Hüppa postitusse

Kes, kus ja keda nägi

Soovitatud postitused

Postitatud

Minu oma vedeles kogu nädalavahetuse koduhoovis, seega see ei olnud. Kellelgi veel Eestis selline tumepunane cabrio? Ise nagu pole trehvanud nägema ega pole ka kuulnud, et oleks. Üks või kaks samasugust värvi kupeed on küll liikvel.

Postitatud (muudetud)

Nope. Täitsa katus maas sõitis mööda rannateed :)  All tundus olevat 15" kärg aga hõbedane. Sellepärast ka arvasin, et see ei olnud sina ;)
Muidugi siinkandis on ka võimalus, et ka läti autoga tegemist. 

Muudetud , muutis karlk
Postitatud

Põrnitsesin siis Peetri keskuse juures jääle 007 vena autot seal ja kiiletamata klaaside pärast nägin et pagan taga aknal ilutsevad samad kõlarid nagu minu rullis. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Millega ma muidugi seal ka käisin. :rolleyes:

Postitatud

Põrnitsesin siis Peetri keskuse juures jääle 007 vena autot seal ja kiiletamata klaaside pärast nägin et pagan taga aknal ilutsevad samad kõlarid nagu minu rullis. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Millega ma muidugi seal ka käisin. :rolleyes:

Vennal tegelt klaasid kõik kiletatud peale tuuleklaasi. Lihtsalt see suhteliselt läbipaistev kile ;)

Postitatud

Laagri-Saku vahelisel lõigul sõitis üks musta kapotiga aga muidu punane FL järel. Külg oli ka mõlkis aga vähemalt oli rullikas :D

Postitatud (muudetud)

Laagri-Saku vahelisel lõigul sõitis üks musta kapotiga aga muidu punane FL järel. Külg oli ka mõlkis aga vähemalt oli rullikas :D

Mina see olin :D

Muudetud , muutis Hendri
Postitatud (muudetud)

Täna 21.10-20 pirita teel roosa maja kandis valge sedaan või kupee. Jõudsin näha ainult, kuidas juht lehvitas 

Muudetud , muutis Leks
Postitatud (muudetud)

Tõstsin täna kõrgeks tagasi masina, jään coilovereid ootama :D

Pähklit tervitasin ka sõpakal.

Muudetud , muutis SOL
Postitatud (muudetud)

täna tuli pärnus tammiste metsa vahel kus oli parasjagu tee tööd mulle vastu punane sedaan millel all olid ilusad randiga veljed :)

ise olin koos sõbraga 

Muudetud , muutis harcore
Postitatud

Äkki olin mina, käisin täna Pärnus :D Hea, et autot enne ei pesnud, peale teeremonti oli nagu porikärakas.

ma arvasingi et sina läksin koos sõbraga linna olime ka bmw e36 compakiga vaevalt sa mu ära oleksid tundnud kui oleksin käppa visanud :D

Postitatud (muudetud)

Tallinnas Tondi selveri juures musta värvi spoilaringiga "~145 AMP "sedaan.

Põltsamaa olerexis hiljem tanklas trehvasin halli/kuldset BBS RM veljega sedaani.

Muudetud , muutis JaanusT
Postitatud (muudetud)

Sterling silber, coupe ning RS mitte RM.Kui sõitsid touringuga siis väga tugev bensiini lõhn oli üleval sinu taga.

Muudetud , muutis Maiz
  • Meeldib 2

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus