Hüppa postitusse

e30 m50b25 mootoriga mure

Soovitatud postitused

Postitatud

tere

mure selles ,et mootor ei taha külmalt tööle jääda, sõites jõnksutab nii kaua kui mootor soojaks saab ja siis jääb korralikult tööle. on kellelgil sama jama olnud ja oskab aidata. mootor on 95a 141kw 525ix pealt ja mootor oli enne seda 2a seisnud.

Postitatud

temp anduriga oli mul sedasi, et soojast peast enam uuesti käima ei läinud.

kontrolli lamda üle, samuti võid igaks juhuk kõik mootori juhtmestiku massid üle vaadata.

• 1 kuu hiljem...
Postitatud

käi kõik elekter üle kõik pistikud ja asjad. Mul oli sama jama ,et paukus ja ei läinud pöörde aga töödanud korralikult. Kogu elekter sai üle käidud ja pisytikud puhastatud ning kõik hakkas toimima.

Postitatud

• m50 ei oska kommenteerida, aga kui diagnost näitas viga pihustites, siis ehk tõesti mingi ühenduspistik oksüdeerinud. e30 m20 mootoritel see küll tüüpiline viga et pihustilati ümmargune pistik seest ära oksüdeerib ja ühendust ei anna.

Postitatud

just. Mul oli sama jama M20 mootoril E28 peal. Inimene kes ostis üttles,et käis kõik pistikud ja kontkatid üle ning masin hakkas ilusti tööle. Auto oli muidigi enne seisnud ka mul eks niiskus tegi oma töö.

• 1 kuu hiljem...
Postitatud

ise olen ka kahtlustanud süütepoole ja selline asi ka ,et 4-jas käik ja 3500pööret hakkab mootor detoneerima, jube klapiklirin tuleb mootorisse.

Postitatud

Vahetasin kolmanda silindri süütepooli ja auto liigub tunduvalt paremini ja töötab ühtlasemalt, oleks vaja veel esimesele silindrile süütepooli. Diagnost näitas ,et kolmas silinder töötas köige halvemini ja esimene ka just ei olnud kuigi hea.

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus