Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 02.07.2016 kõikidest kohtadest

1. Miitinguks valmistumine in progress... Ette siis uued sarniirid ja õõtsa tagumised puksid. Viimased said M3 ekstsentrilised, aga vist poleks pidanud. Kütuse teemani tagasi jõudes, siis pikk käivitus on endiselt olemas. Hommikuti esimene on ok, aga kui sõidus käinud ja veidi seisnud, siis ikka tahab suht pikalt saada. Surveregulaator vahetatud, töötab paremini aga käivitus ikka sama. Vajab veel uurimist, ehk ei hoia hoopis pihustid rõhku ja ujutab kuuma mootori seistes bensiiniga üle, rõhk langeb peale seismist ju ka suht kiiresti.
  2. mhm, tean. kuna olukord oli kärme ja kohal ka aind 1 siis tegin kriitilisr poole ara. Mõne päikeselise ilmaga vtan ka teise poole ette ning peale seda ka põhjalikuma õhutuse kõikidel piduritel.
  3. Mina olen kogu oma perega vaimselt teid toetamas ja naudin mõnusat seltskonda. Järgmine aasta kohtume rsk.
  4. Kuigi kataloog näitab kõigile samu tiibasi, siis reaalselt vähemalt 4 erinevat varianti ja alla 85 septembri tiib ilma relakat näitamata külge ei istu üle antud kuupäeva toodetud autodele. Roolivõim on sõltuv mootori pööretest, mitte kiirusest nagu tänapäeva autodel Tõstmisest olen ammu tahtnud teemat teha, hea pilt oleks sinna.
  5. Eks ma mõtlesin ka,et millega ma neid töötlema peaks, et nad varsti sama kinni poleks. Galvaanika ei tulnud pähegi ausaltöeldes. Vb poes müüdav tsinksprei ajab samamoodi asja ära? Aga see on jah traditsiooniks saanud, et nädalavahetusel on auto laiali ja nädala sees jälle sõidus. Nagu LEGO
  6. Sai kūlma õhuvõtt tehtud ja ka sain polstrid kätte
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.