Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Jube kena ikka noh :D

Rulli maine kolises alla mäge :D

Ma mõtlen video siis ikka :D

Turpi tuleb muidugi anda kes krt aru ei saa. Vahel ise tahaks krt ratta võtmega anda kasvõi.

Muudetud , muutis ///Mario

Sõge paluks detailsemalt sellest hetkest kui sa autost väljusid :D Ja üleüldse miks sa peale õlut roolis oled ?

Sõge paluks detailsemalt sellest hetkest kui sa autost väljusid :D Ja üleüldse miks sa peale õlut roolis oled ?

valesti kirjutasin tahtsin kirjutada et istusin kõrval kuna olin ühe õlle võtnud ja tüdruk ei tahtnud talle järgi sõita seega siis läks kiirem juht rooli :) . kui autost välja astusin kõndisin kiirel sammul audi kõrval aknajuurde aken juba liikus elektrijõul ülespoole. panen käe aknavahele ja vaatan jumala võõras rahvas autos ning küsin kas mingi probleem või. vana tahtis vist öelda midagi aga mina sest aru ei saanud ning äsasin parema käega vanale kümpi ja istusin enda autosse tagasi vaadates veel tänavale mis oli rahvast täis ja kõik pingsalt jälgisid mis toimub. siis otsustas audi tagaistunud vend et ta tahab ka lõuga saada ja tuli autost välja oks oli nii laijali et mõtlesin kuidas ta sinna üldse ära mahtus. mul sõber kes roolis oli astus ka autost välja ta selline suur 105kg ja kiirejutuga poiss. astus kohe ligi ja väänas vanale ühe parem sirge nii et see suutis vaevu audisse tagasi roomata ja pidu oligi läbi fooris süttis roheline tuli ja sõidsime rahulikult edasi nagu poleks midagi juhtunud. kuradi teisekäigu sünkro läks ka pooleks millest on jube kahju.

Mario sina võid siis anda kellegile kui naise võimu alt pääsed :P

Möh ?

Küll sa võid ikka norida :D

Mis naise võimu all?

• Autor

Nujah nuh ma üldjuhul olen suht rahulik inimene, aga eelmine nädal tööl olles tuli ja hakkas üks cityparki ahv mulle närvidele käima ja mõnitama ja kui sai paar kurja sõna öeldud jooksis mees nagu koer saba jalge vahel kodupoole. Suht naljakas on kui inimesed arvavad et nad on kõikvõimsad godzillad ja kui neile paar sõna ütled ja paar liigutust teed nutavad ja halavad nagu väikesed beebid. :D

kelle ? :P

0968090176c0b3.jpg

teistsugune pilt ka

0968090492d70c.jpg

Muudetud , muutis pcdj

Kolimise käigus ilmusid kunagi tehtud e30 kleepsud välja. Kuna mul pole neid enam kuhugi kleepida siis annan huvilistele tasuta ära.

Lõikasin paintis välja millised auto peal jäävad ka, mõõdud olid vist ~25x5cm. Mõlemat on umbes 10tk.

e30_kleepsud.jpg

Ja kes tegeles võimendite parandamistega siit? Taasavastasin võimendi mille pidid kunagi üle vaatama, ei mäletagi mille taha asi toppama jäi..

(Bolt B.350.1)

Muudetud , muutis markusH

võtaks ühe valge kleepsu, oled tallinnast ?

Muudetud , muutis Leks

See punane cabrio peaks pärnumaalt pärit olema, Arest. Kui ma ei eksi.

Nii mehed tõsist abi on vaja nüüd.

Vaja nüüd leida hea lahendus singeri õmblus masinate jalgade värvist puhastamist.

Kas kellegil on Tallinnas liivapritsi pakkuda jne ?

Kuna tõesti kiire on ja neid on vähemalt 13 tk. Muidu nõmme Sõõriku kohviku lauad jäävad koledaks oranziks :S

Singeri masina jalad peaks malmist olema minu mälu järgi. Kas liivaprits malmile haiget ei tee?

Kui väga see ikka haiget teeb ? vaja aint üle tuisata ja kõik vana värv suht koorub ka, et peaks suht ludinal tulema :D

Kellele kuulub heledamat värvi sinine e30 cabrio millel on kahevärvilised tagatuled? Keegi siit foorumist?

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus