Hüppa postitusse
Postitatud
comment_55904

Saame kokku 13-14 Juuli, Valgamaal Oore puhke alal nii nagu .

Koha kohta saab lugeda ka siit

Koht asub ligikaudu 20 km  Valgast Võru poole sõita. Kruusateed 4km, aga madalad autod said eelmine aasta vigastuste vabalt hakkama :)

Kohapeal on majad kus on puust voodid 12 inimesele, välikäimlad ja suitsusaun. Telkimis ala on kõvasti ja ujumisrand kohe lähedal.

Oleks soovitatav muretseda kaasa grillimistarvikud, kuna kohapeal olev rest ei ole kõige mugavam selle jaoks, ning rahvast on palju(loodame :) )

Lihtsad reeglid:

1. Vindisena rooli ei ronita!

2. Hoiame ümbritsevat loodust ja ei künna seda ala üles. Prügi läheb selleks ettenähtud kasti-kotti.

Puude eest kandis hoolt kasutaja -Kaido-.

Kui kellelgil on pakkuta suuremat välitelki juhuks kui vihma sajab, siis võib PS`is teada anda.

Ajakava Laupäev 13.07.2013

13:30-14:00 Koguneme Valga Bauhofi parklasse, Viljandi 80A, Valga.

14:00-14:30 Teeme peatuse Valga Selveri, Rimi või Maxima ees, kuidas rahvas soovib.

14:30-15:15 Sõidame Oore puhkealale

edasi pakitakse asju lahti, grill jne.

Pühapäev 14.07.2013

Check out piirangut ei ole :D

E30 Communityl on kokkulepe Riigimetsa Majandamise Keskusega kasutada seda telkimisala 13-14 Juuli 2013.

Muudetud , muutis m20b20

• Vastuseid 104
  • Vaatamisi 32,8tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• http://nagi.ee/photos/AiriL/sets/375489/

• Khee... nüüd saan ma ka jälle osaleda... osavõtu tõenäosus on küll selgumisel, aga tagasi ma siia oma tee leidsin

• Andree Haase
    Andree Haase

Hallo,   ich hatte heute die Gelegenheit Kert kennen zu lernen. Sie haben bei mir in Bremen etwas abgeholt. Leider hatten wir nicht genug Zeit, um noch etwas zu plaudern. :-(   Leider ist mir Eu

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

comment_64224

Heh... kruiis on ju kena 250km :D neil kes pealinnast muidugi tulemas... 

Meid võib ilmselt panna 75% peale tulemise suhtes... 

Siinkohal ka üks kiire küsimus suurele ringile... kas kellegil oleks laenata katuseraami... kola nii palju mida vaja kaasa võtta... (siiski kaks väikest suud koos krempliga ju kaasas) ... oleks hea midagi peakohale visata et istumine teekonnal natuke inimlikum oleks ... 

Kui on siis võtke ühendust ja äkki saame mingi lahenduse :) tnx

comment_64406

VANAHALBROPPUS ma ütlen... täna lendas kast ... ehk siis suure tõenäosusega meie ei tule :(

hetkel otsin kohta kus m50 vahele virutada kiirelt... aga üsna tuuga on igal pool aegadega... ning kiirelt põlve otsas crappi toota ma ka ei taha... 
kahju kohe... täna sain veel katuseraamid kasutajalt beemwee... tänud... aga jah, kahtlane et tuleme.

comment_64410

Krt seal võib ikaldada veel... m40 otsa ma pole kindel et istub, m20 otsa küll... ning viltu jääb kergelt... teine asi on nuudi erinevus... kardaanipikkus ning hoovastik jne... pigem kogu täiega juba panna teine teema... 

Krt subaruga oleks ka ebaviisakas tulla vist ?

comment_64450

2 aastat tagasi sõitis :D Nüüd ei taha käia enam, jätab nagu vahele ja vanose raip kõriseb, siemensi saasta pealt jookseb ka, sinna teisi tükke prooviks külge leida omaette teema. Halvimal juhul tuleb mootor ka veel ära vahetada, ilma aanuseta ja boschiga peale ja olemas :D

17594_520338804687311_1286990921_n.jpg

Muudetud , muutis erxx

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus