Hüppa postitusse
  • Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

comment_70628

ok siis tean kuidas käituda edasi. homme istmed üle pesema ja siis ära pööningule kuivama 

päris kaua kuivavad ka :D loodan, et istme riiet ära ei riku jne.

Eix kas sa tead kellel võiks üks selline sisu vedeleda nagu minul ? :D ühe istme katteid oleks vaja :D

comment_70635

Ma e36-ga aastaid tagasi magistraalkraavi kühveldasin, siis põhjamatt kuivas saunalava peal 2 päeva. Koguaeg sai sujuvalt köetud jne. Aga alates teisip mul siis lammutuses tumesinine E34 518i, juppide hinnad tulevad odavad- niiet huvilised võivad vaikselt PS-i pommitada. :)

comment_70706

:D hahaa :D see joosep :D Peaks stanged külge timmima siis saab öösiti rumalusi teha :D

lõpupütt ka mingi räme vihmaveetoru nagu mul rullikal kunagi oli :D eix peaks mäletama seda lehtrit :D

hääled olid 83kw-se kohta nii kõvad, et Tomstahi pettis ära... too arvas et reaskuuene.

Tim vahetas originaali vastu välja selle kunagi... voh maššina :D

Toru läbimõõt oli minu mälu järgi 10,5cm :D On keegi näinud seda muidu liikumas? Pidi täitsa elus olema veel... Selle masinaga sai esimene laps sünnitusmajast ära toodud. Nostalgia...

10690181.jpg

comment_70788

noor neiu parimais aastais kehakaaluga ca 90-95kg ajan vist viiekad kuurist välja ajama teise sõidutamiseks. peabki see nädal tähistama hakkama, helerohelisega saab minu käes 150000km täis see nädal, endale soojendust ja autole vedelike vahetus :beer:

eix kas sul on silma jäänud kust saab eta-le kolvirõngaid, ostsin ühe eta mootori 30.-ga tagavaraks aga rõngad vajaks vahetust

Muudetud , muutis kotkas1

comment_70792

kust saab eta-le kolvirõngaid, ostsin ühe eta mootori 30.-ga tagavaraks aga rõngad vajaks vahetust

Knutssonis olemas koodiga KS-80-00019-21000, näitab 3tk saeveski tänaval. Originaal kataloog väidab, et kuni 86dec ja sealt edasi erinevad, aga knutssoni kataloog samastab need mingil põhjusel.

Originaal koodide järgi annavad 11251713179 ja 11251713193 (+0,08mm) sama asja välja kgk kataloogis. 

Muudetud , muutis Chulo

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus