Hüppa postitusse
Postitatud

Info puhkeala kohta siit:

http://www.rmk.ee/te...a-puhkeala/1442

Igas linnas võiks keegi võtta väiksema korralduse enda kanda, et koguda autod kokku ning teha nii, et jõuaksime kõik kella 14.00 Valga linna näiteks Bauhofi parklasse. See teeks siis Tallinna inimestele sõidu algusajaks umbes 10-11. Sealt võtab Kert (m20b20) juhtimise üle ja viib kõiki järve äärde. Hilinejad saavad kasutada siis kas navi või teeviitu. Kohalesõidu õpetus on ka ülaltoodud lingil kirjas. Soovituslik oleks taskus hoida varuks nö "osalemistasu" ca 3-4 eur, mis kuluks siis lõkke ja grillipuude ostuks ning hiljem meie prügi utiliseerimiseks. Üleval on ka küsitlus, mitu inimest tuleb, et teaks enamvähem arvestada.

Tallinna omad võiksime koguneda näiteks Järve keskuse parklas 7. juuli hommikul nii, et saaks kell 10-11 sõitma hakata. Sõidaksime marsruudil Rapla-Türi-Viljandi-Valga ja korjaks vahepeal linnadest autosid juurde. Kui kellelgi on parem idee marsruudi osas, pakkuge välja.

http://foorum.e30.ee/kalender/sündmus/6-/

• Vastuseid 155
  • Vaatamisi 25,8tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Tallinnas on nagunii iga kolmapäev kohalike huviliste väike kogunemine. Ja korra aastas või harvem kuskil kaugemal käia pole ka väga raske tõsisel huvilisel ja pealegi kõik üritused ei peagi toimuma

• Siis peab miskit viga olema küll, kui nüüd ei suuda see üks kord aastas sõita põhjast lõunapoole, alati on kõik üritused tallinnas, kõik head jupid ja autod on tallinnas... peale tallinna silti lõpeb

• Muidugi tripp teiseotsa on ikka omaette elamus mis jääb meelde Ja näeb ka lõuna poolsemaid klubi liikmeid.

Kogunemine 6-8 juuli 18 kasutajat on hääletanud

1. 1. Kas tulen kohale?

• Jah
      1
    • Jah
      1

See küsitlus on uutele häältele suletud

Selles küsitluses hääletamiseks palun logi sisse või registreeru.

Esiletõstetud vastused

Noh jah korvtoolis mille seljatugi on mitte reguleeritav on see vägagi ebamugav. :D

No aga räägiks siis ehk nüüd täpsemalt, kuna kokkutuleku kuupäevad on 7-8 juuli, siis kuidas on lood ööbimisega ???

On selleks siis mingi maja vms... voodid olemas jne... või peab kõik ise kaasa võtma. Kuidas on lood ööbimisega seal ?

Teemas pole nagu seda teemat keegi eriti puudutanud, aga siiski, ei tahaks, et kohale saabudes tabaks üllatus, et " voilaa, sina ööbi seal, kuhu maandud"

Öö otsa pidu ei kavatse ka ju nagu panna, järgmine päev jällegi vaja ju kodupoole liikuma liigutada end vaja.

Kas tuleb omad tekid, padjad kaasa tirida, või suisa voodid ? Või mis seal kohapeal olemas üldse on ?

Ärge ajage juttu, et maga touringus :D proovitud, võimatu :D

Kuidas siis lood ööbimisega seal ???

Usun, et ma ei ole ainus, keda see ööbimise osa huvitab.

Ilmselt enamustel tuleks varuda telk koos ööbimis varustusega kaasa. Seal on majad kus on mõned koikud sees(puust), aga täna ei oska kogust öelda. Lähen HondaMtx`iga läbi sealt loodetavasti homme ja kontrollime suitsusauna ka üle. :)

ma võtan usa armee välivoodi kaasa ))

Muudetud , muutis Leks

pähkelm, kui tuled, siis tule selle 2.8ga :D ma istun hetkel garages, mootor nina ees maas ja üritan siin juhtmestikku mootori külge panna, aga vähe täpsesutust sinu auto pealt ei teeks paha :D

Nu kui ma tulen siis ma tulen ikka jah oma rulliga. Paras opiin saab see olema ja peab tööriista komplekti kah igaks juhuks kaasa võtma :D

Nii käisime kohapeal hondamtx`iga ja majades kokku 7 nari voodit, mis teeb 14 magamis kohta(kõva pind)+ suht palju ruumi varju all. Plats on nii suur et võiks vabalt mahutada kasvõi 30 autot. Suitsusaunal on rotid raudukse ära viinud, aga muidu võimalus kasutada. Ei tea kas on aga mõtet asja käima panna :)

RMK paneb tuleva nädala alguses sildid ka välja, et ala on broneeritud ja ärge unustage võtta kaasa 2-4 €(oleneb rahva kogusest), et anda puude eest raha kohalikule puuärikale :)

kui ma just heina ei pea siis katsun ka kohal olla. polegi ennem sealkandis käinud

Keegi grilli ka kaasa võtab või säristame lõkke peal vardast lihhi? Igaühel pole vist mõtet oma grilli kaasa vedada? Pärast umbes 24 grilli koos :D

Muudetud , muutis Airi L

ma ei võta, minul väikest pole. äkki kohalikud saaksid orgunnida, neil hea vedada siis.

...seega Eix võiks igaks juhuks paar akut kaasa võtta :P:) Ja mina ilmselt võtan igaks juhuks läpaka ja iPodi kaasa :D

Aga ma kahjuks ei saa ühineda :S Kuna raha täitsa otsas ja palgapäev alles 16 juuli :S Ning alla 200 € selleks ajaks elamiseks :( Ei venita kuidagi laevapileteid ja kütust välja selle rahaga ja elamisega.

Kuna täna selgus et pean siiski tööl olema laupäeval, siis minu jaoks jääb kahjuks tripp ära, aga siiski head reisi ja pidutsemist teile.

no mul tuli siin ootamatu töökoha vahetus vahele. Ning sellega kaasnesid igasugused muud kulutused mis sõid vaba raha ära. Soome laevapiletid pole just kõige odavamad autoga ning samuti siin vaja tööle sõita ning süüa osta ja arved maksta. Ja 400 € kuupalgaga pole see eriti võimalik :D

Õnneks nüüd asjaolud paremad aga palk tuleb lihtsalt hilja üle.

Muudetud , muutis Greger

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus