Hüppa postitusse
Postitatud

Mòtlesin, et vôiks selline teema ka meil olla. Ja algatuseks

Iga päev näen Matu665 veerennis hommikul ja ôhtul :)

• Vastuseid 1,1tuh
  • Vaatamisi 230,9tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Nope. Täitsa katus maas sõitis mööda rannateed :)  All tundus olevat 15" kärg aga hõbedane. Sellepärast ka arvasin, et see ei olnud sina ;)
Muidugi siinkandis on ka võimalus, et ka läti autoga tegemist. 

Muudetud , muutis karlk

Põrnitsesin siis Peetri keskuse juures jääle 007 vena autot seal ja kiiletamata klaaside pärast nägin et pagan taga aknal ilutsevad samad kõlarid nagu minu rullis. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Millega ma muidugi seal ka käisin. :rolleyes:

Põrnitsesin siis Peetri keskuse juures jääle 007 vena autot seal ja kiiletamata klaaside pärast nägin et pagan taga aknal ilutsevad samad kõlarid nagu minu rullis. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Millega ma muidugi seal ka käisin. :rolleyes:

Vennal tegelt klaasid kõik kiletatud peale tuuleklaasi. Lihtsalt see suhteliselt läbipaistev kile ;)

Laagri-Saku vahelisel lõigul sõitis üks musta kapotiga aga muidu punane FL järel. Külg oli ka mõlkis aga vähemalt oli rullikas :D

Laagri-Saku vahelisel lõigul sõitis üks musta kapotiga aga muidu punane FL järel. Külg oli ka mõlkis aga vähemalt oli rullikas :D

Mina see olin :D

Muudetud , muutis Hendri

• Autor

Täna 21.10-20 pirita teel roosa maja kandis valge sedaan või kupee. Jõudsin näha ainult, kuidas juht lehvitas 

Muudetud , muutis Leks

• Autor

selge, seda ma arvasingi, et sina olid :)

olin hõivatud tee jälgimisega ja manööverdamisega

SOL rebis täna pastlasse Mustamäel :D

Ta oma kahepoole liitrise üle nii õnnelik, et muud enam ei oskagi... :D

Head häält tegi küll.

Samas masin põrkas nii ropult et suurema kiiruse juures võib väga valusalt ära visata..

Tõstsin täna kõrgeks tagasi masina, jään coilovereid ootama :D

Pähklit tervitasin ka sõpakal.

Muudetud , muutis SOL

Tänase päeva stiilseim härra vuras täna hommikul Kadaka teel vastu. 

Untitle.jpg

täna tuli pärnus tammiste metsa vahel kus oli parasjagu tee tööd mulle vastu punane sedaan millel all olid ilusad randiga veljed :)

ise olin koos sõbraga 

Muudetud , muutis harcore

Äkki olin mina, käisin täna Pärnus :D Hea, et autot enne ei pesnud, peale teeremonti oli nagu porikärakas.

ma arvasingi et sina läksin koos sõbraga linna olime ka bmw e36 compakiga vaevalt sa mu ära oleksid tundnud kui oleksin käppa visanud :D

Tallinnas Tondi selveri juures musta värvi spoilaringiga "~145 AMP "sedaan.

Põltsamaa olerexis hiljem tanklas trehvasin halli/kuldset BBS RM veljega sedaani.

Muudetud , muutis JaanusT

Sterling silber, coupe ning RS mitte RM.Kui sõitsid touringuga siis väga tugev bensiini lõhn oli üleval sinu taga.

Muudetud , muutis Maiz

T2na tartus n2gin Anne ringi peal yhte ilusat kupeed,hall,n2gi ikka mega moos v2lja,taga oli m2rk 318 is,nr oli kui ma ei eksi 519 TKJ.ise Olin t66autoga ning vahtisin tykk aega oleks peaaegu 22rekivisse s6itnud.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus