Hüppa postitusse
  • Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

comment_56091
teab keegi mõnda tõsist touringu taastamis protsessi teemat,ilma tuuningu stääänsi,rätt stailita?

Kui sa imestad juppideks võtmise üle, siis minu punane oli sama laiali, kui see auto. Ainukesed asjad, mis mul autosse jäid ja temal eemaldatud on pigimatid ja põhjamastiks. Tõsi küll, ma tegin lihtsalt korda, seal taastatakse, kuigi pole veel kõige kaugemale jõutud asjaga:) Sinine auto on ka ja vaata varsti läheb see punane poolikuna müüki seal foorumis nagu eesti "projektidki" :D

Kõiki selliseid resto projekte on põnev vaadata, siiani on ühe m3 taastamine kõige asjalikumana tundunud :)

comment_56220

Küsimus suurele ringile.

Kui on plaan alla toppida veljed mõõdus 16x9 terve ring, siis mis peaks velgede ET olema nii ees kui taga, et kõik istuks hästi-suurepäraselt ja ilma muude jamadeta ?

Ja mis rehve keegi kasutab sellise mõõduga ?

Autol on -60/-40 madaldus (silma järgi) ja tahaks ikka 4kesi ka sõita, kui vaja.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus