Hüppa postitusse
Postitatud
comment_7151

Ostetud sai siis 1,5 aastat tagasi selline1986 a.325I tehase M-technik 1.

Ostes siis selline ta oli .

P4130813.JPG

P4130814.JPG

P4130815.JPG

P4130819.JPG

PB220526.JPG

PB220530.JPG

PB220532.JPG

P5070865.JPG

PB220531.JPG

1963222 1531 M181 0211 3· E30 4 doors 325I ECE L M 1986/10

Vehicle information.

Type value

VIN WBAAE310201963222

Type code 1531

Type 325i(EUR)

E series E30

Type LIM

Steering LL

Doors 4

Enging M20

Displacement 2.50

Power 0

Drive HECK

Trasmission MECH

Colour DIAMANTSCHWARZ METALLIC(181)

Upholstery ANTHRAZIT(0211)

Prod.date 1986-10-14

Options:

S288A LT/ALY WHEELS

S300A ZENTRALVERRIEGELUNG ELEKTRISCH

S311 ELEKTRISCHER BEIFAHRERSPIEGEL

S333 M TECHNIC SPORTPAKET

S339A SATIN CHROME

S350A WAERMESCHUTZGLAS GRUEN, RUNDUM

S400A SLIDING SUNROOF MANUAL

S481A SPORT SEATS F DRIVER/FRONT PASSENGER

S498A HEADRESTS IN REAR ,MECHANIC. ADJUSTABLE

S562A MAPREADING LIGHT

S704A M SPORT SUSPENSION

S708A M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II

S800 Konv.Abgastechnik

s951a nur Boden konserviert

Tehtud : Kere keevitadud ja augud ja rooste eemaldatud.

Esistange parandatud ja udutuled paigaldatud.

Uus värv peal.

Roolilatt vahetadud ja uued rooliotsad jne.

Uued numbrituled org.

Tagatulede uued tihendid org.

Jahutusvedeliku andur uus org.

Termostat uus soetatud mitte asendatud.

Oil service akud vahetadud uute vastu ja spidokas korrastatud.

Aknapesupaak vahetadud.

Istmed korda tehtud

Uued veljed suveks 17 tollised alutec-id koos rehvidega .

Ukse polstrid väljavahetatud mustade teh. nahast omade vastu.

Teha vaja:

Pagan seda on veel liiga palju mida teha vaja .

Piduri meh. koos kõigega kettastega uueks .

auto036.jpg

Muudetud , muutis hiis

• Vastuseid 412
  • Vaatamisi 67,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Uus aku sai autole ka mingi kuuaega tagasi ostetud . THÜ on läbitud puhtalt .Sild sai ka regul. Kesklukku 1 modul ütles ülles aga see ka vahetatud . Nüüd võiks siis ainult tuld anda. AB

• Läks talve puhkusele ära. Esi istmed oleks vaja kevadeks uueks teha.  2 Suve lõppupoole tehtud pilti ka .

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• 1 kuu hiljem...
  • 3 nädalat hiljem...
  • 4 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_50059

Autoga siis ikka liigutud nüüd parasjagu ,probleeme pole peale selle et kõik pagana augud siin tallinnas on tunda selle autoga sõites :D . Võibolla on viga muidugi selles et olen liiga mugava autoga juba harjunud :huh: .Midagi ei kolise ega killise midagi pole veel vanast tagasillast ka järgi andnud :D selle parutamisega.Mootor töötab ka laitmatult ,aa roolilatti vahetan muidugi juba uuesti välja kuna Traxi käest ostetud latt iseennesest leekib juba algusest saati ,v6tta nüüd kinni kas on paigaldaja viga või oli see kohe pekkis aga raibe oli märg igatahes kohe .

Tänud siis eixxile ka paari viidina eest mis sai ka oma kohale pandud . :D

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_50646

Nii selle imevedeliku ostsin ära vaatame kas on kasu ka .Täna siis Mustakal ringi s6ites tahtis tagumine juhipoolne laager siis töölepingut ülles õelda tõmbas sellise krigina järsku siise et jube. Jäi seisma ja uesti sõitu allustades kadus ,s6itsin siis kodu lähedale ära ilma kriginata ,väike sahin nagu on aga et päris kinni ei jookseks siis praegu rohkem ei puutu teist .

Plaanis oli muidugi teine enne gaarasi panekut veel soome viia et saaks ühteist ära teha veel enne talve aga see jääb ära vist. Laager ja k6ik on olemas aga tahaks õtsa ka ära puhastada ja värvida nii et seda kohta ma nii kiiresti ei leia kes mulle sellist teenust osutaks. :huh:

Taha sai siis uus org. BMW märk kah külge pandud .Mõni päev ehk mõni uuem pilt kah.

Muudetud , muutis hiis

• 3 nädalat hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_52178

Pannen siia mootori pildi siis ka ,mida ma miskipärast polnud siia ülles pannudki veel. 1 ja viimane siis kasutaja Mattule ;)auto_m_078.jpg

auto_m_077.jpg

auto_m_076.jpg

Vahepealsest vaiksest nokkimisest kah siis.Tänud siis Siimule ja MairoG kes tõid mulle tagasilla kodu ukse ette .Millest tagasilla taala on puhastatud liivapritsis ja terasharjaga ülle käidud. Õtsa lammutamine on veel pooleli ajapuuduse tõõtu.

ABS andurid sain tervelt küll kätte ja siin juures tänud Tiitule kellelt sai ka siis esimesed andurid ostetud ja kontrollis ka need tagumised ülle et need ikka korras oleksid.

auto_m_072.jpgauto_m_074.jpg

Muudetud , muutis hiis

• 1 kuu hiljem...
  • 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_56732

Õõtsad  tsinkvärviga ja pulbrga kokku 23 eur. Tagasilla talla sama hinnaga .Tallinnas Türi tn. lasin teha .Juppe on jah palju juba varutud ei teagi millal need kõik oma koha leijavad auto  küllge.Pole mingit aega endale eesmärgiks seadnud .Teen siis kui raha ülle jääb :rolleyes: .

Tänks jah eix nr .12 peaks soobima, augu mõõt on 7mm.Hoome lähen vaatan kas neil midagi sellist ka kohapeal on. :rolleyes:

Tänud siis veel creysile ka esitulede eest ,mis olid korraliku ref. :rolleyes:

Viisin siis väikse koguse asju  tsinkimise ka ,eks kui järgmine kord Eesti siis saan kätte .Eks siis ole näha mis neist saanud on. ;)

Muudetud , muutis hiis

• 3 nädalat hiljem...
comment_57748

Need õõtsad näevad reaalis  palju vingemad ja ilusamad  välja, kui  pildid üldse seletada  suudavad  :)    Väga väga  tõsiselt ette võetud projekt  sellel autol :)

Ei oskagi  midagi öelda. Sellel  E30-l on    hää omanik  :)

• 2 kuud hiljem...
  • Autor
comment_61351

Juttukas kinni siis pobisen siia oma ette :blink: ,peaks pilli v'alja ajama ja ajutiselt selle laagri 'ara vahetama ikka vist uued juppid liiguvad nii aeglaselt minu poole et jube ajaga on ka nii nagu on.Autot n'aeb ka 2 korda kuus 2 p'aeva nii et ega midagi erilist teha ei saagi . :hyper::whistle:

• Autor
comment_61560

Seda laagri kriginat ei petta ennam kõvema heliga ka mitte :S ,tegin väikse tiiru pesemise punkti ja tagasi . :hairy: Pesin siis sügise mustuse maha mis peale jäi laiskusest :whistle: .

Vaatasin siis eile eixx pilte ja kuna täna sai allt võetud tagumine stabikas siis sai ka paar pauku ka selle tallale pandud vasaraga aga mul see ei andnud sellist tulemust nagu tal seal pildi ehk difri all on lood teised aga ääred olid tugevad.

Kodu tingimustes roostes mutrite ja poltide eemaldamine on midugi päris huvitav :hyper:  .Ostsin siis sellise gaasi p6leti millega saab väga ilusti need tuliseks ajada ja lahti nad ilusti tulidki.Staapikal siis otsad ainult roostes mu osa ilusti värvi all ,aga priitsi läheb aga sellegi poolest ja jämmedamaks siis osutus ka nagu arvata oli14,5 siis :phone: . Poolaasid olid ka ilusti musta värvi all. Neendega ma jama ei hakka.Difer aga on küll nagu yks suur rooste kääk seal. :mad:

Imelikul kombel on muud kaitse plekkid eemaltatud v6i kadunud sealt summuti osas tagant poolt

Pilte ei teinud välimuselt pole miskit muutunud, kui siis peaks selle tagumise akna kille maha v6ttma mis seal ikka kortsus on :sick::w00t:

comment_61562

Mul ka selline gaasipõleti kasutada, eriti hea on vaheldumisi roostesurma ja leegiga kärakaid töödelda, kuni lahti saab. Kinni pole veel ükski asi jäänud, ei piduri õhutusnipid ega miski :thumbsup:  Lisaks on see käepärane asi elektritöödel kui kuumapuhurit pole parasjagu ligi aga termokahanev oleks vaja kuumaks ajada.

Poolassid on lõtkuta? Mul on otsad loksuga ja hakkab juba koppa viskama see vene autode ajast tuttav logisev kõlks käiguvahetusel (kardaaniristid olid neil murelapsed).

Kile maha võtmisele kahe käega poolt B). Sedaan saab hoopis soliidsema ilme. Universaalile võibolla paigaldaks kauba uudishimulike pilkude eest kaitseks aga sedaanil on selle jaoks pagasnik :P.

Muudetud , muutis GTA

comment_61588

Jah, seda tala imestasin isegi, aga kuulsin poole kõrvaga veel sellest probleemist mõnel teisel hetkel keretöid aktiivselt tegevalt inimeselt ja käisn mõned varuosapillid ka läbi, kui pehme pole, siis rooste sees. Teine koht on põhja all esimesed istmealused kinnitukarbid. Seal on augud sees, pange näpp sisse ja tõmmake, kui keretöid ei taha siis ärge tõmmake.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.