ranzzz Postitatud 30. aprill 2009 Jaga Postitatud 30. aprill 2009 Teeks ülejärgmine nädal. See on 11 mai. Saaks siis A Le Coq-il kokku nagu ikka ja sealt cruiisiks äkki viimsi poole.Seal paar kohta kus saab häid pilte teha.Vahepeal võib meriväljal ühe kossumängu organiseerida. :wink: Pakkuge ka ideid välja!!! Mulle sobiks ka tegelt see mai kuu varjant rohkem Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
siimh Postitatud 30. aprill 2009 Jaga Postitatud 30. aprill 2009 Teeks ülejärgmine nädal. See on 11 mai. Saaks siis A Le Coq-il kokku nagu ikka ja sealt cruiisiks äkki viimsi poole.Seal paar kohta kus saab häid pilte teha.Vahepeal võib meriväljal ühe kossumängu organiseerida. :wink: Pakkuge ka ideid välja!!! see on Sul suurepärane idee, oleksin 100% tulija Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 30. aprill 2009 Jaga Postitatud 30. aprill 2009 Ranzz see oli driftime.ee treening ja see asus hoopis raplas aga ise kah käpp kui auto kokku saan selleks hetkeks. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
wabbit Postitatud 30. aprill 2009 Jaga Postitatud 30. aprill 2009 äkki jõuan isegi mina :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
volde Postitatud 30. aprill 2009 Jaga Postitatud 30. aprill 2009 Kes üldse üldiselt oleks kokkutulekutest huvitatud, võiks anda endast märku ja öelda enda asukoht, sellest teeks nimekirja ja arutaks välja keskse tee, kus oleks kõige mõtekam koguneda. NT. Volde- Abja-Paluoja. Keegi aktiivsem inimene foorumis võiks teha sellest eraldi teema ja hakata nimekirja koostama. Tähendab ma arvan et vaata inimesed ei ela nii ühtlaselt eestis laiali et saaks keskeestis kokku või nii, ikka sellele asukohale lähemal kus rullimehi rohkem elab, või siis suur üritus vms mis nagu enamusi huvitaks. Nt. kiirendusvõistlus vms. No see minu soovitus ja ettepanek. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Bak Postitatud 30. aprill 2009 Jaga Postitatud 30. aprill 2009 Siit poolt 2 masinat kindlalt. Tallinn Siiski see 11. mai idee on päris hea ja võib-olla võiks nüüd nimekirja koostada, kes sellel päeval tulla saaks! Väike kruiis läbi Tallinna ei teeks paha Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 30. aprill 2009 Jaga Postitatud 30. aprill 2009 aga mis te arvate kas kel 20.00 pole mitte liiga hilja?teeks äkki umbes kella 18.00 paiku? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tiit Postitatud 30. aprill 2009 Jaga Postitatud 30. aprill 2009 18.00 tööinimeste jaoks liiga vara. 19 oleks sobivam. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 30. aprill 2009 Jaga Postitatud 30. aprill 2009 aga teeb nii et rahvas hakkab umbes peale 19:00 kohale vaimuma, olnueb kus kohas kokku saadakse jne. ja loosige inimene välja kes teeb nimekirja 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
wabbit Postitatud 30. aprill 2009 Jaga Postitatud 30. aprill 2009 aga teeb nii et rahvas hakkab umbes peale 19:00 kohale vaimuma, olnueb kus kohas kokku saadakse jne. ja loosige inimene välja kes teeb nimekirja 8) hmm aga milleks nimekiri, lihtsalt välja hõigata kuupäev ja igaüks teaks millal vaja kus olla. ja kas kogunemine peaks kindlalt olema alecoqis? äkki sobiks paremini kristiine viimane korrus või see uus parkla mis kristiine keskuse taga? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 30. aprill 2009 Jaga Postitatud 30. aprill 2009 aga las siis keegi hõikab nüüd hästi kõvasti ja valjult et 11.mai kogunemine A le coq areenal 8) kell 19:00........ kaasa võtta hea meel, mõnus jutt ja abi valmis sõnad :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Bak Postitatud 30. aprill 2009 Jaga Postitatud 30. aprill 2009 OK 11 MAI A LE COQ ARENA. KELL 19:00 LEVITAGE SÕNA Kui hea ilm siis ehk saab enne päikeseloojangut väikse kruiisi teha PS teema omanik võiks pealkirja ajutiselt muuta 11. Maiks !!! Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ander Postitatud 30. aprill 2009 Jaga Postitatud 30. aprill 2009 Te seda oma suuremat kokkutulekut ei taha teha hoopis nädalavahetusel Nädalasees mõningad äkki kaua tööl või peale tööd ei viitsi. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 30. aprill 2009 Jaga Postitatud 30. aprill 2009 noo 16 mai (laupäev) oleks ka okei muidugi.Mis rahvas arvab? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eesnahkhiir Postitatud 30. aprill 2009 Jaga Postitatud 30. aprill 2009 ma tuleks võibolla ka aga te hakkate kiusama ja narrima ,et auto ei läigi ja on sopane ja spinningud on pagassis ja et on tuunimata jne. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 30. aprill 2009 Jaga Postitatud 30. aprill 2009 Ega mul eriti parem see auto välja ei näe aga noh kui enda masinat selleks ajaks valmis ei saa siis loodan et te ei pahanda kui venna e36ga tulen ? :roll: Edit kui ma e36ga tuleks siis saaksin pilte teha cruisist Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 30. aprill 2009 Jaga Postitatud 30. aprill 2009 nii nüüd on jälle vaidlus moment. Kas 11 või 16 ? 11-da poolt oleksid ala 5 inimest hetkel ja 16-da poolt siis paar inimest Olge head ja otsustage ära ning pange oma kindel kuupäev kirja ning siis saab midagi kindlat paika panna. PS. Cruis oleks raudselt popp ja noortepärane Ma kahe käega poolt Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eesnahkhiir Postitatud 30. aprill 2009 Jaga Postitatud 30. aprill 2009 mõlemal päeval on kindlasti sigahea kalailm. pealegi tohib 11 juba haugi ka siseveekogudel kotti toppida. igatpidi on kehv. ja ma olen vaesest perekonnast. kui suured vene poisid mind kinni ei hoia,siis mulle sobiks ühtmoodi vähe ükskõik milline päev. aga huvi pärast ikka korra tuleks ja vaataks,kas minu autost sitemat on kellelgi. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eix22 Postitatud 30. aprill 2009 Jaga Postitatud 30. aprill 2009 ma oleks 11 kohal, kui midagi toimub Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 30. aprill 2009 Jaga Postitatud 30. aprill 2009 no teeks siiski 11 mai nagu oli alguses juttu...ja selle cruiisi ja kossu ka siis...kui meeldib, võib ju laupäeval uuesti kokku saada ja mängu teha :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ander Postitatud 30. aprill 2009 Jaga Postitatud 30. aprill 2009 Minugipoolest võib see ju 11 mai ka toimuda,lihtsalt mina pole kindel kas saan tulla ja küll me kabrio omanikega ka kunagi jõuame kuskil autosid vaadata ja mõtteid vahetada. Kruiisimise jaoks olen ka vist liiga vana Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eesnahkhiir Postitatud 30. aprill 2009 Jaga Postitatud 30. aprill 2009 mängimisega on sedamoodi,et enne peaks ikka kinos ja pargis jalutamas ka käima. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Bak Postitatud 30. aprill 2009 Jaga Postitatud 30. aprill 2009 Jääks siis 11-nda juurde, mis me ikka seda edasi lükkame? Proovige kohale tulla, nii vähe kui me rulistid kokku saame suuremas koguses, selleks ajaks võiks ju mingid tühisemad plaanid ära jätta ja kell 19:00 on ka selline kellaaeg, kus peaks aega olema küll Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 1. mai 2009 Jaga Postitatud 1. mai 2009 Teeme siis 11 mai kell 19.00 Ale Coq-is kogunemine ja sealt edasi siis cruis viimsi suunal. Marsuut võiks siis olla pärnu mnt---narva mnt--- pirita tee ja sealt orienteeruks juba metsakutsu järgi. Vaatame siis need huvitavad kohad üle ! Teeks veel siis ettepaneku et Metsakutsu juhib kolonni juba alguses :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 1. mai 2009 Jaga Postitatud 1. mai 2009 Minugipoolest võib see ju 11 mai ka toimuda,lihtsalt mina pole kindel kas saan tulla ja küll me kabrio omanikega ka kunagi jõuame kuskil autosid vaadata ja mõtteid vahetada. Kruiisimise jaoks olen ka vist liiga vana Ander ... mitte keegi pole cruisimise jaoks liiga vana !! Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse