Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Päris hämmastav, mida annab teha pmst täiesti stock 318is-ga. Lõbusad autod need ikka :D

Ma olen juba korra küsinud aga küsin uuesti ! Kas touringule on võimalik saada uut antenni või oskab keegi soovitada midagi uuemat toodet mis sobiks ?

Lihtne, kõik piilarikatted maha (mille kinnitused lähevad ilmselt puruks) ,uksetihendid ära, katuseluugi süsteemi lammutad laiali, siis tõmbad lae riide lahti igaltpoolt kere küljest ja võtad lae maha ,tahapoole tule tõmmata, siis kukub alla.

Touringul on antenn jah katusepleki ja luugimootori pleki vahel :D

Krt nüüd oli küll sakslane purjus kui selle koha sedasi ehitas. Lihtsalt selle pärast vaja, et antenn peab vigane olema. Makk uus aga levi ikka suht jama. Aint linnas on ok aga maal suht jama.

Kus ma tean. Igatahes krt nussi saab nüüd kui leian kõige sobivama antenni. Või on kellegil kogemus milline on kõige parem asemele. Tahaks ikka saada siis juba korraliku antenni. Riho küll pani lingi kus saba neid aga kõik universaalsed jne. Netis pilt küll aga kõigeparem on kui saab ikka ise vaada poes jne.

Kui sa ei tea, miks siis arvad et ainult sakslased on purjus olnud antenni asukoha määramisel :)

Tegelt peaks ka lihtsamalt saama, kaku sirmid lahti, käesang lahti, esimesed piilarikatted lahti (paremalpool jookseb ka antennijuhe nagunii, uksetihendid lahti, laeriie lahti kereküljest ja peaks ligi saama.

Kui ära pole visanud, siis peaks ca. 3 tükki vedelema kuskil garaaži nurgas. Saan õhtul vaadata.

Kes e36 roolilati paigaldanud, mis torusi kasutanud olete? Sobivad mingid 1:1le või vaja lasta teha miskit?

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus