tallinnas majaees vist mingi 2-3a mingi Mazda. Sellel veidi on nagu peal aga mitte nii nagu siin. See võis vabalt mingi 10a seista
-
320i (m20b25) '90 risto21
Need rattad palju ilusamad, kui teerullid, mis teise auto all + alt stange äär. Ma teeks masina täpselt selliseks
-
Uks kinni, milles viga?
On nii juhtunud. Asi oli ise paigaldatud keskluku mootorite kinnitites. Seal läks varras selle varda külge kust nupust saab lukku lükata seest. See kinnitus oli veidi lahti ja paigast nihkunud. Siis samamoodi uks lahti muidu ei tulnud kui väljast võtmega vägistada
-
316i kupee '89 - Sander454
Tagumisest põllest pole ka eriti midagi järgi Taga paistab päris huvitav masin
-
325ix Touring '89 - sääsetapp
noh autot müüma hakkad siis ei pea igale rehvitoksijale puust ja punaseks tegema, et auto on 325iX
-
316i kupee '89 - eix22
Punane paistab õige vana M20 pill olema. 323i ?
-
316i (M40b18) '90 - Mairo
Osadel autodel see poleerimine ikka kestab ka. Oleneb vist palju enne poleeritud on. Mingi toonvaha peale kandmine peaks ka pikendama seda. Minu autol kestis viimane poleerimine vist 2 päeva, kui oli näha et hakkab jälle tuhmuma aga sellel juba krunt kumas ka mitme kohapealt