Hüppa postitusse

Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima. 2009 10 Oktoober laup

Postitatud

Teeks siis suve lõpu ürituse!

Saame kokku, puhume juttu, teeme kruiisi ja siis räägime veel juttu.

Aga asjast kah siis saame kokku [size=18]10 Oktoober Laupäev[/size] JA koguneks siis alguses laagri maksimarketi juures saurixi ees kell 14.00 liikuma hakkaks mingi kell 14.30. ja 15.15 äkki siis ülemistes võtaks sealt kah inimesi juurde ja peale seda siis otsaga merivälja poole.

Kaasa võtta hea tuju Rullikas ja Soojemad riided kah ilmselt. :D

Ps! Tulla võiskid kohale niipalju inimesi kui võimalik Siis tuleb pikem kruiis. :wink:

Tulijate nimikiri siis:

1. P2hkel

2. ///Mario

3. jaan320i

4. j_indrek

5. ranzzz

6. elukas

7. tossike

8. janek321

9. eix22

10. bergo

11. Fantoom

12. renx320

13. psyho

14. valerka

15. sake

16. turbiin

17. metsakutsu (Kui õieti aru sain siis C4V6 on roolis.)

18. snakepit888

19. spetzialist

20. ruts325

21. S4ND3R

22. bmw520i

23. taytz

24. Riho

25. mental

26. Ain_H

27. siim999

28. Matu90

29. Paul

30. Kaido S (vist)

31. Wabbit

32. Jysk

33. +2 rulli (ei mäleta kasutaja nimesid)

34. MairoG (Jäi viimati jutt sedasi et tuleb vist) :lol:

35. yux323

36.

Videod:

Pildid:

http://nagi.ee/photos/AiriL/sets/231365/

http://fotoalbum.ee/photos/siimkris/sets/868461/

http://s283.photobucket.com/albums/kk301/P2hkel/?start=0

http://fotoalbum.ee/photos/Mpower/sets/869349

• Vastuseid 299
  • Vaatamisi 63,4tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

heh üritus oli lahe!

VÄGA VABANDAN NENDE EES,KELLE MU AUTO OTSUSTAS VEEGA TÄIS PRITSIDA!!!!!!!

masin läks keema.. viimases peatuses, punnisin kinni kiilunud piduritega ülesse parklasse välja, oli suur viga.

Lasi vee välja, ei juhtunud õnneks hullu midagi, lõdvikud terved ja mahlad ei läind ka segamini. Tänud ranzzz-ile kes tosooliga varustas, ja üks pakkuja oli veel, suured tänud! Samuti laenati kruvikat.

Natuke hea ka, saigi enne talve vesi tosooli vastu vahetatud.

E30 klubi on tegija!

heh üritus oli lahe!

VÄGA VABANDAN NENDE EES,KELLE MU AUTO OTSUSTAS VEEGA TÄIS PRITSIDA!!!!!!!

masin läks keema.. viimases peatuses, punnisin kinni kiilunud piduritega ülesse parklasse välja, oli suur viga.

Lasi vee välja, ei juhtunud õnneks hullu midagi, lõdvikud terved ja mahlad ei läind ka segamini. Tänud ranzzz-ile kes tosooliga varustas, ja üks pakkuja oli veel, suured tänud! Samuti laenati kruvikat.

Natuke hea ka, saigi enne talve vesi tosooli vastu vahetatud.

E30 klubi on tegija!

See oli jubedam kui laagri ümberpöördel pagassist sul vett tuli, niikui minu tagarattad sinna sõitsid tuli pea, et spin :D

heh üritus oli lahe!

Ma nii lootsin tegelt su masina minekut näha, aga ei näinud kordagi peale su tuleku kuidas see liikus :D

kurjam nüüd ma ei sa magad järgmised nädal aega 8) 8)

üritus oli superlux :D

väga õnnestunud ürius 8) poleks uskunud et niiiiiiiii palju kokku tuleb, lihtsalt se vaade oli väääääga ilus 8)

Täitsa kipa :)

linnavahel jah kahjuks foorid ja värgid keerasid rivi peeti, aga no samas see polnud enam lihtne rivi ka :lol:

pirita teel ja viimsi vahel oli seksikas vaade :D

lipuvardale tehke tugevdus :lol:

ja pilte ja videosid paluks ka :)

muidu ülivägev ja kordaläinud üritus...

tänaks kõiki osavõtjaid ja korraldajaid :lol:

piltide peal oli ka c4v6. täitsa ehtne ,ema ja isa tehtud. keegi polnud aidanud. respekt!

mul on janu, vaata roolivardad üle.

See oli jubedam kui laagri ümberpöördel pagassist sul vett tuli, niikui minu tagarattad sinna sõitsid tuli pea, et spin :lol:

see oli bensiini poiss ise :lol:

kuna paagikorki peal ei olnud :D

• Autor

Üritus oli väga huvitav ja kes pilte tegi ja need kuskile ülesse laevad saatke mulle PM link kopeerin need kõik esimessse posti. Ja Yuxi auto juhitavus oli ikka hoopis midagi muud kui minu endise. :wink:

Varsti minu poolt kah pilte.

nonii tänud korraldajatele..ja muidugi kohale tulnutele...supper üritus oli :wink: :twisted: .....sai mõned vidinad kah rullale jälle ostetud :D

Ja Yuxi auto juhitavus oli ikka hoopis midagi muud kui minu endise. :wink:

kuidas seda mõista :lol: kas parem või kehvem vms :lol:

ahjaa, kristiines ma ka ju tuunisin uued peeglid külge :D über-blingbling :lol:

See oli jubedam kui laagri ümberpöördel pagassist sul vett tuli, niikui minu tagarattad sinna sõitsid tuli pea, et spin :lol:

see oli jah bensiin, kuna kork jäi mul tanklasse :D ei lootnud, et sealt niipalju välja tuleb :lol:

• Autor

kuidas seda mõista :lol: kas parem või kehvem vms :lol:

ahjaa, kristiines ma ka ju tuunisin uued peeglid külge :D über-blingbling :lol:

Ikka mitu mitu mitu korda parem. 8)

see oli jah bensiin, kuna kork jäi mul tanklasse :D ei lootnud, et sealt niipalju välja tuleb :lol:

:lol: Unustasid maha sinna jah :lol: aga tegelt sobib paagile ka mootori õlikork :lol: ja lausa 1:1-le :lol: hea odav lahendus :lol:

Vaadates ,kui ilusad masinad kohal olid siis hea ,et ei jõudnud oma rääbisega sinna :D

Aga aega juu veel on täna kui oma rullikaga tulla ei saa siis tule kas või mingi muu masinaga.

Heheee.

Ma olen ikka hea tüüp. Vaatasin öösel unise peaga enne magama minekut et krt 10nendal oli ju see kogunemine, ise vaatan kella kõrval kuupäeva arvutis ''10'' - nojahh magasin siis maha mis teha. Täitsa juhuslikult sattusin tüdrukuga päeval Ülemistesse autot parkima ja rääkisin ühe tuttavaga kui vaatasin et oooohohhh mingi kari E30neid voolab kohale, tegin siis tiiru (hõbedase A4jaga) ümber pemmide, ja vaatasin mis masinad kohal on. Ei hakanud tilkujaks tulema, eks järgmine aasta enda autoga kaa platsis. :)

Igati asjalik üritus tundus. Päris palju autosid ja mis veel tähtsam kenasid autosid. :D

Ken

Heheee.

Ma olen ikka hea tüüp. Vaatasin öösel unise peaga enne magama minekut et krt 10nendal oli ju see kogunemine, ise vaatan kella kõrval kuupäeva arvutis ''10'' - nojahh magasin siis maha mis teha. Täitsa juhuslikult sattusin tüdrukuga päeval Ülemistesse autot parkima ja rääkisin ühe tuttavaga kui vaatasin et oooohohhh mingi kari E30neid voolab kohale, tegin siis tiiru (hõbedase A4jaga) ümber pemmide, ja vaatasin mis masinad kohal on. Ei hakanud tilkujaks tulema, eks järgmine aasta enda autoga kaa platsis. :)

Igati asjalik üritus tundus. Päris palju autosid ja mis veel tähtsam kenasid autosid. :D

Ken

Kõlas lubadusena :lol:

et pigem las peksab mootorist õli kui paagist bensu v :D

Ei ei :lol: , et kui õiged korki ei leia, siis saab seda asendada ka niiviisi :lol:

Ma vist olen liiga lapsik, aga ma ei näinud täna kordagi ühtegi burni :oops:

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus