Hüppa postitusse

karulage

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    33
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Hiljutised profiili külastajad

773 profiili vaatamist

Kasutaja karulage saavutused

Kaasalööja

Kaasalööja (5/14)

  • Esimene postitus
  • Kaasalööja
  • Vestluste alustaja
  • Esimene nädal tehtud
  • Üks kuu hiljem

Hiljutised märgid

0

Reputatsioon

  1. Müüa siis uued trummelpiduri klotsid koos rem.komplektiga (vedrud) . Klotsid SCT toodang . Hinnaks 20 € Jõhvi , 56836994 .
  2. FL udutulede huviline oleks küll .
  3. karulage

    M: m40b16 juppe

    Jäi siis alles m40b16 mootor koos kõigega (käigukast getrag 225, juhtmestik+aju, radikas jne) . Mootoril peal 1000 km sõitnud visco ning veepump . Küsida võib kõike , saadan postiga kuna elan Jõhvis ning siiakanti eriti e30 fännidel asja ei ole Tel : 568369 üheksa neli , Sten Jürgenson .
  4. Müüa siis uued kasutamata flantsid 4x100 keskava 57.1 ja 25mm laiad . Flantsid siis 8 auguga , 4 tk lähevad rummu külge ja velje 4 polti flantsi külge . (Poldid kaasas) Asuvad Jõhvis , 56836994, Sten . Hinda küsiks 100 € (tingitav) Pilti näeb siit : http://fotoalbum.ee/photos/Karulage/107845997
  5. Oleks siis soov osta 45mm püstakuid millel oleks amordi kinnitus keere ja mutter korralik . Või siis kui kellegil pakkuda ainult muttreid millega amort kinnitatakse püstakusse .
  6. karulage

    Antitiib

    http://fotoalbum.ee/photos/Karulage/sets/1419217
  7. karulage

    Antitiib

    Minul näitab Aga kas ta siis ikkagi on pandud tehase poolt , või on mingi isearetatud ?
  8. karulage

    Antitiib

    See pilt võetud netist , enda omad :
  9. karulage

    Istmed

    Kas keegi elab kuskil Jõhvi lähestel ka oma e30-ga ? Või on kellelgi aega teha tavaliste istmete mehhanismist pilti ? To Tiit: Olekski vaja kas siis tervet ja korralikku süsteemi (See mis pildil on) või siis hakkata ise midagi aretama . Lehelt , mis sa andsid , ma kahjuks ei leidnud .
  10. karulage

    Istmed

    Aga pilt siis minu omast : Ja pilt mille ma googlist leidsin : Mis erinevused seal on ja kas neid annab kuidagi ringi teha ? (kui see just suur töö ei ole) Ette tänades .
  11. karulage

    Antitiib

    Ei vaja ei ole , tänan . Mul endal selline, sellepärast küsisingi , et kas mingi odav kräpp või midagi paremat , Aga tänud teile !
  12. karulage

    Antitiib

    Aga järsku oskad mingi hinnaklassi öelda ?
  13. karulage

    Antitiib

    Küsimus selline , et mis spoileriga täpsemalt tegu on ? Googlist otsisin küll , aga niipalju kui ma leidsin , siis mtech1 on madal ja mtech 2 on umbes samasugune , aga ühe keskmise toetetalaga .
  14. karulage

    Istmed

    Tervist . Ostsin endale e30 sportistmed (Oksjoniga , siit samast foorumist) ja küsimus siis selline , et kas toolimehhanismid on nendel istmetel samad mis tavalistel ? Küsin sellepärast , et tool edasi tagasi liigub, aga seljatugi ei liigu (kinni keevitatud) . Aga tahaks ikkagi kõik tööle saada .
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus