Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Kui ikka imelikult susiseb parklas ja räim välja näeb siis annavad kohe esireapileti lähimasse ülevaatuspunkti...

Sitemal juhul saab nuija ka:P

PS. ma jäin ikkagi ellu, pühapäeval oli küll tunne, et ma pole väga jätkusuutlik aga siiski...

Ronksõdur

heh,mudeli väline teema aga krt kui odav on e34jale igast sodi kokku osta :P sportsize paar 15 euri,10 euri tweetrid,kardin 10 euri,väike kompu 5 euri jne krt oleks pidanud seda sama janti ostma e30nele oleks pidanud noorepere laenu võttma :D

Ma lihtsakt ütlesin. Mind on ka kinni peetud ja khe noritud. Mustal kuudil oli madalam lärin taga ja see meelitas kohe uurima mis teema on aga saadi aru, et lihtsalt sportlikum hääl :).

mida vähemaks jääb neid rullikaid, seda kõrgemaks kerkib alles olevate hind :):D

nii et teeme kampaanja kõik sõitke posti siis minu kuudi hind tõuseb ;)

krt hoian enda oma peidus et midagi hirmsat ei juhtuks,aga iga kevad vaatan jälle et on tükikese ära ampsanud enda küljest

Keegi teab, mis sellest autost saanud, nii palju tean, et läks Vasalemma kanti ja mingid õudsad jutud minuni jõudnud, et milline see auto välja näeb (sh kõver esipõll ja toonklaasthrow-up.gif) ja mida sellega avalikult tehakse või on tegu valeinfoga.

e30abc.jpg

No kurat, kas tõesti on rullikad veel liiga kättesaadavad või odavad, et niisama lõhkumiseks korralikke eksemplare ostetakse? <_< Mis siis toimus ikkagi?

mingi päev nägin kah (võin ka eksida ) aga keilas ühes tanklas koos ühe tumeda kupeega siis paistis ainuke väline muutus olema toonklaas

Olen siina juba päevi mõelnud, mis värvi oma rulli värvida ja valge tundub praegu kõige ahvatlevam.

Indreku endine on ikka kuradi kena pill, vähemalt minu silmis. Sattusin ka sellele Vasalemma ja Keila vahel kuskil suvalises metsatukas peale, vaarutas niisama teepervel. See oli ehk kuu või paar tagasi ja erilisi muutusi ei täheldanud. Väga kurb oleks, kui sedasorti liikur ära "töödeldaks". :@

Muudetud , muutis Henrik

No millest selline jutt? Kuna siin paar nädalat tagasi oli raske gaasijalaga ülemiste parklas.Anti ikka korralikult pähe.Just vaatasime foorumikaaslastega, et tuttav pill.Kui numbrit nägin, siis sai selgeks, et Indreku vana valge arm.Ma saan aru, et köik me teeme vahel ulakusi autoga, aga milleks sellist jura korraldada parklas, teiste autode vahel ? Ma olen alati öelnud, et virumaa pinnal on piisavalt legaalseid üritusi, kust osa vötta.Aga noh, iga mees on oma p***e eest vastutav. :)

Kui võimalik on see, et amordi püstak on kõver ja külgkalle paigast?

Lansekate vahe amordi kannudest mõõta on okei.

Mu E46-l oli sama probleem. Veaks osutus kõver käändmik, nii et kõver püstak on täiesti realne.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus