Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

MIM 1900 jah.

See auto mis seal hunnikus on oli Vääna-Posti meeste svalkas minu teada.

Korra igatahes küsisin sealt udukaid ja siis oli ka punane pre samamoodi virnas...

Aga keegi ei viitsinud tegeleda, pakkusin toona isegi 150€ kogu kinnitustega asja eest.

A

Muudetud , muutis Metalheart

Sedasi tehtakse..

file64487920_ac3b2f7e.jpg

113ANH Mark: BMW Mudel: 316 Esmane registreerimine: 1986   Kehtivad ülevaatused: Korraline (kehtib kuni 05.2009). Sõidukil puudub kehtiv korraline ülevaatus.  

Piiranguid ei ole.     

ma ikka ei suutnud :P

teen hetkel H2-s tellimust ja seal ühel tootel selline tekst: "HALTEBAND !!!MIN PACKAGE= 10"

kas see tähendab seda,et ma ei saa alla 10tk seda tellida. Mul ainult ühte vaja :/

need 2 detaili on kokku 5.66EUR+ postikulu ca 5EUR

Ei viitsi kahjuks ise nende edasi müümisega tegeleda ja lähen lihtsamat teed ja võtan ebayst ära ;) nr 19 jääb siiski puudu kuid esialgu lahendan puuduva tüki teisiti.

No Raido ju postitas küsimuse ühe kindla asja kohtal, teie hakkasite seda luuki ka juurde tahtma :)

See mida tema tahab maksab 1e tk ja ei pea seal 10 tk neid tellima, jälle palju arutelu mõne lihtsa asja üle :D

Ei uurinud jah kahjuks UM-i ja ostsin ebayst 11 euriga :@

aga praegu vaatasin ja UM-is on see kate 6.23eur kuid seda teist juppi UMi varuosa otsing küll ei leidnud.

Aga no pohu*, pole vajagi seda nr 19 juppi. Oskan ise ka selle katte sinna kinnitada :D

ikka
mhh, normaalne, nüüd kui mingi kolmandat korda panin otsingusse siis tekkis :D

Muudetud , muutis RaidoM

Nägin uut 5 seeria bmw-d millel oli ilma euromärgiseta  uued numbrid ja kogu öö ei saanud magada :D.  Ja googeldamine ja erinevad foorumid andsid sellise vastuse: Tallinnas Vabriku tänav 2 on numbrimärkide "taastamine". On kellegil kogemusi?

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus