Hüppa postitusse

GTA

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis GTA postitas

1. Ohsaa, sellised teevad kohe päris kadedaks
  2. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Laiust veel on aga pikkust on nii, et kummaltki poolt jääb 15 cm üle. Riiulid ja töölaud tagumises seinas Töökaaslane lahkelt laenutas seda mulle talveks, et auto päris lageda taeva all seisma ei peaks, muidu hoiab seal järelkäru ainult sees. Poleeritud randid jah, esiteks tahavad hooldust pidevalt. Teiseks oli mul see intsident rehvitöökojas eelmine kevad kus käppadega rantidele kriimud peale tõmmati. No ja kolmandaks on lihtsalt tüdimus ka, kolm hooaega juba poleervelgedega sõitnud Selle musta värvi saab kindlasti maha tiivalt. Värvkatte pärast ma eriti ei põe ka, nagunii tahab ta punase värvi iseärasuste tõttu ülevärvi saada. Liistul seevastu kõik kinnitused puruks, ka teise poole omal. Hüvituse raha küsisin vaid ühe eest, kuna kohapeal polnud aru saada teise poole kinnituse vigastusi ja nüüd uuesti tagasi minna oleks ka imelik... Seega mõtlen nüüd mis teha - kas uus A osa üks pool, kaks B-osa mõlemale poolele või üldse vanad üle värvida ja mingi liimiga ette panna viisakalt ja raha kuskilt mujale panna
  3. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Auto teema nii taha langenud, et ei leidnud enam ülessegi Selle puhul siis väike update. Kuigi toimunud pole suurt miskit. Rullikas oli aktiivses kasutuses möödnud aasta novembri alguseni, siis sai viimaks toodud uus masin, mis säästaks rulli talvesoolast. Valikukriteeriumideks oli siis: selline mis oleks odav osta nagu jalgratas aga ilmastiku eest oleks katus ka peakohal - loota ju võib palju aga lõpuks komistasin ikka Golfi otsa Too tahtis ka omajagu togimist, et üldse ÜV-lt läbi läheks ja sõita kannataks, aga noh, otsisin ka kõige odavamast hinnaklassist ning selle kohta käib ta küll. Muideks, minu 12 aastase autode omamise (viimased 8 neist autojuhilube lausa omanud) staaži juures on see esimene esivedune mul üldse Enne rullika garaaži siirdumist suudeti maja ees väike kõks teha, õnneks oli siiski aus inimene oma trepikojast kes tuli ukse taha ning kahjud ka hüvitas. Nimelt välja sõites keeras ta oma autoga mulle peale, temal kahjudeks siis mõlkis tiib ja kaks küljeust. Minul äestatud stangeliist, tiival ja stangel vaid kriimud. Olen üsna kindel, et suurema kahju hoidis ära "tuuning". Veljed on niipalju koopast väljas, et peamine nühkimine käis selle serva otsa ja rullil kahjud seega minimaalsed. Oleks tavaline plekkvelg all olnud, siis ilmselt oleks ka stange pilbastunud ja tiib/põll viga saanud. Hilisemad pildid siis kahjudest: Vahepeal pole aga rohkemat teinud, kui veidi juppe kogunud. Muret tekitab see, et jahutusvedelikku on kadunud viimase kasutuses olnud poolteise kuuga mingi 800ml jagu. Suvega ei märganud mitte mingit säärast anomaaliat. Nüüd asja uurides olen avastanud, et termostaadi korpuse ja kaane kinnituse kohas on siiski leke, ning ilmselt ka sealt vedeliku kadu? Algselt kartsin hullemat, näiteks mõrasid kaanes jne, kuid loogiline see olla ju ei tohiks, iseenesest punasesse pole kordagi temperatuuri ajanud ja terve hooaja toimis auto selle koha pealt laitmatult. Lisaks veel, et sai ju kaant lihvitud, uus tihend, poldid ja nagu peab. Mõtlesin konstruitada mingi koduse jahutussüsteemi surve kontrollimise manomeetri ja asjas ise veenduda, on siis surve liigne või mitte. Kaane renoveerimise jaoks olen ka mingil määral valmistunud, uued klapid soetasin selle tarbeks. Silindrites surved ebaühtlased ning juhtpuksid ka läbi. Aga eks paistab kuna sinnamaani jõuan, et tegutsema hakkan. Alt on võetud 16x9 Aluetid ning saatsin need sirgestamisse, suvega olen kolm tükki kõveraks saanud. Hiljem sooviks need üleni värvida ka ning poleeritud rante enam ei taha. Kui on värvisoovitusi siis andke tulla Aga jah, nii ta siis pimeduses istub. Garaazis pole elektrit ega kanalit, mis piirab oluliselt seda, mis ma üldse teha saaks, eelmise aasta kuninglikke tingimusi ilmselt niipea ei tule ja seega on areng ka aeglasem. Talvekruiser on siis ka ühel pildil. Vähemalt on punane ja sakslane Aga jah, ootan pikisilmi kevadet, et saaks vaikselt jälle sõitma hakata
  4. http://www.e30zone.net/e30zonewiki/index.php/C101 Siinse info põhjal on aastakäikudel erinev nr. 20 pin. Vanematel on see pruun ehk mass. Uuematel kollane/punane - ABS-i toide, pluss. Ehk siis need omavahel kokku pannes on lühis ja tuli taga. Tollel lehel õpetus ka, kuidas sellisel juhul käituda, et kõik OK oleks Juhtmestik ise: http://www.e30zone.net/e30zonewiki/index.php/Engine_Loom
  5. Minu paigaldatud lip on see muide (Kaks korda tegin, ühe korra sõideti see sahk eest ära ka) Ja kui tahta panna see lip ette nii, et see nurk välja ei turritaks, siis ei saa keskmist osa põlle servaga ühele joonele. Lihtsaim viis on ta ikkagi sedasi ette panna Vaadata nüüd Passat B3 stanget ja siis on aru saada miks ta sirge servaga põllele ette istuda ei taha. Kui veel odavatest lisadest rääkida siis võimalik ka Golf 3 lisasid ette sobitada, GL-i oma on päris nõme välimuselt, GTI/VR6 oma jääb mõne maitsele liiga madalaks ja massiivseks.
  6. No kõige peamine tükk, kulmud, on ju nüüd olemas Ülejäänud on ju lihtne, nagu venelased ütlevad siis palju teha polegi, ainult kere ja mootor Loodan, et varsti keevitus olemas ja saad pihta hakata
  7. GTA vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Spam alert Veits gei, aga kassi pilti oleks vaja laikida, et too saaks aastavaru toitu omale Finaal ja asi pingeline ja lubasin omasid aidata, uue päeva alguseni veel aega hääli koguda. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151904267602672&set=a.10151904267172672.1073741826.350113777671&type=1
  8. Palun http://www.ladu24.ee/et/ladu2/37/100002,0,0,1/20912310,151 http://www.ladu24.ee/et/ladu2/37/100002,0,0,1/12310,101 United Motorsi laoseis näitab hetkel nulli aga tellida saaks kindlasti. Originaaltoote kood on 11331264519
  9. Olemas nii UM-is, Forsis, ladu24.ee-s jne. Tüki hind max 2e.
  10. Neil raudadel peaks mosse auguvalem ka olema, 5x114,3 kui ma ei eksi? Saab seega paljusid japse ja häda pärast moodsamaid volkareid ning audisid ka kummuli ajada. Head asjad on, Lada juures kasutasin laenatud raudu alguses aga harjusin ära ja kui tagastamise aeg tuli siis jahtisin foorumite kaudu omale isiklikud ka Jõudu-jaksu igatahes
  11. Kalendaarium käes, väga ilus töö ja ilusad pildid Tänan tegijaid ja hääletajaid
  12. GTA vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Sedaaniga vedasin 140x220 voodit, koos madratsiga, pluss veel mingit manti Kaassõitja oleks ka peale ära mahtunud
  13. Vabandan, et teemat kaaperdan aga mul umbes sama mure. Kuid lisaks sahinale on difris lõtk ka sees - käiguvahetusel ja sidurdamisel saab koguaeg kolksu kätte. Ühesõnaga, kas seda lõtku annab välja ravida või on lahenduseks ainult uus differ? Typ 188, 3.73 lahtine. Muid võõraid helisid ülekanne samas ei tooda, pole mingit undamist ei kiirendusel aga aeglustamisel. Ei tahaks väga peale lennata kui ei tea mis täpselt teen. Ladal sai näiteks lõtku välja kruttida küll otsamutrist aga raip hakkas peale seda gaasi mahavõtmisel trolli häält tegema. Kellelgi kogemusi?
  14. 30 alas kruisimiseks ka paar lugu
  15. Õlitaseme andur on ajapeale sodi ja ködi täis kogunenud ning ei reageeri enam. Minu rullil oli vähemalt küll nii. Loputasin siis brake cleaneriga ja suruõhuga kuni kuulikese loksumist sees selgelt kuulda oli ja panin anduri külge tagasi. Peale seda kuuri toimib siiani laitmatult ja reageerib käbedalt.
  16. Kas spidoploki pistikusse pidev pluss ikka tuleb? Sinine pistik, klemm 23. Kui sinna vool ei jõua, siis üks konkreetne õpetus ka video näol olemas:
  17. Mitte jõusaali, vaid kapteni pabereid on vaja Äärest ääreni on 4 koma midagi pööret Kui näpukas juhtub, siis annab ikka vändata. Rool iseenesest on väga kerge minumeelest.
  18. GTA vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Udutuledega oli see keiss, et EL direktiivis oli lubatud udu pluss parktule kombo aga Eestis mitte, tehti lihtsalt uues liiklusseaduses väike lüke, et EL normidega ühtlane oleks. Mina neid ei kasuta kuna nendega ei näe lihtsalt mitte sittagi Päevasel ajal maanteel vahel küll, kuna siis pole lihtsalt vahet mis asi seal hiilgab. Ja mis puutub sellesse reporteri loosse, siis: Reporter ongi selline saade, mis lihtsalt elatubki mingi lambi jura genereerimisest. Suvi läbi on mingi saunaläbude ja ossipidude kokkuvõtted ja talvel ei tea mida. Vaadake üldse AK-d, saate teada ka mis ümberringi toimub. Boikottige seda Kroonika, Nelli Teataja, ja Elu24 uudiste telesse paiskajat. Mõtleva inimese ajule mõjub too s**t kehvasti.
  19. Ainus abinõu on tihendi kiiluliist enne välja võtta ja siis kukub klaas pmst ise tihendist välja juba Hiljem selle vana kange liistu tagasipanemine on muidugi lõbusam, kui uut pole võtta. Ja eriti lõbus on värske värviga auto kallal seda tööd õppida, oi kus võttis vanduma, kui Ladal uhiuue värvi kahest kohast ära kriipisin.
  20. Punane sedaan Peab meeldima! Edu tegemistes, see keevitustöö tundub päris kena olema Hea näha, kui selline tegemist vajav auto satub omanikule, kes ei virise vaid teebki
  21. GTA vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    See on iga inimese teadlik valik juba nüüdseks, miks rulliga sõita ja ei peagi igale vandile aru andma, miks ja milleks Ise ostsin talveks Golfi nüüd, mitu inimest on juba öelnud, et ostsid ka "päris" auto lõpuks aga no mul täitsa savi Suvi tuleb siis jälle rullile tuld, ainus eesmärk on paremat autot mitte talveperioodil soolas sees leotada Kunagi oli kogemus kaine roolina peolt tulles, kui üks kohalik plika millegi muuga enam koju poleks saanud siis Ladasse mahtus veel kuidagi peale. Oli märgata, et temale oli see sõit ikka väga piinlik ja hiljem oma sõpru nähes kuskil kodule lähemal kappas minema nii, et ei öelnud isegi head aega, tänamisest rääkimata. Aga jala käia ka ei tahtnud Vaesekene, kahju kohe
  22. Pidin just sama kirjutama Igatahes, ise ravisin sedasi, mill jämedama rihmaga eelmisel rullil rihmavilinat (uued rihmad a vingusid-krõmpsusid peal).
  23. GTA vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Miks harjumatu, palju normaalsem ju Moodsam ja mugavam kasutada imo.
  24. GTA vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Uuri sellelt kasutajalt: http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=48&t=95011 endine rullika foorumlane ka, oli üks mattmust 325i pre kupee tal siin mni aeg tagasi
  25. 1. 26 2. 69 3. 52 4. 50 5. 40 6. 32 7. 53 8. 11 9. 13 10. 28 11. 29 12. 37 Oleks tahtnud veel mõned lisada... häid pilte liiga palju, peaks alagrupisüsteemis hoopis tegema A no siis pole jälle hääletajaid nii palju, et ei teagi mis hea lahendus oleks.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.