Hüppa postitusse
Postitatud

Kas keegi teab, kust saaks aftermarket musti veluurist porimatte? Selliseid, mis sobiks ikka täpselt. E-bay ( http://www.ebay.de/itm/BMW-E30-3er-Cabrio-ab-Bj-01-1986-03-1995-Velour-Fahrzeugmatten-Auto-Fusmatten-/380753352166?pt=DE_Autoteile&hash=item58a6ab15e6#ht_1052wt_1016 ) pakub ca. 33 euri eest aga äkki saaks ka Eestist?

Ehk on soovi rohkematele, saaks koos tellida ja transport sellevõrra ehk soodsam.

Muudetud , muutis karlerik

• Vastuseid 237
  • Vaatamisi 36,2tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Hea uudis on see, et tellimuse eest lõpuks sain lõpuks tasutud pärast kuu pikkust kirjavahetust.  Halb külg aga see, et cabrio matte ei tule. Ei tea täpselt, miks nad ei suutnud cabrio ja kupee/sedaan

• Tagumised ju paras jura, juba selle järelpaigalduse variandi lisaäärega , samuti juhioma tundub vale kujuga olevat. Huvitav, et sulle sellised õigemad tunduvad, kui see ebay kraam  Sellised on e30 o

• Täitsa haige värk oled 3 päeva netist eemal ja siuke kino käib.

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Millal uueks tellimiseks läheb :D kahjuks jäin eelmisele rongile hiljaks. Leiaksin omaltpoolt veel 2 huvilist.

Peaks bändi kokku panema.. on soovi ? Mis kogusest soodustust saab ja on rabelemist väärt ? Olen uuus veel siin rullidemaailmas, sai kuu tagasi üks Touring soetatud. Parem hilja kui mitte kedagi...

Natuke aega minu poolt siin vaikus olnud aga asjad on nii kaugel, et sain just kätte kolmanda postisaadetise selle müüja poolt. Kolmest puuduolevast komplektist ja kahest puuduolevast kinnituste komplektist on nüüdseks peale massilist kirjade vahetamist ja jauramist saanud üks puuduolev komplekt kupee/sedaani matte. Nüüd peab kuidagi selle viimase komplekti ka veel kätte saama, puikleb natukene vastu.

Uued huvilised - kas on soodne tellida? Absoluutselt! On see aga selle müüjaga seda väärt? Ei!

Komplekteerida ilmselgelt keegi seal ei oska ning imestan, et mulle Ford Scorpio matte vahepeal juba saadetud pole.
Mina uut tellimust sealt ei teeks.

Eks anna teada, kui palju neid kinnitusi sulle saadab. Kui teist pakki mulle saatis, siis pidi tulema 27 kinnitust aga sain hoopis 7 :D

Aga tegin paralleelselt ühe tellimuse sõbrale ka ning kuna ta hüppas alt ära, siis on saadaval üks komplekt E30 cabrio matte ja üks komplekt E81 matte!
Kui kellelgi soovi, siis saatke ps

Muudetud , muutis andreas

• 2 nädalat hiljem...

Sellel partiil mille mina tellisin oli ka kinnitustarvikuid puudu ühtede mattide jagu plus lisaks 2tk. Tellisin vist 8 või 9 komplekti, enam ei mäletagi täpselt. Teiseks venis mattide väljasaatmine pea 2 nädalat.
On variant edaspidi lasta neid matte näiteks Mistra Auteksis teha. Pm viid neile suvalise mati ja nad on võimelised selle kopeerima.

Peaks ainult uurima mis komplekti hinnaks tuleb sealt tellides.

• 6 kuud hiljem...

Uuendaks seda teemat.

Kas on huvilisi tekkinud?

Võiks mingi tellimuse teha kui 5-6 inimest koos oleks.

88a sedaanile võtaks matid küll. Mis hinnaks tulla võib ?

Kui 6 komplekti võtta siis tuli hinnaks vist 20.40€ komplekt koos postikuluga. 

Hetkel siis 4 huvilist:

likoor

siimp (cabrio)

TonT

RaidoM

Uurin müüjalt, kas on kohe olemas ja kas on võimalik 1 komplekt cabrio matte ka punti panna. 

Muudetud , muutis RaidoM

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus