Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 03.05.2017 kõikidest kohtadest

1. Uuendan siis teemat ka, et päris ära ei vajuks asi. Vahepeal sai uus aku vahele ostetud kuna vana andis talveunes olles otsad (enda lollus). Vahetatud ka akuklemmid värskemate vastu ja woofer autosse visatud. Mõned pildid ka selle jutu juurde:
  2. Nunii, aku + kaabli peab veel tegema, siis kapotialune valmis.
  3. Suur hulk tööd hakkab tasapisi lõpusirgele lähenema. Enne kui joone alla saab tõmmata väike update protsessist ka. Viimased paar kuud ikka mootoriga jahmerdatud. Märtsi lõpus sai vana mootor maha võetud. Eesmärgiks siis mootor ära vahetada, uus mootor põhimõtteliselt juppideks lahti, kõik uued tihendid jms sisse ja peale, lisada roolivõim ja madaldus ja olemegi 2017. hooajaks valmis. Suurem osa sellest ka juba tehtud. Arvutasin eile, et juba olen toredad 2000 sisse ladunud. Hea meel, et oma lubadusele kindlaks olen jäänud ja ettevõetud projekt niisama vedelema ei jäänud. Loomulikult kõik tänu @tns1 abile, kes oma nõu ja jõu sellesse autosse sisse on laadinud.
  4. 1 punkt
    No tegelikult on see karbi ots õigeks tehtud nüüd, pildi unustasin albumisse panna, panin selle postituse alla juurde. Vana osa pealt kopeerisin, tiiba ju pole, millega sobitada.Ainult see tugevdusplekk või tald või mis iganes seal all nurgas on panemata, kuhu logari ots vist kinnitub. Panin sellest ka alla pildi. Sellega on selline lugu, et puurisin selle sealt küljest ära ja oli täitsa korralik tükk. Kuna ei viitsinud hakata selle jaoks eraldi happekat segama hakata, lasin selle Brunox Epoxy roostemuunduriga üle 3 kihti mitmetunniste vahedega nagu juhis ette näeb. Aga kui nüüd paar kuud hiljem plaanisin seda tükki külge panema hakata, siis olid juba roostetäpid sisse tekkinud. Seega pean nüüd puhtaks lihvima uuesti ja happekas+epo üle tegema, nagu igal pool mujal. Aga aeg pressis peale ja jäi panemata. Järgmine nädal üritan ära teha, sest tahaks autot teise külje peale keerata. Nagunii peaks vist pärast kuidagi kereliimiga täis kittima sealt pealt ja ümbert kõik, et mingit jama ei hakkaks sinna alla uuesti koguma. Sitt kraam see Brunox igatahes, kui juba garaažis roostetäpid läbi tulevad:
  5. Vahepeal läksid ilmad heaks, et sai auto välja aetud ja sellega tegelema hakatud. Mis ära tehtud sai? Suur hooldus autole Veljed alla Uus istmetross Uus kindlalaeka lukusüsteem paigaldatud Toonklaasid Udutuled korda tehtud Kui veljed sai garaažis alla pandud siis ei olnud ma niivõrd rõõmus kui tulemust nägin. Tänu garaažis olevale valgusele tegi see veljed nii inetuks. Tuju muutus koheselt peale seda kui ma ta välja ajasin. Suured tänud ka @Grim-ile kes on palju abistanud ja nõu andnud kuidas ja mida teha. Kui keegi on huvitatud siis vanad veljed lähevad müüki 250€ kirjutage PS'i kui huvi on. Jõudsin instagrammis ka ühele kuulsale lehele.
  6. KKK alt avanes suht ilus vaatepilt. Üldiselt üldse tundub, et hooldatud mootor, kett on suhteliselt viisakas (alumise kaane alla küll veel ei näe, veepump pesas kinni) ja tihendi asemel silikoni ka veel leidnud pole.
  7. Vahepeal midagi erilist toimunud ei ole kui ainult juppe kokku ostnud. Sai sebitud siis uus käigukangi nahk, M käigukangi nupp ja UM-ist sai tellitud uus kindlalaeka lukusüsteem mille ma ka kätte sain. Ostsin ka tahvelarvuti plaaniga, et panen ta autosse kui üks päev proovisin erinevaid kohti kuhu seda panna siis siinkohal ma tahaks tänada inimesi kes disainisid E30-ne armatuuri. Kuna tahvelarvuti on 10.5 tolli suur siis ta sobib puhurite ette nagu valatult. Nüüd ongi vaja kinnitused sinna välja mõelda (tahvelarvuti hoidjat ei soovi kuna sooviks jätta võimalikult intergreeritut muljet). Kui kellegil on mõtteid siis andke julgelt teada . Täna sai Gup-tuningust ostetud ka BBS RS veljed mõõtudega: Esimesed 17x7.5, ET: 25, tagumised 17x8.5, ET:20 Ofset (ET) 25 Miks ma need veljed valisin?: Kuna ma olen juba pikalt nendest velgedest unistanud (~2 aastat) ja olen pikalt plaaninud neid osta aga teised elu prioriteedid on ette tulnud siis ma olengi sellega pikalt venitanud. Ja minu arvates on need ühed parima disainga veljed mida vanakooli BMW-le alla panna. Miks just replicad?: Hell no ma panen paar kilo originaal BBS-ide alla Miks just Gup-tuningu omad? Miks Japan Racingu-id ei võtnud?: Tahtsin kindla mõõduga velgi kuna Japan Racing pakub ainult sellise laiusega velgi, et need jäävad veidi koopast välja... mis on minu silmis inetu ja kuna Gup-tuning pakkus just nendes mõõtudes velgi mis mul vaja just oli siis mul ei jäänud muud võimalust üle kui võtta need ära. Pilt velgedest Rehvid tulevad peale: Ette 17*7,5 ET25 (205/40) Taha 17*8,5 ET20 (215/40)
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.