Hüppa postitusse
Postitatud
comment_55172

Hei e30 fanaatikud :) Olen ka juba suhteliselt lapsepõlvest peale omale e30 ihaldanud ja aastal 2007 üks mul ka oli, paraku siis olin veel ilma lubadeta tattnina ja müüsin ta maha peale poole aastast ringi paarutamist. Siiamaani sai sügavalt kahetsetud seda lollust, aga detsembris sai siis järgmine rull ligi võetud ja nüüd on sellega rahu majas.

Tegu siis 316i kupeega, millel 1.6 73kw mootor PEAKS olema, mina ostsin ta suht poolikuna siiski. Mõnesmõttes hea, kuna see mootor sinna poleks jäänud nagunii. Kindel veel pole mis mootor sinna tuleb, aga hetke pakkumistest domineerib 2,3 liitrine 110kw pada.

Aasta on vin koodi järgi 89 lõpp, aga kuna passis on 90 siis seda ka kasutan teema pealkirjas :D

Aga mis siin ikka, rohkem pilte, vähem möla.

Kuni üleeilseni ta veel seisis, kuid siis sai garaasi sulama aetud ja eile sai juba natuke tegutseda. Kuna ehitan seda tööjuures, siis mingit igapäevast updeiti siia tulema ei hakka, aga nädalavahetuseti üritan ikka tegutseda maksimaalselt.

0100982095a04ef.jpg

010098212701849.jpg

0100982177c87cb.jpg

Sai siis kohe nina laiali tõmmatud, et hakata vaikselt roostet likvideerima.

0100982243c2c49.jpg

Nina vasak pool on õnneks suhteliselt heas korras ja paistab, et piisab vaid korralikust harjamisest ja rooste eemaldamisest, parem pool tahab rohkem keevitamist. Sai kohe relakas sisse löödud, et asja liikuma saaks :)

0100982295e30fd.jpg

0100982343df092.jpg

0100982379fa83b.jpg

Eilsega paraku rohkem ei jõudnud, niiet järgmiste uuendusteni ;)

Nii hea kui halb kriitika oodatud kuid arvestage sellega, et ma teen üldiselt ikkagi nii nagu ma ise tahan :D Kui just pole mingi tõsiselt hea soovitusega tegu.

• Vastuseid 82
  • Vaatamisi 8,9tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Ma millegipärast ei usu, et uut e30 kusagilt osta saab   St okei, ostan a'la 3k euri eest selle väga sileda ja korraliku e30.. sellist värvi nagu mul plaanis on, ei ole rulla selga pandud ehk siis

• Mul ka hea meel, et selle auto omale ikka lõpuks said, see E30 haigus on suht parandamatu ja pole mõtet vastu punnida Et siis rahapuu kasvaks ja vilju kannaks, viitsimise taha sul tegemised õnneks va

• So.. sai siis viimati välja lõigatud ussitus ka plekiga asendatud. Ja töökaaslase tehtud kaunistus ka..

Esiletõstetud vastused

comment_55183

Mul ka hea meel, et selle auto omale ikka lõpuks said, see E30 haigus on suht parandamatu ja pole mõtet vastu punnida :D Et siis rahapuu kasvaks ja vilju kannaks, viitsimise taha sul tegemised õnneks vast ei jää :D Kui oma rulli liikuma saan siis tulen kaen selle aparaadi ikka üle ka :)

comment_55187

kummalises kohas on se auk,aga töö on kena :)  tuleb meelde siit foorumist ühe kasutaja touring mida ma juhuslikult sattusin lähemalt nägema ääsmäel,no se kvaliteet ajab pehmelt öeldes selle valguses muigama :)

aga jakksu ja pakksu rahakotti ning aega !

• Autor
comment_55229

Tore, et inimestele meeldib. Edu on alati tarvis :) Tasapisi tegutsen ja arenen :D

Eniveis, sai siis tänagi rooste hävitamisega natuke tegeldud :D Paraku kaamera jäi maha niiet pildid telefonist tulnud..
01009952973441b.jpg
0100995313c7751.jpg
Viimane pilt tehtud kell 00:25, ehk siis bemmi juures hakkavad nüüd töötunnid üpris pikale kiskuma  :oops:  :mrgreen:

Kui iga päev saaks ühe roostekoha hävitatud, siis oleks progress üpris kiire isegi, aga eks mõni päev tuleb puhata ka ja volli tahab ka natuke näppimist saada, on teine ilmselt solvunud bemmi ostmise tõttu ja vead järjest tekivad ja kuhjuvad :D

• Autor
comment_55293

0101007149fa360.jpg

010100717319808.jpg

Eilsest tööst ka üks kaamerapilt :D

010100720375c7d.jpg

Ja üks grupikalli ka

010100709337c4a.jpg

See nädalavahetuseti tegutsemise jutt tundub ilmselt praegu paras bullshit.. aga parem oli niipidi lubada, kui et lubada uuendusi igapäev ja reaalselt teha seda kord nädalas :D

• Autor
comment_55309

Hästi ei usu seda, et lihvimata kiiremini rooste läheb.. see vb siis kui keevitatakse nii, et augud ja urud sisse jäävad kuhugi :D

Aga eks ma nad osaliselt lihvin ka kui asi eeltöödeni jõuab aga praeguseks katan nad niisama kaitsevahendiga ära.

Traat peaks vast 0,8 olema, aga kindel pole.

Muudetud , muutis Joel

comment_55607
Hästi ei usu seda, et lihvimata kiiremini rooste läheb.. see vb siis kui keevitatakse nii, et augud ja urud sisse jäävad kuhugi :D

Aga eks ma nad osaliselt lihvin ka kui asi eeltöödeni jõuab aga praeguseks katan nad niisama kaitsevahendiga ära.

Traat peaks vast 0,8 olema, aga kindel pole.

Vist oli mingi slaki teema, traadiga keevitades tekib ka seda mingil määral.

Karbi servadele on selline tõstmine väga tervislik peaks mainima :D

• Autor
comment_55880

2x holset hx30 :D

Tegelt kui nüüd üdini aus olla ja natukene mootori plaane avaldada, siis twinturbo on plaanis küll aga seda siiski ridakuuese peal :D Aga seda rohkem pole mõtet arutada enne kui algatuseks mootor olemas on :D

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_56512

Tükkaega pole jõudnud tegelda bemmiga aga sai siiski natuke jälle näpitud, et hoo uuesti üles saaks :D
Sai siis antenniauk kinni säristatud.
0101249147773d4.jpg
010124914941401.jpg

Tagatiivaääred lähevad vahetusse kuna seal on mingit pahtliperformancit juba tehtud. Tagatiivad peab üldse suures osas haljaks laskma, et näha kas seal midagi ebameeldivat ka on :D

comment_56559
2x holset hx30 :D

Tegelt kui nüüd üdini aus olla ja natukene mootori plaane avaldada, siis twinturbo on plaanis küll aga seda siiski ridakuuese peal :D Aga seda rohkem pole mõtet arutada enne kui algatuseks mootor olemas on :D

1JZ ma loodan :beer:

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.