Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

No plät küll ma ei suuda leida enam mingit poodi kus sai tellida esitulede klaase :S

Krt ühe kaugtule klaas mõtles praguliseks minna :S

ATEM toodet võiks leida.

Kuigi kunagi olen juba ostnud aga ei leia enam seda üles kus ostsin.

extreme327: WTF 15€ tk :o no kurja viimati sain 5€ tk :D  Aga mis tootega tegu on kui 15€ ?

Leks: aga kas ka ATEM tooded on ?

ATEM toode on vist lätlaste toode :D Ebay-d lehitsenud siis Latviat näitab asukohaks.

Atlant varuosas on DJ AUTO klaaside tootjaks ja nii palju kui olen kuulnud nende paigaldusest siis pidid org mõõdust väiksemad olema :S

Muudetud , muutis ///Mario

No hetkel on lootusetu leida seda 5€ saadud kaupa :D vist enam ei eksisteeri seda firmat kus sain.

Kui muud üle ei jää siis pean ostma selle 15€. aga ennem teen natuke uurimis töid :D

Oleks hea kui sa saaks teada mis toote klaasid on ;)

Leitsin ka firma kus viimati sain klaasid. Autotrade OÜ oli see. Aga E-maili peale saata ei saa enam midagi :S vist pandi asjad kokku.

Muudetud , muutis ///Mario

vahet sel on mis firma klaas on. liikluses keegi ei näe, et sul erinev kiri seal.

ise panin endale dj auto omad ja kõik korras.

eile sai soomes kiirendusel käidud,üks super e30 oli :D

Vaatasime ise ka seda

Kahjuks pean natuke rikkuma su tuju kuna puur, mis sinna oli tehtud oli pooleldi keevitatud ja pooleldi mitte, nt kõik mis jäi polsti poole oli tegematta ning lisa kõrvad ühelt poolt tehtud, teiseltpoolt mitte ning kõige pullim on see, et see läbis tehnilise kontorlli see nädalavahetus, aga ilmsel pealemaksuga kuna reaalselt pole võimalik nii läbi saada. Kui meil oli puuriga tehniline kotiti seal soomes ikka räigelt, et oleks 8,5 sekundi oma.

Muudetud , muutis Magnus

Njaa aga se e30 tuli sinna lihtsalt pm aind näitama.projekt on järgmiseks aastaks auto sõitu paisata.ja ühe korra mis sõitis siis selle kulges vaiksemt raja lihtsalt läbi.

Ega kui sa korra oled juba seda puuri keevitanud ja üle värvinud siis vaevalt, et järgmiseks aastaks see keevitatud on :D

Ei muidu meeldis endalegi :)

Muudetud , muutis Magnus

276k.jpg

midagi m30 huvilistele,lehekülg endiselt  e30.de  keda se ei huvita proovige elu24.ee  :D  

Ma usun, et fake selles mõttes, et on arvutiga 3D pilt.

Esimesel pildil veermik ja mootor aga tunduvad reaalselt olevat sedasi kokku seatud ja pildistatud.

Kõik ilus, aga kus neid E30 elektri prototüüpe näiteks näha saab ei tea? Muuseumis kusagil vms?

Mix on süüteluku südamiku kätte saamine nii keeruline ? :S

Netist leian küll õpetused aga no ei toimi nii krt :S

Pole midagi keerulist kui sul on võti ja nõel olemas. Kui võtit ei ole, siis lugu keerulisem.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus