Hüppa postitusse
Postitatud
comment_9796

Olen pikemat aega juba omale soovinud E30. Peale pikki otsinguid jäi silma see masin sai siis vaatama mindud ja ära ma ta tõingi. Masin ise siis 89 aasta hõbedast värvi ja automaat kastiga. Lisadest siis elektriline katuseluuk ja peeglid, ABS ja roolivõim. Peal on veel M tech2 rool mis teeb salongi kohe kuidagi hubasemaks.

DSC08066.JPG DSC08075.JPG DSC08070.JPG DSC08067.JPG

DSC08072.JPGDSC08066.JPG

Tegemist tahab parem tagumine tiib see üle eelmise omaniku poolt ikka väga halvalt ära tehtud samuti väike mõlk parema tagutule all. Muidu kere ikka väga korralik. Julgelt võib pakkuda kroom liistu paremale poole katuse äärde, kindalaeka seest ülemist plastikut, liistu mis põlle alla käib ja oleks huvitatud ka originaal valuvelgedest.

• Vastuseid 82
  • Vaatamisi 10,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

Esiletõstetud vastused

comment_9789
Hetkel rahul. Muret teeb hetkel salongi ventikas mis vahel teeb häält ja piduriklotside kulumis tuli põleb kuigi klotsid korralikud. Kas andur ei anna korralikult ühendus või on millegis muus asi. Oskab keegi eht aidata?

Kogu pidurisüsteem tundub et on vahetatud mingiaeg tagasi. Ühe ratta juures rippus see anduri juhe, aga ei mäleta millise juures. Salongi vent vahel harva jah 2 astme peal vilistas aga aitas korraks põhja keeramine :)

• 4 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_9080

Kuna kevad pole enam kaugel sai masin garaazi lükatud ja alustatud keretöödega. Tagutiib mis ennem ei tundunudki nii hull oli ikka suht nutuses seisus. Mõlki poldud viitsitud välja lüüa ja nii oli lihtsalt halja pleki peale ca 3sentimeetri paksune pahtlikiht visatud. Aga pole midagi hullu. Ühe augu leidsin ka pagasnikus paremas nurgas ja üks suur põhja kork kah mäda oskab keegi öelda kas neid on kusagilt uuena ka saada või on mõistlikum see korgi koht üldse kinni keevitada.

• 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_7895

Pole siin ammu midagi kirjutanud. Vahepeal siis niipalju toimunud, et sai kerel eeltööd ära tehtud ja viisin täna masina maalri kätte. Uue värvi saab siis kunde poolne uks, tagumine tiib, pagasnikuluuk ja tagumine paneel. Vahepeal sai soetatud ka vägahea hinnaga originaalvaluveljed koos rehvidega. Siit ka väheke rumal küsimus kas need veljed võib alla panna samade poltidega millega hetkel plekid alla või tuleb uued soetada?

1301135998542.jpg

comment_7893

Eks neide polte pannakse neid mis autol küljes.

Samas ju lihtne võta kõrvale oma valuvelg ja plekkvelg, võta polt pista läbi ühe plekkvelje poldiaugu, mõõda mis pikkusega jääb ja sama ka valuveljega. Siis näed mis erinevusega jäävad pikkused.

• Autor
comment_7576

Nonii sain siis nädalakeskel masina kätte ja tulemusega väga rahul. Kui ilmad väheke paremaks lähevad siis plaan lasta auto üle polerida ehk saab neist väikestest kriimudest jagu. Vahepeal sai soetatud ka mingisugune esipõllelisa ja see külge krutitud. Sellega nüüd ei teagi kas jätta ta mustaks või värvida kerega samat värvi, samas stanged ja peeglid nagunii pole kerevärvi. Tahaks millalgi tagumised aknad lasta ära toonida on kellelgi mõnda head kohta soovitada. Kuna originaal taguminepütt oli suht mäda sain sõbrakäest mingisuguse sport püti mis sai alla pandud. Hetkel on küll selline tunne et see ei sobi sinna ikka mitte kuidagi ja teeb liiga valjut häält kah. Kui kellelgi pakkuda heas korras originaali andke teada.

DSC08409.JPG DSC08407.JPG DSC08408.JPG DSC08410.JPG

• Autor
comment_7536

tänud edu vaja. Aga jah igav taga ei hakka.

minu avamus,jäta esi lisa,stange liistud ja külje liistus mustaks,on väheke kontrasti.

mis näitajatega se pütt on sul,kui suur(ed) torud mm sisse lähevad?

pütti läheb üks 58mm toru.

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_6812

Vahepeal siis niipalju juhtunud et sai see jube pütt sealt alt ära võetud ja asemele läks uus originaal. Hea on kohe vaikuses sõita. Masinaga ka väiksed probleemid nimelt sooja mootoriga tühikäigul nagu jätaks vahele, eks peab millalgi asjasse põhjalikumalt süvenema. Tätsa huvitav on selle masinaga ikka sõita see nädal on mitu korda juurde tuldud ja uuritud ega ma juhuslikult pole müügile mõelnud :D Sai täna ka mõned kevadised pildid tehtud igavusest.

DSC08587.JPGDSC08582.JPGDSC08589.JPGDSC08577.JPGDSC08575.JPG

DSC08578.JPGDSC08570.JPGDSC08569.JPG

comment_6804
Tätsa huvitav on selle masinaga ikka sõita see nädal on mitu korda juurde tuldud ja uuritud ega ma juhuslikult pole müügile mõelnud :D

Ego-boost missugune! :D

Ei kusjuures täitsa numpsik näeb välja jah - aga otsi veljekapsid kuskilt. Ja seda uue sumpa asja ma olen kah kogenud. Ikka püha vaikus tuleb küll autosse ja võimalik, et isegi kütusekulu väheneb mingi grammi võrra.

• 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_5223

kuna tuli soodne pakkumine sai selline asi koju taritud.

DSC09111.JPGDSC09112.JPG

Kaasa tulnud kast pidavat olema M5 alt aga kas see ka tõele vastab pole aimugi. kastil muidu selline numbrite kombinatsioon 260.0.1302.92.

Eks tasapisi püüan mootori töökorda seada ja ehk saab järgmisel kevadel juba uue mootoriga startida.

• Autor
comment_5218

Ega ma ise kah kah hetkel kõhklev. Ehk oleks mõistlik hetkel peal olevale mootorile uus elu anda korraliku remondi näol ja sellele 3,5 uus veidi kehvemas seisukorras kere otsida. Olen mõelnud ka automaadi asemel manuaali panna aga samas on automaat kah tore. Krt liiga palju mõtteid korraga.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.