Hüppa postitusse

hautz

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hautz postitas

1. Ka pinnaka saab peegliks, nagu lakitud pinnad. Asi siiski värvijas pigem. Materjali alla ükskôik kui palju raha panna, see peab ju kvaliteetselt auto peale ka saama, siis alles kasu. Endale meeldib ka lakialune värv+lakk rohkem, kuna on hooldevabam ja kuidagi mugavam
  2. See tühikäigul sooja mootoriga kastikôrin Getrag 260 tüüpviga? Kui ja, siis peaks enda omale juba zf külge panema ja veel kiirema diffri
  3. Rihm peaks minuteada teistmoodi olema. Radikakinnitusi on e30-le vähemalt kolme erinevat. Ei pea midagi aretama, vaid tuleb ôiged kinnitused panna.
  4. ZF kastil viies k2ik 1:1 ylekandega, oletan et ka m51-l on ZF. M21 kasutab Getrag 260 kasti, millel neljas 1:1 ylekandega ja viies kiirendava ylekandega. Mul m21-l getrag 260 ja 2,93 ylekanne. Maanteel 1800-2000 rpm
  5. Ehk tuleb "haigus" kallale ja "salvo" tyytab 2ra See rullikas peaks edasi ka ikka liikuma, mitte röökima nagu siga aia vahel ja vaevalt veerema. Mitte paha p2rast, kuid see minu arvamus
  6. Mis sa ikka uut originaali ostad, niikuinii tydined originaalist kiiresti
  7. Mul keskel pole midagi ja taga ka otsel2bi resokas. Ytleme nii, et v6iks isegi l2rmakam olla Turbo on hea summuti ise juba.
  8. Kui auto pestud saan, siis ikka platsis
  9. Ennegi stobo j2rgi paika pandud syyde paigast olnud. Kui detoneerib, siis hilisemaks, kui tyhik2ik vilets ja j6uetu, siis varasemaks.
  10. Mul treitud m10 hooratas ja sidur k2igus. Hooratas-korv-ketas kokku 11kg ja ei kurda. Minek hea terav, mingit tyhja kohta, ega kogumise hetke ei teki. Sidur pole mitme aasta jooksul laiali l2inud. Enamus s6idud erinevatel radadel.
  11. Kui starteri mingilm22ral toimima saan ja istme seljatoe fikseeritud, siis k6igi eelduste kohaselt kohal.
  12. Õnneks pole ma siis ainuke kellel selline jama Suht kogemata avastasin selle kätt maki suunas viies, et külma puhub keskelt. Auto on soe küll seest, kuid võiks ikka igalt poolt sooja puhuda. Jama talvel küljeaknaid sulatada. Kunagi ma kogu soojenduse kupatuse ära olen võtnud ja salongiradika ära vahetanud, kuid see toimus talvel külma ilmaga. Vabalt võib olla midagi valesti koos, või üldse ühendamata. Pole hetkel soojendussüsteemi eraldi ka ja ilma lammutamata pole näha ka midagi. Kui muidu ei saa, siis vaja lammutama hakata. Saaksi maki ümber oleva plastiku ära vahetada ja ehk muudki korrastada
  13. Avastasin, et soojendus avadest, mis maki kohal ja uste juures, puhub kylma 6hku. Esiaknale ja jalgadele puhub samal ajal kuuma 6hku. Ehk oskab keegi n6u anda. Mingi klapp kuskil kinni kiilunud ehk?
  14. Tulen ka enda "maasturiga"
  15. Turbo 6li tagasivool peab jooksma alla suunas, hakkab muidu tossama ja 6li sööma
  16. Mul terve ring vedeleb Elvas sümboolse hinna eest võin ära anda. Vajavad kerget lappimist.
  17. Suht sisukas nv oli. Reedel lõpetasin öösel 01.00 töö, edasi linnakale ja baari juurde. Siis kerge kaklus sõbra, sõbra onu ja mingi tuntvõõra vahel, hiljem 06.00 hommikul haiglasse. Magama sain alles 10.00 paiku. Ülesse aeti 14.00 umbes, kui ühel tuttaval oli vaja pukki remontida. Kerge remont tehtud ja peaaegu laupäeva joogiraha teenitud, siis edasi pessu.Peale pesu asjad kokku ja erxxi e30 järele(kes siis muu autoga kokkutulekule läheb). Autole õlisid juurde ja peale täkku andmist käivitus. Siis koju tankima ja asju auto peale toppima. Edasi Valga poole minekut. Valgas poe külastus ja siis juba võis mind näha rohelise masuudipressiga kokkutulekul. Kokkutulek tuli üsna joogine, Magama polnud aega minnagi. Magama sain alles kodus 12-13 paiku. Teepeal läks kerge siider edasi, et pohmakat minema ajada Ülesse sain magamast 21.00 paku ja siis viisin erxxi-le auto ära. 23.00 paiku uuesti mahama ja hommikul 08.00 tööle. Kokkutulekuga võis rahule jääda juttu jätkus ja seltkond tore. Võib teinekordki väikse napsu võtta.
  18. Tuttav teema ja sama mootor
  19. Tühikäigul peaks olema jahutusvedeliku surve suurem kui õlil, niiet jahutusvedelik läheb õlitus süsteemi. Pööretel asi vastupidine ja sebunevadki mõlemad ilusti ära. M40-le uus plokikaanetihend vahele ja jälle hea. Ei tee ka 30km jahutusvedelikuta sõitmine kaanele midagi, plokile ammugi. Külma peaks ka kannatama päris hästi.
  20. Kas lamda soojendus, või temp. andur. Temp. anduri veaga peaks tegelt tühikäigul käima, kuid gaasi ei lase vajutada.
  21. Pakkuge igasuguseid e30-le (facelift, sedaan) küljelaiendeid. Mingeid disainilt e30-le sobimatuid ei oota. Kontakt: ps
  22. hautz vastas tturvas teemale, kohas Probleemid
    Siin küll ei paista olevat püttide mittetöötamist. Kui kaks pütti ei tööta, siis läheb pöördesse ikka. Sinu videost tundub pigem, et pööretel kaks pütti töötab kuidagimoodi ainult. Tühikäigul käib ilusti? Tundub olevat asi õhulugejas, või süütes(kui saab muuta, pole m20-ga kokku puutund). Samamoodi teeb ka siis, kui on kuskil suur õhuleke(õhulugeja hakkab valetama). Kui küünlad kuivad ja heledad, siis võib vabalt olla ka mittetöötav temp andur. Tagasi hakkab siis lööma(paukuma), kui auto on kütusenäljas. Kui kütet saab palju kätte, siis ei taha tühikäigul käia, pööretel käib.
  23. Kui ülevalt, ei klõbise, siis klõbiseb alt. See varjant tükkmaad kulukam ja aega nõudvam töö(vändalihv, uued saaled). Kui Mootor juba õli ka võtab, siis vist kasulikum "uus" mootor muretseda. Mootoriremont pole odav lõbu. Kui vaja väntvõll lihvida, uued saaled, plokk üle puurida-hoonida, uued kolvid ja rõngad+ veel uued tihendid ja ülemise otsa remont(+ veel mootori lahkamisel tekkivad üllatused), siis ma usun, et saaks selle raha eest teise auto juba. Muidugi, kui ükskord see remont ära teha, siis tükkaega mootoripärast mureta.
  24. hautz vastas dexter teemale, kohas Probleemid
    Väntvõlli andur. Kui aju aru ei saa, et väntvõll liigub, siis ei anna ta sädet, ega lase pumbal töötada.
  25. Jutt jälle niva patjadest. Mis loll jutt jälle.:x IS mootoriga kaks kuud sõitu ja padi pooleks. Raskem ja suurema väändega mootor püsib paremini paigal? Kahtlane...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.