Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 29.03.2016 kõikidest kohtadest

1. Filtritootja leidis,et asi liiga suure varuga tehtud ja tegi seina õhema. Tõmba vits ümber kui isu edasi tegeleda sellise jamaga või pane päris filter sinna kus ta käib ja kapotialla manomeeter. Selle läbipaistva õngekorgi võid äärmisel juhul tagasivoolule panna voolamist näitama.
  2. 2 punkti
    Tore kui ka teistele meeldib. Edasi võttis asjade käik natuke kauem aega. Sest iga asi mis külge panin oli vaja korralikult puhtaks vaja teha ja vahest isegi värvi vähe värskendada. Terve eelmine nädal tegin seda ja tegemist on ka veel edaspidi. Muidugi oli suureks probleemiks tüüblid. Paljudel detailidel puudusid need ja oli vaja otsida ja sobitada erinevaid variante. Veel oli ka suureks takistuseks akna klaaside vahele käivate tihendite panek, millele paigaldusele ma ei suutnudki lõpuks ühtegi head varianti leiutada. Selle töö käigus suutsin ka oma juhipoolse aknatõstuki ära lõhkuda kahjuks. Veel sai keemilisse puhastusse viidud ka salongi vaip, mis suudeti suurepäraselt puhtaks küürida ja veel ka täiesti kuivaks saada kogu see svamm. Veel õnnestus mul hankida ka endale täiseti korralikke uksepakkude siseliistude ring, mis mul endal praktiliselt puudus. Peab küll ütlema et pärinevad need e32 pealt ja on vähe laiemad ning pikemad kui originaal, aga peale väikest ümbertöötlust sobisid külge küll ja tulemus jäi ilus. Üldiselt töö sujus ja edasised plaanid olid ära teha tuled, pidurid jne Siin põhjavaip minu poolt natuke määritud juba.
  3. Reaalse raipega ka tulla võib?
  4. Kindlasti paljud hakkavad vastu vaidlema, aga tundub et diislite tuunimine ikka kordades asjalikum ja kasulikum ettevõtmine, kui bensukaga sama teha. Sellise kombinatsiooni ja võimsusega tõmbad ikka enamusele koti pähe ja nagu aru olen saanud, siis täiesti mõistliku kütusekuluga igal ajal. Kõik legaalne, teepeal probleem puuduks ,kui härrad kapotialust uurivad (seda ikka tehakse väidetavalt), kõik diislid tehasest juba turbodega, bensukat ei saa ise tehtuna mingi valemiga passi turbona.
  5. 2 punkti
    Ja peale nädala pikkust ootamist sain siis oma masinale järgi minna. Ise ei tahtnud ka kuidagi värvijat tagant utsitada, vaid lasta tal rahus teha oma tööd. Kohale minnes oli ikka hea tunne küll kui autot nägin, uus värv on ikka teine asi kohe. Sai siis auto treila peale pandud ja koju ära toodud. Eks kui lähemalt süveneda masinasse siis leidub ikka kohti ja asju mida oleks võinud paremini teha või mis jäid üldse kahe silma vahele. Peamine on aga see et ise olen rahul ja väljanägemine on nüüd hoopis teine.
  6. Vaevalt keegi selle üle tänapäeval enam vaidleb. Bensiinimootor on minevik.
  7. Esimesed sõõmud värkest kevadist õhku. Lae poroloon läks kere kermeetikuga lakke tagasi, sellepärast need kaikad seal toestamas. Mõõtsin natuke ratta asetusi ka. Esimesed kambri plaadid tuleb keerata ringi, ehk viia ratast natuke taha poole. Esiotsa kuskil 2cm madalamaks ning tagaotsa 3cm madalamaks. Taha 8mm flants tuleb asendada 15mm flantsiga, siis peaks jääma väga hea. Panin küll vana mootori juhtmestiku hetkel peale aga süda ei anna rahu....ning lasen siiski teha täiesti uue juhtmestiku.
  8. 1 punkt
    Paar päeva hiljem hakkasin siis vaikselt bemmi kokku laduma. Enne seda viisin veel korra ka tagaluugi klaasi toonijate kätte, sest arvasin, et ise ma sellega hakkama ei saaks, ülejäänud aknad teen ise. Otsustasin siis, et kõigepealt panen suuremad asjad külge ära, nagu tagaluuk, esipõll ja stanged, siis võttis masin juba ka teise ilme. Enne külge panekut said muidugi kõik tihendid ja detailid pesu ja silikoni määrdega üle tõmmatud. Kahjuks peab ütlema et aknapostide küljes olevaid plekke ma kuidagi küljest ära ei saanud, kuigi ka neid oleks vaja vähe värskendada mingil moel.
  9. Kuna kõik käivad saabunud kevade puhul kõvasti rullidel, siis mõtlesin, et käiks ka tiiru ära ja vaataks, palju mootoril rammu alles on. Käidud sai siis jeff01 juures, kus nii mõnigi tuttav aparaat veel ootamas. Rattast 88kw ehk siis mootorist 102kw. Tehasenumbrid on nagu olemas ja natukene jääb ülegi, mille võib ilmselt chipi kasuteguriks lugeda. Mootor on siis e36 m42b18 alumine ots ja ülejäänud e30 pealt, seega 100kw tehasest. Tehtud sai ainult üks tõmme ja hirmutav oli see, et rullidel käis 4nda käiguga 200km/h välja, mis tundub selle aeglase ülekande puhul eriti kummaline... Vahepeal keerasin suveveljed alla ja sain ka kapslid kätte, mis külge rändasid. Vaikselt olen sisu komplekteerinud ja puuduvaid detaile otsinud. Lõpuks on kõik enamvähem olemas ja koos. Ideaalis tahaks ikkagi mingid BBS-id alla saada, seega kui keegi motiveeriva pakkumise teeb, siis on need AZEV-id müügiks koos rehvidega.
  10. 1 punkt
    Ise jäin ka rahule asjaga. Müüja soovitas küll just seda liimi, et pidi olema kuumus- ja niiskuskindel, aga eks näha ole kas ka on Kanga ostsin siis ise Sohvameistrist ja asus see Tartus Tehase tänaval kui eksi. Ja ülejäänud katted ostsin vist sellisest firmast nagu alfalend. Ülejäänud polstritest ka siis pilti. Need küll juba sellest ajast kui kokku hakkasin panema.
  11. 1 punkt
    Kuna nüüd oli mu masin värvimisse viidud siis mõtlesin edasi võiks nii kaua sisu edasi arendada. Autot lahti võttes nägin et polstrit vajaks uus lagi, sest vana rippus seal nagu tühi kartuli kott juba. Ka pagasiruumi sisu ei olnud mulle meele järgi, sest katted olid juba üsna väsinud ja lisaks see hall värv ei meeldinud ka. Peale väikest eeltööd läksin ma siis tartusse kanga jahile. Päeva lõpuks olin suutnud endale hankida siis spetsiaalset porolooniga riiet millega tegin lae üle ja ka ülejäänud polstritele sain endale päris ilusa tumehallika riide. Liimide koha pealt ostsin siis endale kaks purki mingit Palty firma sprey liimi millega tegin lae üle ja ühe topsi Kiilto Tixo liimi millega läks siis ülejäänud kangas kinni. Peab ütlema et esimese korra kohta läks see polstrite riietamine päris hästi. Eks leidub siin seal ikka vähe kohti mille kallal nuriseda aga põhiline on mis ise tehtud see hästi tehtud.
  12. Seal ta seisab jah vahest... Head naistepäeva kõigile!
  13. Sai külge uus sirge põll, uued B osa tiivad, uus stange ja FL lisa. Aitäh juppide eest Ivole ja Argole.
  14. Mootor siis pukis valmis tehtud ning täna sai auto peale ära pandud.Downpipe tuleb ka uus teha kuna uuel turbol tuleb 4tolli välja :D. Nüüd vaja veel juhtmestik valmis teha ning võtit. Samuti sai ära ostetud e38 740i kahekolviga esipiduri supordid valmis,kuna originaal pidurid ikka väiksed. Uuel aastal tegeleb nende külge aretusega. 4kolviga brembod ei mahu nende velgedega ära ning flantse ei saa panna ,kuna siis tuleb juba ratas koopast välja.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.