Hüppa postitusse

kotkas1

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis kotkas1 postitas

1. minu raamatud annavad mõlemale sama klapivahe muidu raske rooli koha pealt - mis seisus on rooligardaan, ühel minu autol olid rooligardaani ristid kinni roostetanud ja nõudsid isegi võimuga kahe käe jõudu
  2. kotkas1 vastas Myyr teemale, kohas Probleemid
    mis asi see segukruvi tb peal on ? kui said sellega käima et keerasid lihtsalt gaasiklappi veidi peale, praegu mootoriga pidurdades ei keera enam kütuse peale voolu enam kinni ja miinus kraadidel käivitamisega võib hakata ainult korraks käivituma soovitaks ikkagi starteri juures olev vaakumklapp korda teha ja kui on siis puhastada eraldi rikastus sisselaskekollektori külje(väljalaske poolel), kui need korras siis alles süüdet näppima. muidugi sinu omale on küünlajuhtmed ja süütemänguosad võileiva hinnaga muidu kas kusagil turu peal ei ole mõnda e30 e28 remondimanuaali müüa mul kaks venekeelset on nendes suht head reguleerimis juhendid sees jetronicute kohta
  3. kotkas1 vastas Myyr teemale, kohas Probleemid
    sisselaskeõhu temp annab sel juhul pidevalt ajule infot väljas valitseva -45c kuumadel suvepäevadel on segu paigast (ala ÜV aeg ) kuidas ta ilma õhulugeja pistikuta käitus?
  4. kuna tuttav tuletas meelde et motoshow tulemas siis küsiksgi kas e30 klubist on see aasta minemas rahvast? ise veel ei tea kindlalt mis päeval lähen aga kui e30 klubil kusagil oma parkla siis hüppaks ka läbi http://www.motoshow.ee/?act=2
  5. kotkas1 vastas Myyr teemale, kohas Probleemid
    kui sul on 5 klemmiga õhulugeja siis ei sobi 2.5 oma muidugi võid ka koodi panna vb kellegil pakkuda
  6. kotkas1 vastas Myyr teemale, kohas Probleemid
    kui tühikäik kõigub siis piilu mis seisukorras on see jahutusvedelikuga juhitav õhuklapp starteri juures kui pööretel siis proovi teist õhulugejat
  7. kotkas1 vastas Myyr teemale, kohas Probleemid
    visake pilk igaks juhuks jagaja rootorile ja kaanele ning lõpmatule vaakum süsteemile kui lammutate muidu vanatüübi m20b20 liigub vägagi hästi edasi mul on üks 84 aasta eksemplaar m20b25 pihustitega kannatab süüdet 3-4 kraadi standartsest varasemaks keerata ilma detonatsioonita ja kui edasi arendada siis 323i aju peale
  8. kotkas1 vastas Myyr teemale, kohas Probleemid
    tln soovitaks käi korra patricu juures kiirem ja odavam kui niisama puusalt tulistada ja asju vahetada millal viimati klappe reguleerisid ning mis aju ja õhulugeja kasutusel on? kas jagaja on plokis või plokikaane otsas
  9. eix22 pildi peale ütleks et keegi on hakanud oma e30 läti spoiladega tuunima ja nüüd on eix kurikaga kohal
  10. a´la vw audi 2.0 66kw mis oli kunagi tööautoks ei olnud minekut ja kütust võttis umbes 2-3l rohkem kui e30
  11. täpselt niiminu komplektil oli 2 tk jamad ja ostsin is pealt varuks täpselt sama koodiga
  12. kere koos dokumentidega, mitu raha?
  13. ülevaatusele viid treilal et mitte põhjaalust ära määrida ja siis lased ülevaataja ainult valgetes kinastes auto ligi. kas järgmine aasta võib autot ka motoshow (so 2014) või teed niikaua kui endale hea? väikse mootori kohta ütleks et igaühele oma ja umbes 10 aasta pärast ongi enamuses alles ainult need "haruldased" suure mootoriga isendid aga jah ühte pre fl kupeed igatsen isegi, kunagi lolli peaga lammutasin ühe venest toodud 82aasta 323 kupee ära ja senimaani kripeldab
  14. tsinkimis koht vist juba hõõrub käsi kokku, et raha tuleb suure kamaluuga kui eix uksele läheneb aga see auto tuleb küll kordades parem kui tehase uksest
  15. püsika komplekti http://bmwfans.info/parts/catalog/E30/Touring/Europe/325i-M20/LHD/M/browse/distance_systems_cruise_control/cruise_control/ mis moto seisukord koeravõrk seisukord ja hind asjadele
  16. 141kw pihustite jaoks vaja ka uut rõhuregulaatorit kuna nende tootlikus on arvestatud 3.5 bari peal, 2.0 110kw pihustid on 3.0 bari. kuidas muidu koomstangede olukord on?
  17. armatuur maha palju lihtsam
  18. sellele autole kuluks siit paar juppi http://www.rickvandenbosch.nl/BMWE30M3.html
  19. ned teistsugused jah. kõige odavam tõenäoliselt h2.ee umbkaudu 30 euro ringi 1 suund oli hind
  20. ma oleks esimese hooga pakkunud kardaani vahepukki ja teiseks esi õõtsade tagumisi pukse mis vale kokkujooksu tõttu pinge all maantee kiirusel. muidugi bottlecaps veljed kippuvad kaua seisnud autodel kõveraks vajuma(84-86aasta omad) teistega ei ole täheldanud
  21. kui ews -iga aju siis ühenda palju tahad kui immoplokki ja võtit pole, käima ei saa. või siis saadad aju jyrisoo juurde ja lased ews eemaldada. kui ilma ewsita aju siis võta mõlema auto juhtmestiku skeemid ette ja ühenda ära keerulist midagi ei ole, ise jamasin talvel ühe lätlaste e34-ga millele läks m57d30 kahe turboga peale too oli küll piisavalt ajamahukas et kodus mitte ette võtta
  22. mul oli kasutusel vaheplaat mis viis ülemist amordi kinnitust natuke välja poole. nii e30 kui e34 tugilaagrid olid näpuvahel siis tegin selle järgi toorikud ja lasin toona 100 krooni eest 4tk teha metalli töökojas teha. paksus oli neil 1,5cm, ühed tegin terasest ja teised alumiiniumist. kere lõikamist vältisin sellega ülemiste kinnistustega kinnitus originaal tugilaagri asukohta ja e34 padi kinnitus vaheplaadile. kahjuks läksid need koos coilidega jalutama kui paar aastat tagasi kuur tühjaks tehti muidu teeks veel mõned varuks
  23. coilidele ostad ette pikemad vedrud ja taga on lihtsam osta e34 mõeldud coilid. mul oli valgel kunagi selline kompott sõita oli päris he,a just taga ots tundus parajalt jäik ja sai ka piisavalt kõrgele ajaga kui vaja. keermeosad olid mul talviti kaetud paksema termokahaneva kilega
  24. eix miks muidu juba ix -iks ei tee seda siis ju talvel hea käia maasturi mehi välja tõmbamas, ei loll jutt ära pane tähele. kui sul on siis pane difrist mõni suurema resoga pilt siia hea taustapildiks panna
  25. hiljaaegu oli üks "m3 evo 2" 500km läbisõiduga ja hind oli 150000 eurot saksamaal ning m3 cecotto 7000km läbisõiduga 80000eurot prantsusmaal ma arvan et selle hind kipub sunna 200000euro peale kui mitte rohkem

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.