Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

vaatasin oma vana auto registriandmeid ja kehtiva ülevaatuse all seisab: Majanduslikus mõttes hävinenud. Sõidukil puudub kehtiv korraline ülevaatus. mis see tähendada võib, et sõideti panaaniks või?

Neljast ühte ei tea, ülejäänud 3 siis Lille, Raimo ja Kaido autod (viimane siis see v8)

Soomeri M3 pidi ka alles olema ja see vist ongi äkki see mis viimasel pildil oli mille  kohta andmeid ark-l ei ole

Mul on ka kuus M3 neli on kabriod ja kaks on baur-id

Kuna mulle katusega autod meelidvad siis ma ei sõida ühegagi.

Ükskõik on :)

Jee Vrait

Jee Vrait on Silvi Vraidi vend ve? :D :D

Mida see pidi tähendama????

Mis sul arusaamatuks jäi????

Mul on ka kuus M3 neli on kabriod ja kaks on baur-id

Kuna mulle katusega autod meelidvad siis ma ei sõida ühegagi.

Ükskõik on :)

Jee Vrait

Jee Vrait on Silvi Vraidi vend ve? :D :D

Tere Zius :) ehk Renx seda täpsustada soovis.

No johhaidii...krt üks miis teeb huumorit ja mina ei või???...kui oma postitusele enterit näitasin, siis täpselt oli sinu postitus jõudnud üles minna!. Tahtsin jah Metali postitust täpsustada. Chill Zius B)

teab keegi mõnda tõsist touringu taastamis protsessi teemat,ilma tuuningu stääänsi,rätt stailita?

teab keegi mõnda tõsist touringu taastamis protsessi teemat,ilma tuuningu stääänsi,rätt stailita?

Kui sa imestad juppideks võtmise üle, siis minu punane oli sama laiali, kui see auto. Ainukesed asjad, mis mul autosse jäid ja temal eemaldatud on pigimatid ja põhjamastiks. Tõsi küll, ma tegin lihtsalt korda, seal taastatakse, kuigi pole veel kõige kaugemale jõutud asjaga:) Sinine auto on ka ja vaata varsti läheb see punane poolikuna müüki seal foorumis nagu eesti "projektidki" :D

Kõiki selliseid resto projekte on põnev vaadata, siiani on ühe m3 taastamine kõige asjalikumana tundunud :)

Kel kodumaiste restaureerimiste vastu huvi on, siis soovitaks Volgaklubist G/K Sõbra teemasid lugeda. Väga detailne lähenemine ja asjalikud tulemused alati.

Muudetud , muutis GTA

aii seal taustal on Fabia combi millel on värvitud ka parem külje suunatuli üle valgeks ja mudugi muud sellised pintsli, rulli värvimis jäljed.

kui see on ikka sama auto siis ma ei imesta mitte midagi

Mattmustal sedaanil (TEK-il) oli samamoodi vist pandud ümber ninaraami tõmbamiskonksu puudumise tõttu. Nii hull asi muidugi polnud :D ...aga ca 4cm oli kõrvalistujapoolne nurk väljas :BMW:

aii seal taustal on Fabia combi millel on värvitud ka parem külje suunatuli üle valgeks ja mudugi muud sellised pintsli, rulli värvimis jäljed.

Ma nädalavahetusel lähen uurin, et kas on pintsli ja rulli jälgi või ei ning mis värvi mingi suund on. :D 

meenutab vähe turbo saabi se ettevõttmine :P  ja paistab et ketaslõikurit polnud  veel leiutatud...

Muudetud , muutis sass

Küsimus suurele ringile.

Kui on plaan alla toppida veljed mõõdus 16x9 terve ring, siis mis peaks velgede ET olema nii ees kui taga, et kõik istuks hästi-suurepäraselt ja ilma muude jamadeta ?

Ja mis rehve keegi kasutab sellise mõõduga ?

Autol on -60/-40 madaldus (silma järgi) ja tahaks ikka 4kesi ka sõita, kui vaja.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus