Hüppa postitusse
Postitatud
comment_14997

Teen ka siis lõpuks teema ära kuna sai hakatud autot tõsisemalt ehitama ja jagaks teistega oma tegemisi :D

Sai ostetud järjekordne e30 omale detsembri kuus 2009a.

Mudel:Bmw 320i

Keretüüp:Kupee

Värvus:Hall

Aasta:1989

Võimsus:95kw

Lisad:Katuseluuk vändaga,aknad vändaga,istmed kangidega regullitavad,tagakardin,toonklaas,taga käetugi ja suunatule kang :P:D

Aga see selleks lisan siis mõned pildid ka varsti:

• Vastuseid 219
  • Vaatamisi 43,3tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_14968

Sai siis ostetud sellist asja nagu BUVANOLS mis reageerib ainult roostele!!!

Ei olnud alguses usku sellese tootesse,aga sai täna õhtu proovitud aga kahjuks polnud fotokat kaasas,et pilte teha! :roll: Uskumatu kui hästi see toimib ja kui odav see on 0,5l vaid 31.-

Mehed kes te võitlete rooste vastu soovitan soojalt :wink:

comment_14965
Sai siis ostetud sellist asja nagu BUVANOLS mis reageerib ainult roostele!!!

Ei olnud alguses usku sellese tootesse,aga sai täna õhtu proovitud aga kahjuks polnud fotokat kaasas,et pilte teha! :roll: Uskumatu kui hästi see toimib ja kui odav see on 0,5l vaid 31.-

Mehed kes te võitlete rooste vastu soovitan soojalt :wink:

kus poodides seda kraami siis müüa on? ja tee kindlasti millaski siis pilte ka :D

comment_14964

Buvanol on hea kraam jh,hind on võrreldes wd40-ga soodsam ja toimib ka minu meelest paremini.Ainuke jama,et pihustada teda ei saa-peab kas pintsliga peal määrima või siis klaasipesuvahendi aerosooliotsiku külge pookima,et mugavalt kasutada.

Aga nagu tarvitestakse öeda,siis soovin edu rullaga ja paksu rahakotti. :D

comment_14962

Kui tegu on punases pudelis läti toodanguga siis minumeelest jäi see "roostemuundur"le küll alla (jätsin detailid likku üleöö).

Kui saaks kuskilt õiget vene buvanooli poleks opeli roostemuunduriga ärakaotamise nali enam naljakas. :twisted:

comment_14959

buvanol on hape

WD40 on universaalõli

ma ei saa aru mis asju sa võrdled :roll:

need on ju olemuselt täiesti erinevad asjad

Buvanol on hea kraam jh,hind on võrreldes wd40-ga soodsam ja toimib ka minu meelest paremini.Ainuke jama,et pihustada teda ei saa-peab kas pintsliga peal määrima või siis klaasipesuvahendi aerosooliotsiku külge pookima,et mugavalt kasutada.

Aga nagu tarvitestakse öeda,siis soovin edu rullaga ja paksu rahakotti. :D

• Autor
comment_14946

Sai siis eile õhtu käidud garaa¹is roostega võitlemas ja kuigi vahepeal oli tunne,et hakkan alla jääma.Tegin pausi ja kogusin ennast ja võit tuligi minu õuele :D:P Lisan siia ka mõned pildi kuda töötab BUVANOLS :twisted:

enne:

large_22488551_bZMP.jpg

Pärast:

large_22488561_mPdL.jpg

Ennem oli lihtsalt suur rooste plekk:

large_22488559_kpJJ.jpg

Sai ka nata pahtlit juba peale pandud ühele uksele:

large_22488567_53XQ.jpg

large_22488571_kbgF.jpg

comment_14904
buvanol on hape

WD40 on universaalõli

ma ei saa aru mis asju sa võrdled :roll:

need on ju olemuselt täiesti erinevad asjad

Aga kuradima hea hape,täidab ka universaalõli ülesannet suurepäraselt kui roostes polte ja mutreid vaja lahti kruttida :P .(Tegelt polnud varem süvenenud,mis ta täpselt oli)

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.