Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

No kui saan ilusti nüüd jubinad kokku aetud siis võiksin paari masinal alustuseks ära teha.

Üritan siis ise vajalikud jupid leida ja siis need auto külge pookida.

Ehk siis EL motod, regullnupp, ja vajamineva pikkusega kaablit. 

Kuigi tobe seis on see, et mis summa eest keegi on nõus ? jupid kokku võivad keskmiselt minna maksma 30€ + siis tunnid mis võtavad mul aega.

Et otsin/teen valmis ? samas jh kes oskab peale panna siis pole prob. 

Aga võin ise ka peale panna mingi teenus tasu eest. 

Tulede juures tuleb otsad ikka ilusti kokku joota jne. 

Mina ise võtsin toite EL motodele samast kohast kus nupp on ehk siis hammustasin armatuuri valgustuse vahele. 

Ega seal midagi keerulist ei ole... Mootori üks juhe massi, üks plussi ja ülejäänud potekasse. Peaks vist nii olema :D vahepeal oli plaan asjaga tegeleda, aga miljon pakilisemat asja kui tulede kruttimine. Mootoritest ja potekast oleks huvitatud küll, aga poteka tahan ise originaal nupu külge aretada. Rääkige mis tahate, aga E30 originaal nupp näeb parem välja kui mingi suvaline Fordi oma ja on lisaks kõigele valgustatud.

Muudetud , muutis Chulo

Olen nõus selle orginaal nupuga. Peaksin ka ise ükspäev kätte võtma ja selle nupu suutma omale aretada. 

Valgustusega tekib prob, kuna pead uue aluse ehitama kuhu kinnitub fordi niiöelda potekas. 

Kuskil nägin DIY-d kus mingi vend pm uuristas selle originaal korpuse seest tühjaks ja pani poteka sinna sisse vms. Kohe paugust üles ei leia, kui leian, siis postitan siia.

Keegi foorumlane Strasbourgi või Baden-Badeni kanti ei liigu? Ühed veljed tahaks sealt lähedalt ära tuua :D

aaf.sized.jpg

kolasin oma vanu pilte läbi,324d

Muudetud , muutis sass

hehe ma vedasin kunagi niimoodi atsetüleeni ja hapniku baloone tartust koju. ehtne penskari sõit oli :D

se küll on materjal mida kasutatakse näiteks nõlvade hajastamisel ning suht kerge,selline sittuva kassi vedrustus pakett oli selle e30 üks eripäradest

Muudetud , muutis sass

vedasin kunagi kunagise devili ja kuksi turbokaga 0,5l klaaspudelis õllede 4pack'e(sain euro aluse täie). Mäletan et pagasnik oli silmini, tagaiste oli välja võetud ja tagant oli akendeni laotud. Vedrustusel vist enam liikumis ruumi ei olnud :D

http://www.auto24.ee/used/1544032

krt miks sellel autol on punase triibuga edition polstrid ja iste ?

ma olin siiani veendunud et mul on ainuke eestis enne renxi punase ex 324dt touringut,pekki ilgelt häirib noh tahaks sealt mõnda juppi noh :)

kust saaks hea hinnaga uusi coilovereid tellida/osta? keegi teab võib lingi anda vms :)

Küsi temalt, siin ka ju kasutaja,Reigo :D

Muudetud , muutis Magnus

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus