Hüppa postitusse

GTA

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis GTA postitas

1. Väga lahe lugemine ja hea õnn, et selle masinaga kokku said Analoogselt ostsin ju enda punast ka - autot ennast oli vilksamisi näinud juba aastaid varem ringi liikumas, juhuse peale leitud müügikuulutus oli aga selline, et ei saanud enam peale paari kõnet arugi kes müüb ja kas üldse müüb. Ning selle järgi tulemise käsu sain alles mitu kuud hiljem Hõbedane on väga popp värv ka, mulle igatahes meeldib! Jõudu nokitsemisel! A siis selline küsimus ka, et kas kahte sellist velge üle ei ole nagu sul hetkel all on? Äkki leidub suurema offsetiga kasvõi Ühesõnaga, minu mure on siin lahti seletatud: http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=33&t=119735 Ja kuna pole just kõige levinumad veljed siis tuleb maad uurida
  2. GTA vastas Tõnu T teemale, kohas Probleemid
    Kui lukku lastud siis jäta vähemalt pooleks tunniks kuni tunniks vool taha, nii et need kriipsud on ees. Lõpuks peaks olema võimalik koodi sisestada.
  3. Üks variant mida välja pakuks esimesena: Proovi tühikäigumootorit brake cleaneri/suruõhuga pesta või siis katseta hoopis teist tühikäigumootorit. Mustusest või lihtsalt mähise vananemisest tingituna võib klapp hakata teatud asendites nö. kleepima ja siis vaene ECU üritab saadud info põhjal meeleheitlikult tühikäiku korrigeerida Kui peale külmkäivitusrežiimi tühikäigumootori klapp oma tavalisse, sissetöötanud asendisse naaseb siis seal probleeme enam pole.
  4. Paidest pärit auto Vana omanikuga korra vestlesin ka, tiib ja põll on garaažist väljatagurdamisel uksepiida taha jäänud ja sellest räsitud olemisega. Mina seda matti värvi väga ei pooldaks küll, tehtud teema juba ja ega rullikale ei sobi ka minumeelest eriti Aga jõudu tegemistes
  5. Tundub, et ikka 188, veovõlli flantsi simmerit hoidev taldrik on kuue poldiga vist pildil, 210-l on kaheksa. Ma enam oma peale ei looda, guugeldasin vähe ja leidsin sellise toreda identimise õpetuse koos suurte piltidega : http://www.bmwfanatics.co.za/showthread.php?tid=1374
  6. Selge, ma ei lugenud siis hoolega Vaatasin kohe huvi pärast bmwfansi kataloogi ka, et 524TD on siis ainuke E34 kerega masin, mis kasutab sisuliselt E28 difrit, huvitav millest selline erinevus on tehtud... Teistel kõigil ju selline korpus nagu sul 525i pealt pärit ja see kohe ei sobi kuidagi, tuleb difri sisu E30 omasse ringi tõsta aga see on tehtav. Sain ise ka targemaks nüüd
  7. Kaas kaaneks aga kuidas sa selle sillatala külge riputad? E34 omal on pole keermestatud auke üleval...
  8. Esiteks, palju õnne sünnipäevaks! Päris mõnus vaadata uute juppide kuhja Üks on nüüd siis see kuumakaitseplekk mida taga otsisid jah? Vana kandepuksi rõngas lõika rauasaelehega paarist kohast läbi ja koputa ettevaatlikult välja. Toore jõuga seda kinnioksüdeerunud junni välja pressima hakata pole vast tõesti hea mõte
  9. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Üle pika aja sai Joeliga hängitud. Seekord siis ei keevitanud ega remontinudki midagi vaid niisama chill ja ringisõitmine Aga kuna ta oma rullile lõpuks mootori tõi siis sai selle puhul minu omaga sõitu ka proovida, nii ettekujutuse saamiseks, mis ees ootamas on Kuna Volvo kapotialune pole õnneks originaalne siis saab seda pilti pealkirjastada kui kahepooleste kogunemist
  10. Võib ju proovida väikse Dremeli kettaga klaasid lahti lõigata ja siis soovitud paarid omavahel kokku liimida. Mõne kahekomponentse liimiga ehk. Paras nikerdamine on kindlasti
  11. Tekib küsimus, kas alumine puks pingutati kinni tõstukil, rippes ratastega või kanali peal nagu ette nähtud. Paremal juhul veel koormatuna, nt kaks inimest autos ;D
  12. Paluks suusakoti ja istmetaguse katte hinda PS-i. Aitäh!
  13. Väga lahe ehitamise teema Kuna see mootor elab ilmselt suht palju piirajas siis soovitaks vaadata kas uued stock klapivedrud, mingi jäigem upgrade või vähemalt kuskil lasta paarist kasutatud komplektist üks jooks ühesuguse jäikusega vedrusid kokku komplekteerida. Kõrgel pöörel klappide "hõljumine" (klapp ei jõua veel korralikult sulguda kui juba uuesti ringile minnakse) on nookuritele kabelimats
  14. Aja selle komplekti esistange välja kusagilt ja oleks vist isegi selle foorumi ainuke mitte-MT2 spoilaringiga FL kere Viskaks viis pihku selle eest kohe Muidu päris selline, vanakooli isane rull - mitte just kõige siledam - aga kas peabki alati olema? Muidu kahju liiklusmöllu sukelduda. Nii, et omamoodi praktiline Edu remontimisel!
  15. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Ma käisin Ladaklubi rajapäeva raames vabaklassi sõitmas, ei midagi salajast, lihtsalt olen teises foorumis ka suur huviline ja lugeja
  16. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Iste oli kõrgemais asendis, seljatugi püsti ja paremat nurka ei saanud sealt Viimases hädas torkasin selle sinna peatoe vahele, et vähemalt mingi jäädvustuse saaks. Kui oleks virk mees, teeks järgmiseks korraks harkjala, mis oleks õigel kõrgusel, kinnituks peatoe aukudesse ja omaks polti mille otsa kaamera kruttida saaks. Edevamat lahendust mulle vaevalt, et vaja oleks Peeglividin on ka aus, see kurja näoga haikalapall ripub juba 7. aastat ja 5.-dat autot peegli küljes ja näib, et see kõlkumine istub sellele hästi, siiamaani pole ära kukkunud. Ja käige sõitmas muidugi, näeb ära mis autol tegemist tahab ja kas valule vastu peab, ennast saab ka proovile panna ja - kui väga hästi läheb siis ei lagune auto ära ning viimaseks ka ei jää, mis siis viga!
  17. GTA vastas GTA teemale, kohas Meie endi autod
    Käisin Raplas rajapäeval. Tegin paar mõttetut videot ka, rada pole nähagi aga no vähemalt on mootorihääli kuulda Ennast ajab ka naerma kui vähe ma ikkagi sõita oskan Rull on liiga kiire auto minu võimete jaoks aga selles peab aegajalt ikka veendumas käima, muidu lööb kusi pähe liikluses. 2,00 kandis on üks naljakas koht, kus ~90se kiiruse pealt enne kurvi pidurit litsudes pära ette sõitis, elu käis hetkeks juba silme eest läbi aga videos nii dramaatiline ei tundu vist . Mingi plärin on ka kuulda kohati, arvan ise, et piduri tolmukaitse plekk on kuskilt lahti, juhipoolse esiratta juurest tuleb. Aga muidu oli tore kihutada Viimases voorus väsis auto sest jamast ära, teine käik enam alla vahetades sisse ei läinud... kas sidur jamab või siis sünkrod. Kärinat miskit polnud, lihtsalt nagu käiku poleks olnudki Hommikul rajale sõites oli suht kesine nähtavus, udu tõttu ehk 70 meetrit mitte rohkem. Käru kandis metsavahel proovisin ka olukorda jäädvustada:
  18. Sügis jäi ilusti pildile, reaalselt oli nähtavus selle uduga ~70 meetrit Sellest ka hall metsatagune, mingit töötlust pole tehtud:
  19. GTA vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Mina tõlgendaks seda pilti hoopis nii, et mingi vana on M3-e ära tuuninud - stääns, velg, sparco iste ja nüüd saab originaaliaustaja käest tuupi
  20. Oii-oii Härra Grimes isiklikult! Jõudu jaksu selle kuudiga siis, kust see kätte sattus üldse? Ja kaua pidada seda kavatsed, mis edasi plaanis jne? Muide, mis põllelisa sel ees on, ei tundu originaal olema?
  21. GTA vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    M30 mootoriga 335i oli ju LAV-is müügil küll... Kuigi ma ei tea kas videos on see nüüd selle konkreetse mudeli kokkupanemine või niisama mootoritsehhi tööst väike lõik. Hiljem tuuritatakse ju M20 mootoriga juba
  22. GTA vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Selline tore video siis
  23. GTA vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Olles sõitnud sellisega tükki aega siis ütleks, et B20 kuidagi vähem kapriisne. Ilmselt kahepoolestel on sünnist saati seljas elatud, kaaned pekkis ja igast hädad. M20B20-l oli 420 000 seljas, ilmselt ka maha keritud ja lõpuks põles vl.klappi auk. Sellepärast ka enam remontima ei hakanud Mingeid jamasid ülekuumenemistega ega sellist polnud. USA turule B20 mootorit ei pakutudki. Headus on jällegi suhteline mõiste. Hea oli sel hääl, ühtlane pöördemoment, sõidusujuvus. Samas võtta võrdluseks kõrvale näiteks Opeli C20NE siis see on ökonoomsem ja pöördemomenti rohkem, kuigi kilovatte pisut vähem. Ühed pommikindlad jällegi mõlemad Kui kätte satuks heas korras kaheliitrine, siis ei oleks sellega sõitmise vastu absoluutselt, kütusekulu on korras isendil maanteel törts alla 8 ja see on sellise helitausta eest üsna õiglane hind.
  24. Konkreetselt sulle abiks ei oska olla. Aga kunagi sain omal mootoriploki pasast puhtaks nii, et läksin pesulasse, kus pesti veoautosid, busse ja muud rasketehnikat. Mingi vanamees seal oli, rääkisin mure ära ja siis lasi sihukese happega ploki puhtaks (kuumavee survepesurit kasutas ka), säras täitsa. Pärast pidin hülsid kähku puhtaks loputama ja konserveerimisõliga sisse määrima, katmata teras tahtis rebaseks tõmmata, malmile see-eest ei teinud midagi. Töötasuks küsis kaks pooleliitrist Bocki
  25. GTA vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Minu idee hommikusest idüllist oleks hoopis selline

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.