Hüppa postitusse

2011 Suve alguse kruiis 28 Mai. kell 13:00 Saku suurhall

Postitatud

Niih mis te arvate kas teha nn suve algus kruiis ja kui teha kas oleks üldse huvilisi kes kohale tuleksid?

Eelmine aasta ei õnnestunud väga hästi ja sellest ka see aasta küsitlus.

• Vastuseid 108
  • Vaatamisi 24,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

Kell 13.00 UM-i ees?

Märgi ära kumma UM-i ees,siis vähem segadust pärast :wink:

Võiks keegi jah mingi täpsema plaani välja mõelda.

Tuleks vaataks isegi korra kui ilm ilus ja kuskil pikemalt peatutakse.

Kruiisimisest pole paraku huvitatud.

Mis värk on seoses UM-iga? Mind sinna millegipärast ei tõmba oma vana risuga eputama :oops: Palju teisi parklaid kus asja alustada ja lõpetada- Saku Suurhalli esine kõlaks mõnusamalt äkki alustuseks 8)

Saku suurhall (või UM parkla) - paldiski mnt - kristiine - pirita tee (suitsupaus vms) - Lubja tee (taga viimsis) - Iru sild - Lasnamäe kanal - ülemiste

Mis arvate?

Saku suurhall (või UM parkla) - paldiski mnt - kristiine - pirita tee (suitsupaus vms) - Lubja tee (taga viimsis) - Iru sild - Lasnamäe kanal - ülemiste

Mis arvate?

like :D

• Autor

Tänud Airile marsuudi eest, aga mis kell me, siis koguneme ? Kas mikine hommiku, lõuna või õhtu poole? Ise pakuks et miskine kella 4st äkki ? Selleks ajaks peaks liiklus kah rahulik olema.

Ja mulle meeldib ka viriseda :D Võimalik, et olen kohal aga ei tea veel midagi rahad otsas ja auto ilma kütuseta ei sõida ka eriti ju :lol:

Aga eks näis natuke on veel aega.

Mul ükskõik tehke kasvõi öösel kell 2

kui te lubate näkku mitte väga kõvasti lüüa, siis üks must kupee on ka kindlasti tulemas

Kuskohas ja mis kell umbes te plaanite siis vähe pikemalt seista ja ehk ka mõne pildi teha :D

Kuskohas ja mis kell umbes te plaanite siis vähe pikemalt seista ja ehk ka mõne pildi teha :D

Nu ma arvan, et merivälja tee parklas või siis pirital. Ja pilte klõpsitakse sõidu ajal ka :wink:

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus