Hüppa postitusse
Postitatud
comment_14952

Sai siis soetatud kasutajalt Kepp endale ka esimene e30 tüüpi sõiduauto. Esmamulje on üsna paljulubav kere enamvähem täitsa okei. Tehnika tundub ka päris okei olevat kuigi nipetnäpet tahab ikka timmimist.Nimelt siiani avastanud parempoolne peegel ei taha nupu korraldustele alluda, peab üle vaatama. Mootor jätab vahele täpsemalt 1 silindritest, loodame et piirdub küünalde , juhtmete või jagaja kammiga, et poleks otseselt kaanes viga kuna see natuke kallim lõbu.Eks varsti saab ka värskeid pilte ja hoian ka siinset rahvast oma tegevustega ja auto käekäiguga kursis.

• Vastuseid 126
  • Vaatamisi 21,2tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

comment_1102

Nägin ka Nõmmele kõndides seda autot seal vedelemas, äärmiselt kahju, et nii juhtus. Ma enda autot ei anna eriti veel vihmase ilmaga kellegile, kuna oskamatu inimese käes võib selle väga lihtsalt katki sõita.

Muidu talvel ma oleks sama kohapeal äärepealt oma E34-jaga kunagi seal aias ära käinud, nimelt kui autod tulevad ja kähku üle tahta saada, siis peab kõvemin gaasi vajutama ja külglibisemine on garanteeritud.

comment_812

Minu veljed jah hakkasid läbi laskma kuna keevitus oli liiga maha käiatud....

Ühe velje pärast oleks napilt siit ilmast lahkunud aga keevitasin kõik veljed üle ja sain need õhku pidama :D

Lõpptulemus oli korralik ise olin rahul kuni maha müüsin...

• 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_31787

Kuidas siis remont edeneb? Minu vana auto, millel ma mootorit vahetasin. Seega sooviks ikka, et ta korda tehtaks :)

Kuule auto oma ratastel täitsa ja sõidab esimene õõts vaja vahetada veel, ja keretööd teha milletõttu suuresti auto seisab ka !

• 2 kuud hiljem...
  • Autor
comment_35424

Nii pole ammu midagi rääkinud .... vaikselt nokitsen masinaga kui vaba aega on... ega suurt midagi teind polegi, lihtsalt võtan hoogu keretöödeks st. kisun laiali vaikselt ja need mis ise oskan/saan teen ära, mida mitte tuleb lasta teha. Aga mis ma ikka oskan rääkida rohkem... no pics no proof.

img0024ya.jpg

img0025klz.jpg

img0031kj.jpg

img0032ev.jpg

img0033ad.jpg

img0034zh.jpg

img0035vm.jpg

img0036zt.jpg

img0037qz.jpg

• Autor
comment_35478

Eile sai siis jälle autot tehtud hommikuni pmst. Sai esimene õõts ja rooliotsad vahetatud, nagu alati tuleb mingi tore üllatus, eilseks üllatuseks tuli tõdeda kurba tõsiasja et püstak ka peetis arvatavasti kuna 1 esiratas ikka lääpas. Roostet sai nipetnäpet maha käiatud ja roostemuunduriga jamatud lõppudelõpuks olin nii laip et proovisõidule minnes oli keegi kaaskondlastest esiratta poldid suhteliselt lahti jätnud ja kui 20-30 pealt esiratas lihtsalt alt ära veeres ja ma pidurikettaga jääpeal libisesin siis mõtlesin et aitab tänaseks panin ratta alla tagasi ja jätsin asja sinnapaika.... ja saaga jätkub täna :D

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_35971

Nonii eile sai siis suurem osa põhjast ära keevitatud, mõningad kohad veel, kui suurem osa tehtud. Täna käisin esitiibadel almelos järgi kätte sain ainult ühe ülehomme tuleb teine... läksin klaaskiud tiibade pealt üle ikkagi B osa lahendusele. Otsus tuli puhtalt olematu finantsi kaalutlustel.

• 4 kuud hiljem...
  • 11 kuud hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.