Hüppa postitusse
Postitatud
comment_14952

Sai siis soetatud kasutajalt Kepp endale ka esimene e30 tüüpi sõiduauto. Esmamulje on üsna paljulubav kere enamvähem täitsa okei. Tehnika tundub ka päris okei olevat kuigi nipetnäpet tahab ikka timmimist.Nimelt siiani avastanud parempoolne peegel ei taha nupu korraldustele alluda, peab üle vaatama. Mootor jätab vahele täpsemalt 1 silindritest, loodame et piirdub küünalde , juhtmete või jagaja kammiga, et poleks otseselt kaanes viga kuna see natuke kallim lõbu.Eks varsti saab ka värskeid pilte ja hoian ka siinset rahvast oma tegevustega ja auto käekäiguga kursis.

• Vastuseid 126
  • Vaatamisi 21,2tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_9709

Sai siin ostetud kasutajalt eix22 IXi tagudiffer 3.91 typ188 visco panin sinna ka juba uue mingi mobil dulvac 75w90 lsd õli sisse (forsis umbes 16-17€) vana õli oli juba McDonaldsi fritüüriõli värvi saavutanud. Ja ega nüüd pole midagi kui reedel saab selle alla arvatavasti kui herr garaaaziomanik alt ei vea. Koos diffriga vahetusse ka juba gardaani vahepukk ja leevendi/muhv või kuidaspidi kellegile arusaadavam on. Eks ma siis annan teada nagu ma eixile lubasin, et kas toimib ja kuidas toimib, sisse piiludes tundus küll üsna soliidne. Ja nii on nagu elu käib.

• Autor
comment_9675
Milles nagu asi Markush, selgelt oli eristatav, et see on veel toimiv visko, oma autol mul perses visko all , samuti olen ühte lahtiseks muutunud viskot veel käega keerutanud, seda "keerutasin" heeblitega. Arvad, et panin "otsas" asja müüki?

Jep sai täitsa eixiga proovitud ma olen ka täitsa enam kui kindel et see on toimiv asi. no eks homme õhtuks saab aimu vast millega tegemist, iseasi muidugi kui ma selle alla saan kas ma ka samapäev arvutiette jõuan ma arvan et mind võib igalpool Tallinnas sõitmas näha siis :P ja aga palun kui huvi suur ja näed astu juurde ja küsi :lol:

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_9198

Kusjuures alt väga mäda isegi ei ole aga tegemist tahaks tiivad on suht hapud ja kindlasti ka karbid vahetusse kunagi aga hetkel pole finantsi laseme ikka rohkem hapuks minna et suurem summa välja käia :P kogumine keretöödeks on nagu pangaliising :lol:. aga ei jah auto hästi teenind vahetust tahavad sarniirid ja stabika puksid veel ja ma kahtlustan et tagasilla puksid ka kuna kiirendades ja augulisel teel jubedalt kolistab ma ei oska midagi muud mõelda kuigi keegi on sinna powerflexid pannud aga vb otsas need ma ei tea mis seal veel niimoodi kolistada võib aga eks seda tuleb uurida.

comment_9173

Mina panin sinna jah powerflexid( ees bw on m3 omad ,mis eksentrilised) ja ma ei usu ,et nood läbi on .Ehk diffripuksid või tagaõõtsade puksid :roll: nood ma jätsin meelega tavalised kummipuksid ,et ei murraks kerekinnitustest.

Kereseisukord oli jah hea tal minu käes ka, aga tagaluugil ja tiival on siiani näha happekrunti, mille oleks teoorias kohe katma pidanud mingi täitekrundiga vms .. a too tolleks :)

Jaksu igatahes :!:

• Autor
comment_9163

Vaatasin jah et mingi möglaga tehtud, aga pagass on ussitanud ja kõksu saanud kõrvalistujapoolne tiib (vb mõlemad tiivad) tahavad vahetust. Eks suvepoole vaatab kui uude suuremasse töökotta kolime siis vb proovin kätt keretööde peal kuna teised liikumisvahendid on olemas.Keretööde raha pole kahjuks kusagilt võtta ja üleperse tegemise asemel võin ju ka ise kätt proovida, igatahes parem kui rooste.Aga eks vaatab kui tulevad uued raharongid ja lotomiljonid laseb kindlasti asja teadjal ära teha,aga jah see selleks.

• 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_7348

Nii nädalake tagasi andis saba tutikas lemförder tagumine tugilaager, naiss.Õnneks aitas mind sellega hädast välja kasutaja Reino kes vahetas tugilaagri ära ja nii muuseas ka ¹arniirid ja stabika puksid, tänud. Auto jälle liikumas ja nägu taas naerul niikaua kui hapuks minevat keret vaatan. Eks suve poole vaatab mis teha annab, väiksed 2.7 plaanid mõlguvad ka. Ahjaa renxule tänud porilapatsite eest ka , äkki sobib plekkidega.

• Autor
comment_7060

Sai siis käidud raplas täna nagu ikka lubajaid tulijaid oli palju kohal oli väga vähe :D aga ei nalja sai pilte sai sitaks, ahjaa eile öösel said ka laiad plekid alla. Mõningad fotosüüdistused siis oma autost,ürituse pildid panen kuhugi teemasse üles nt kokkutulekute pildid vms aga noh pildid siis :(

img0111ho.jpg

img0011te.jpg

img0071fj.jpg

img0070xn.jpg

Jah ma tean et esiosa liiga kõrge nats :D renx heidaks niikunii ette sellepärast pidin ka mainima aga jah siuke ta hetkel on

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.