Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• Autor

Ossa krt oleks teadnud oleks sul eile kätt surunud, aga palju õnne tagant järele! :D

Lowlifer @ Mustika 2011:

Neljapäevane häng vene foorumi kaamera läbi:

(viimases ka klipp kasutaja Tiit autost)

Neljapäevane häng on ta nende jaoks, kes sõita ei mõista

Nõu shit Sherlock :lol:

Kas veljepoltidele määret panid juba?

Täna sai Mustikas nalja kaa, miski kiire ja vihane sõitis sisse ja väljasõidu vahelise piirde vastu seina lapikuks.

Muudetud , muutis Tiit

ütleme, et auto mis sealt piirdest läbi sõitis oli täitsa õnnetus seisus. eriti ei usu, et omal jõul koju sõitis.

• Autor

No jah aga ei ole jõudnud uusi polte osta veel.

Aga mis määret sa mõtled?

see muusikavideo päris hea, mulle isegi lugu meeldib, mitu korda kuulanud juba :)

Mäletan kui omal oli veel zaz 986m. siis sai ikka vahel seda vändast käima löödud :D nagu motikat panin käima vänt paika ja siis jalaga peale :D . Sõbra lada sai ka sedasi käima löödud kui unustas tukled peale ja aku ei jõudnud vedada :D vänt paika ja jalaga käima :D

Seda nüüd jh :D vändaga tegid ennem paar tiiru ära, et küte oleks kohe jooksmas :D pritsega enam nii lihtne ei ole :D kuigi rull läheb lükates mega kiiresti käima :D m40 igatahes :D olen korra pidnud üksi rulli käima lükkama ja õnnestus teisel katsel :P

Mul pole kaamerat käes olnud.

aga ma juba vaikselt hetkel arvutis panen parimad rullide pildid kokku ja siis laen üles ;)

Teab keegi kust saaks uue liiklusseaduse teste lahendad netis? Arki lehel enam nagu ei saa proovisin ja vaatasin. Vaja teha kuna üsna pea uuesti siis teooria eksam vaja teha, et saaks load kätte. ^_^

Muudetud , muutis Edoman

Lükkate siin üksi käima autosid, järelikult fitness...

Võiks olla nii, et läbisegi on teemad ka, müüa 500hepane bemm ja järgmine on kohe hunnik puhast kreatiini...

See oless äss...

tulevikust

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus