Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Eix võib varsti vist põhitöölt ära tulla ja hakkatagi e30e keresi keevitama, saame kõik oma auto kered seal korda :D

Töö kvaliteet pole midagi erilist, tavaline. Hetkel oli naabri keevitus laenutatud ja see oli ka võimas keevitus 1mm traadiga, aga hoolimata sellest oli väga hea keevitada võrreldes tööjuures oleva digijuraga.Seda nii põhjalikult ei tee, vana mastiksit veel maha ei noki, järgmisel keretegemisel ehk 5a pärast :D

Vaja see auto talveks liikuma saada, rulle terve hunnik, aga sõtvatega juba kitsas käes.

Misparata kui E34 tõsiseid huvilisi nii väheks on jäänud. Kui mingit eriti ametlikku asja ajada siis on ehk tõesti mõistlikum seda teha koos EKBK klubiga. Või teha nii nagu nemad- astuda E30 klubiga EBK liikmeks :D

krt aga mul oleks ülimugav kui siin foorumis oleks e34/e32 varuosade alateema,nagu supermarket noh ja mõlemale vanurile midagi

Minuarvates toimib E30 foorum omaette just vägahästi, polegi vaja kellegagi liituda.Lisaks on meil ainsana täiesti toimiv jututuba (kus keegi käib ka)

See et E34 huvilisi nüüd nii vähe on pole meie probleem  :D  :D

E30 on palju vanem auto ja peaks neid ka vähem järgi olema, selle eest on aga nende omanikud ~75% ulatuses tulihingelised fännid ja ma arvan, et see ongi meie foorumi/kogukonna kõva alustala, mida teistel konkreetselt ühele mudelile konsentreeruvatel foorumitel/kogukondadel Eestis kellegil pole.

Muudetud , muutis oo7

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus