Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

katalüsaatori ära võtad siis tehnilisest ülevaatusest ei pruugi läbi saada. Mootori tööd vanematel diislitel ei mõjuta.

Mina olen enda omaga k6ik ylevaatused  ametlikult l'abinud ja kat on tyhjaks tehtud . :rolleyes:

Paagi all peaks olema kork ka, mina igastahes sain selle ilusti kuuskant võtmega lahti omal kunagi...

Kusjuures mina ka aru ei saa sellest möödasõidu probleemist diisliga. Eks mul endal olid ka eeldused alguses et kuidas ja kas kannatab jms. Kuid imestuseks toimub möödasõit suht lihtsalt ja seda isegi käiku alla lappamata.. ehk jõuab ilusti 5-endaga minna.

Siis on jah võibolla diisliga möödasõit raske, kui eelnevalt harjunud mingi kiirema ja võimsama autoga sõitma... Ise liiklen nüüd 2.5tds'iga ringi (automaat) ja möödasõidud saab tehtud ilusti.

Muudetud , muutis zaddam

Kesm meie foorumlastest pulbervärvimisega tegeleb? Tahaks ühed remotec-i veljed osaliselt pulbervärvida.

Yuhuu.oma 325ix kuutsekal go pro snow drag üritusel,kahjuks see nõme hiina kütuse rõhu regulaator paneb vähe pange :(

Loodan et saab sõidetud ja Asi jääb toimima.

Anna teada siis kuidas läks. 

:beer: õnne eix-ile ka minu poolt. sul vedas sünnipäevaga see aasta kohe ilus reedene õhtu hüva grillida vällan

Õnne, Eix, jatänud. Ma pean nii kui nii talle camber plaadid toimetama, siis üks minek.

heh sind, see drag on vist rohkem 4x4 meestele mud race, kes suudab kohapealt kaugemale liikuda ilma vintsita

Võta aga kabrio sisu kaasa ja saad.

Üleüldse sellise projekti puhul peaks peale turbo olema ju ka kõva panus ülejäänud veosüsteemi, mis 25a vanuse auto puhul on niigi viimase piiri peale kulunud ja lendaks ilmselt varem või hiljem originaalmootori paugutamise käigus laiali. Ilmselt kõik teavad, et neid ixi juppe pole kusagilt väga võtta enam, et ah lendas laiali, võtan riiulist jälle uue. Nii et auto järgmiseks aastaks ajaks jälle remonti :D

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus