Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Tänud, homme igaks juhuks küsin ka mõnest tuttavast remonditöökojast ja annan teada kui pole vaja. Nadi ka uusi küünlaid ostma minna, needki aint 8000km sõitnud.

Kui mulle postikulu hüvitad (saab vist ümbrikuga ka saata) siis võid saada neid küll - panin just uued küünlad ja orig. juhtmetega neid ei kasutata. Huvi korral võta ühendust ;)

Tänud aga hea Truumu aitab hädast, tal pidavat terve ämber nurgas olema.

Muudetud , muutis karlerik

Kas keegi naisterahvas ei viitsiks tulla rullile täna kainekaks? :D 58188281

Ma ka aru ei saa mix piffi kaineks on vaja, autojuht las olla mees kes teab kõiki reidi lahkeid tüdrukuid - või siis mõni sensidiiv, kes sul kõik jallud harki ära räägib- ise on roolis...

alati on variant võtta käekesed taskust välja ja ise midagi ära teha, siin pidasin ikka silmas, et otsida omale üks neiu või naine, ei mõeld mitte pihku trampimist...

areonuks

Ma otsisin kainet rooli mitte midagi muud ju :beer:

Muudetud , muutis antc

Jube k6ik teemad sai l'bi lapatud ja loetuks pandud jube v'asinud nyyd :w00t: .Kui ma kantsin siis oli puudu 35 eur.we ja kandsin mingilt arvelt 18 eur vist mis seal veel tolknes .No nyyd peaks see 50 t'ais olema ju .

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus