Kõik, mis GTA postitas
-
BMW 316i (1.8IS) '89 - Matuuu
Jõumeeste variant oleks muidugi kapotihingede kinnituskohti veidi väänutada, saaks paremaks ehk Aga uued klaasid on küll kenad, kust ostsid ja mis tüki hind?
-
nukkvõll m20b28le
Variant on saksast tellida ka: http://dsa.ebay.de/sch/i.html?_odkw=m20b25+sportnockenwelle&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.Xm20b25+dbilas+schrick+nockenwelle&_nkw=m20b25+dbilas+schrick+nockenwelle&_sacat=0
-
325i m-tech I '86 - Vazza
Kes käigukangilt jupi vahelt ära varastanud on
-
Lobamokkade rubriik
Lisaks eelmisele: tark isearetaja guugeldab teiste lollide samal teemal esitatud küsimusi
-
Kuidas teha väljalaske heli valjemaks ja sportlikumaks?
Kui ainus soov on Siriuse eest lahkumisest häälekamalt teada anda, (võimsuse kasvust ei räägi selles mõttes, nagu tglt ka need x-aretistest summutisüsteemid) siis katseta alguses näiteks koonusfiltriga Odav, lihtne - ainus miinus et hooldamata koonukaga võib õhulugeja temp. anduri niidi tuksi keerata. Eks ta ole siin osadele väike nostalgiavärk jah, minul su vanuses bemmi polnud aga Ladale sai ka kõigest kättesattuvast ehitatud nii väljalaset, õhufiltrikorpuseid ja mida veel. Üürgas mis kole, aga reaalne nobedam liikumine hakkas alles peale mootori kapremonti ja sportnukaga katsetamist
-
BMW 316i (1.8IS) '89 - Matuuu
Esipaneeli servas sellised kummist padjad, mida alla-üles saab kruttida, need on paigas? Mõjutavad kapoti esiotsa konkreetselt. Esipõll ka natuke kõverik keskelt, kui selle järgi paned iluvõre ja tuled istuma siis jääb ka kapotile vahe sisse. Keskmine võre e. neerud on ka nagu natuke liiga all, peaksid ikka suht vastu kapotti istuma.
-
Kas mootori surveastme tõstmine võib mõjutada erksust.?
Soovitaks reguleeritava nukarattaga proovida hoopis.
-
325i '90 - GTA
Väike klemm oli olemas küll releel... Aga klaasipesuga koos rakendub, muidugi, kuidas ma ise selle peale ei tulnud Kas mingi termoandur on ka kuskil seal ahelas või paneb iga ilmaga kütte järgi? Üldiselt, ma jebin juba üle nädala iga õhtu selle obc-ga Hetkel on tulemus selline, et toimib küll aga mingi aja peale (vahel poole tunniga, vahel paari tunniga) läheb kellaaeg nulli ja kõik muud keskmised arvestused kah. Üle olen kontrollinud kõik plussidega seotud ahelad, no peaks nagu toidet saama, mis värk on krt Kiskusin juba isegi kerejuhtmestiku pundi lahti juhipoolsest küljekarbist, need pressitud ühendused (plusside hargnemine kaitsmekarbist, kaitse 10 ja 21 jne) on ka kõik ilusti ponksid, ussi pole kusagil sisse pugenud. Täna veel viskas korraks tahhomeetri ja tujurikkuja ka nulli. Kiskusin spidoploki ka lahti, ei ka tarka miskit. Kõik ilus kena, ussitanud ja põlenud radasid pole, SI-ploki akud ka normis (3.10V mõlemad). Vahel viskab linnavahel ka hullu, siis kiilub ekraan ühe näidu peal kinni ja vahel mingit harakirit ka ekraani peale. Samas käisin Rakveres ja peale seda oli ka pilt ees, terve sõiduaja toimis ka nagu prillikivi (kokku siis ligi 12h oli pilt ees) ning juba rõõmustasin rsk aga hommikuks oli ikka kriipsurida ees Ma kahtlen miskipärast juba et see selle OBC viga on.
-
325i '90 - GTA
Veel tänud eix22-le, sain talt kesklukurelee aluspleki, polnud enne selle olemasolust teadlik ja nii see relee mul kurvalt kaasa koliseski. Aegajalt streikis ka muidugi. Nüüd aga panin selle pleki paika aga selle kõrval pistikus vedeles üks relee. Ongi too siis see salongivalgustuse viide? Enne igatahes mul salongivalgus ei töödanud juhiuksest kuna kaks lillat juhet olid omavahel kokku ühendamata (pistikud vedelesid lahtiselt) ja ka ukseposti lülitil polnud juhet taga. Polnud siiani miskipärast süvenenud ka sellesse asja... Nüüd siis salongivalgus töötab, relee plõksub aga mingit viitefunktsiooni ma küll ei tuvastanud Komplekti peaks käima ka ukseluku mikrolüliti, see on siis vist tahe omadega? Autol on muidu tehasest luku- ja klaasipesudüüside soojendus peal, kuidas nende töökorda kontrollida üldse?
-
Lobamokkade rubriik
Nukaratta tõmbas ringi, st. kinnituspoldi keeras lahti? Päris niisama selline häving ka tekkida ei saanud aga uhke värk igatahes
-
318i kupee (M52B28) '87 - Sõge
Kas sa näed ATE ja 06. 2004 regatud nagu minulgi Pane ikka pilte veel, praegu ei saa muhvigi aru
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Pole küll müügiplatsikuulutus aga kas keegi oma R6 mootorile Webereid ei taha peale panna? http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=33500
-
BMW 316 '85 - Magnus
+1 Suvel olid mul kiletatud tuled, vinge ja värki küll, aga nagu ilmad pimedamaks läksid siis viskasin minema
-
325i '90 - GTA
Ah mis mässamine, saabki manuaalidest skeemide lugemine selgemaks väheke Eks seda stanget peab uurima jah, ehk seal miskit aimatav valamise joon siis kuskil - aga eks see ole ka selle konksu paigalduse järjekorras see kõige viimane koera saba kui ülejäänud koerast on juba üle saadud
-
325i '90 - GTA
Naine ei luba enam tuppa asju tuua, terve sektsioonkapp on mu autotavaari täis Siis tuleb juba poolik asi auto külge kruttida või üldse kuhugi ära peita, wc-s asuvat veemõõdusõlme eraldava topeltseina taha näiteks. Tglt pidin saama selle tuttava juurde pulbervärvimisse viia ja no näis, juhtmestik on puudu ja õiget stanget tahaks ka, pole üldse huvitav stangesse auke lõigata nagu mingi neandertaal, kui hitlerid on suure vaevaga spetsiaalse tüki tootmisse lasknud Hasarti peab ju ka olema. Selle pilditegemise suhtes on mu meeled juba kalestunud, aga vähemalt mul pole kalduvust maja ees rollerit putitada ja sellega edasi-tagasi kihutada Nagu mõned siin on. No ja tümmi ma ka ei kuula kõvasti, nii et las vaatavad - veits imelik kuju on aga kedagi ei häiri ja otseselt ohtu ka ei sea, las ta siis olla Korteriühistu esimutt pole protestima tulnud, las ta siis olla
-
325i '90 - GTA
Käina rajal olen käinud, värskelt kapremondi saanud Ladaga sai seal paugutada, tore koht Aga seekord ma kirjutada suurt ei viitsi, mainin mis eelmine kord meelest läks. Et spidomeetri kalibreerisin ju ka ära. Näitas teine +10-12km/h maanteel ja tüütuks muutus. Kuna mul mingi vahva hübriid seal spidoplokis - motometeri spidomeeter ja ülejäänu kõik VDO teema siis sai seda potensiomeetrist hõlpsalt kruttida. VDO spidoga see läbi ei lähe, kuna sel "potti" kust midagi kruttida saaks, pole. Puhtalt takistite vahele tinutamise teema, nii et suht keeruline. Aga siis GPS-i abiga sai maanteel ja kõrvalteedel tiirutatud ja vahepeal vastavalt krutitud ning sai selle näidu ka kilomeetri pealt õigeks Aga ma paneks lihtsalt pilte vahepeal, tegelen siin OBC juhtmestikuga ja tundub, et saab valmis. Ei tea kas see plokk ise korralikult funkab aga juhtmetes ei tohiks enam probleeme olla. E28 juhtmestikul on ka eraldi väljavõtted kiiruse signaali jaoks, üks püsikale ja teine kiirustundlikule volüümikontrollile, neid ma maha ei kaksanud vaid otsustasin alles jätta. Doonorikorras saadud vajalike pistikute eest tänud eix22-le Igatahes, segadus ja doonorpistikud: Siin siis spidoplokki minev pistik vajalike arvu õiges pinnis olevate juhtmetega varustatud: Õigete pinnide ühendamiseks ja katsetamiseks kasutasin esialgu lihtsamaid meetodeid: Tinutused peaaegu tehtud: Tekstiilteibiga mähkimist sain ka harjutada mitu korda kuni õige sai: Töölaud siis - skeemid arvutis lahti, kolb soojas ja paberi peale tegin spikreid ka : No ja võib öelda, et siis lõpp-produkt ilmselt Salongist ka niisama pilt, ei tea kellele ja milleks aga niisama siis võib ka ju, sõnavabadus meil ikka endiselt, right? A ja avastasin et tagumisel aknal kõik soojenduse niidid töötavad ja see klaasisoojendus üldse töötab Kuna klaasi sain vahetuse käigus ju ja ei teadnud selle seisukorda, siis minumeelest win Aaga jah, rohkem uudist pole. Teisaldatava konksu sain liivapritsist kätte, näis mis sest edasi saab
-
BMW 316i Touring '92 - ///Mario
Kas uksed käivad kergelt? Ka juhiuks? A-piilari ülesse serva mõra või volti ei löönud? Üldiselt peaks saama korda küll kui tahtmist on, ratta ees olev lanseka plekk annab niipalju deformeeruma, et kui mats väga kõva polnud näeb hetkel küll kole välja aga siis seal plekk, ninaraam ja lanseka ots ära vahetada ja läheb jälle. Kui muidugi uksed enam ei käi ja aknapostil mõrad sees siis viitab, et pauk oli kõvem kui vaja ja peab juba spetsialistil hinnata laskma. Jama lugu Aga ära püssi põõsasse viska veel!
-
BMW 316i (2,0i) - ---ardo---
Kui turbot paigaldama hakkad siis äri praegune torukolle mulle Muidu suht äss diil paistab olema, huvitavat manti küljes küll ju Viska vin 7 viimast, ehk on veel miskit põnevat.
-
Head muusikat autosse :)
Natuke deep house'i ka:
-
325i '90 - GTA
Vot just täpselt Kuna ma ei leidnud sellele võimujurakale paremat asukohta tookord ja seniajani polnud üldse kursis kuidas suusakott funksib siis ei osanud ka probleeme ette näha.
-
325i '90 - GTA
Teiste teemade solkimise asemel pajataks korra mis oma autoga ka teinud vahepeal Esiteks see Joeli esitatud küsimus. Jah, on aga, imelikult kõrgele on sätitud, 7100 pööret. Aga no chipi peal on suurelt RACE ka kirjutatud, ju siis on reissing teema Ma pole ilmselt ka raske jalaga kuna seni elasin teadmises, et piirajat pole ja ei tundnud vajadust kunagi ka kuskil tatatatataaa häälega esineda. Segusiibrit timmisin uuesti, kiskusin lahti ja tegin seekord siis väikesed muudatused. Esiteks sain küll natuke suuremaid liblikaid lõigatud aga auk oli endiselt ebatihe. Timmisin siis teaduslikel meetodite abil (haamer, palvanka, alasi) liblikat servast häästi natuke lapikumaks. Edasine tegevus oli tund-poolteist siibri auku sobitamist, peene viili ning vesiliivapaberi abil. Igatahes istuma ma ta sain. Teiseks vahetasin ka võlli peal olevad tihendid (3 o-rõngast kokku, orig. tihendeid ei näidanud isegi kataloogis) ning tulemuseks on see, et see jupstükk ka töötab nüüd lõpuks. Esiteks oli peale paigaldust autol tühikäik täitsa läinud ning suri matsust välja koguaeg. Tegin ajule reseti (15min pluss- ja miinusklemm aku kõrval kokku ja süüde teises asendis) ning peale seda hakkas asi tööle kah. Tühikäik on nüüd olemas ja teiseks väga positiivseks üllatuseks on, et autot üle aasta kummitanud "tühi auk" gaasivajutusel on kadunud Jei. Vahetuse tulemusena (tänud grimesile ja Siimule) sai hangitud ka üks lisa, mille vajalikkuse kohta ma ei oska miskit muud öelda, kui orig. varustuses oli see sel autol igatahes peal Suusakott siis. Peale veidikest puhastamist ning kattepolstri niisutamise ja raskuste abil sirutamist paigutasin selle ka autosse. Teravam pliiats näeb ka ära miks ma seda esialgu sihipäraselt kasutada ei saakski aga no olema ta ometi peab autos, kuidas siis muidu Vahepeal vahetasin veel selle sidurile õhu sisse tõmbamise anomaalia raviks siis ka siduri töösilindri. Näis kas aitab, reeglina oli nii, et mingi paar nädalat sain sõita ja läks jälle imelikuks asi Aga nüüd sain hoopis ägeda vidina Behold! Sellest aga omal ajal, vajab veel nokitsemist aga ilmselt saab asja. Pildi häkkisin prooviks ette juba. Kuna tegu E28 komplektiga, k.a. juhtmestik siis ülesanne pole päris plug&play aga midagi üle mõistuse keerulist ka pole. Juhtmestiku tarbeks ostsin tekstiilteipi, taustavalgustusele oomipoest 6V pirnid (5V pole kuskilt saada aga sinna oli juba tinutatud 12V pirnid, tänu millele algul kahtlesin üldse displei töökorras kuna nii tuhm tundus). Aga igavene põnev värk:) Tänud sassile igatahes
-
BMW 316i '91 - -Kaido-
Ma tean ilma piltidetagi, sellepärast kahte samasugust velge otsingi... Käisin uurimas Tartus kus kollane põrnikas on katusel ja öeldi et ei tehta sellist taastamist. Variant on täis keevitada kogu lugu, radiaalpingis poldiaugud teha. Maksumuseks ennustati ~200e per velg
-
E30 pildid internetist.
Pole küll palju rullikaid seal galeriis aga kolm M3-e vedeleb küll üsna kurvalt. Mulle mõistmatu kõiki nii ägedaid masinad vedelema jäetakse. http://motoresanu.blogspot.fi/2013/10/para-onde-vao-os-carros-de-corrida.html
-
BMW 316i '91 - -Kaido-
Jama on see, muidugi, et mul oleks ka kahte sellist vaja... kas need ongi nood veljed mis Vazza oma autoga maha olevat müünud aasta tagasi?
-
BMW 316i '91 - -Kaido-
Kenad balloonid on peal, valgete kirjadega ja puha