Hüppa postitusse

Lobamokkade rubriik

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,3m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

MIM 1900 jah.

See auto mis seal hunnikus on oli Vääna-Posti meeste svalkas minu teada.

Korra igatahes küsisin sealt udukaid ja siis oli ka punane pre samamoodi virnas...

Aga keegi ei viitsinud tegeleda, pakkusin toona isegi 150€ kogu kinnitustega asja eest.

A

Muudetud , muutis Metalheart

Sedasi tehtakse..

file64487920_ac3b2f7e.jpg

113ANH Mark: BMW Mudel: 316 Esmane registreerimine: 1986   Kehtivad ülevaatused: Korraline (kehtib kuni 05.2009). Sõidukil puudub kehtiv korraline ülevaatus.  

Piiranguid ei ole.     

ma ikka ei suutnud :P

teen hetkel H2-s tellimust ja seal ühel tootel selline tekst: "HALTEBAND !!!MIN PACKAGE= 10"

kas see tähendab seda,et ma ei saa alla 10tk seda tellida. Mul ainult ühte vaja :/

need 2 detaili on kokku 5.66EUR+ postikulu ca 5EUR

Ei viitsi kahjuks ise nende edasi müümisega tegeleda ja lähen lihtsamat teed ja võtan ebayst ära ;) nr 19 jääb siiski puudu kuid esialgu lahendan puuduva tüki teisiti.

Ei uurinud jah kahjuks UM-i ja ostsin ebayst 11 euriga :@

aga praegu vaatasin ja UM-is on see kate 6.23eur kuid seda teist juppi UMi varuosa otsing küll ei leidnud.

Aga no pohu*, pole vajagi seda nr 19 juppi. Oskan ise ka selle katte sinna kinnitada :D

ikka
mhh, normaalne, nüüd kui mingi kolmandat korda panin otsingusse siis tekkis :D

Muudetud , muutis RaidoM

Nägin uut 5 seeria bmw-d millel oli ilma euromärgiseta  uued numbrid ja kogu öö ei saanud magada :D.  Ja googeldamine ja erinevad foorumid andsid sellise vastuse: Tallinnas Vabriku tänav 2 on numbrimärkide "taastamine". On kellegil kogemusi?

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.