Hüppa postitusse
Postitatud

nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib :) et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia :)

• Vastuseid 1,8tuh
  • Vaatamisi 283,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Ühineks ka, kui plaanis miski miiting teha. Niiet, kas üürime suure villa või keegi sheerib oma maja, kus ees ilmselgelt suur parkla, saunad jne?

• Polnud matut seekord 

• Loodame, et järgmine nädal on rohkem osavõtjaid 😉

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Suur aitäh kõigile kes mind eile abistasid ja nõuandeid jagasid :D  Järgmine nädal tahaks enda autoga kohale sõita ja koju ka :BMW:

Plaanid muutusid vähe ja ei jõudnud seekord, aga järgmine nädal olen ilmselt platsis.

Teeme siis järgmine kolmap miskit vähe suuremat äkki üle pika aja, et proovige nii paljud kohale vurada kui vähegi võimalik. ;)

Kui tuleb suurem seltskond, siis tooks lipu ka vahelduseks tuulduma. ;)

Muudetud , muutis P2hkel

Ma mäletan kui see kokkutuleku arutelu oli Arenal, siis Pähkel vist pakkus välja, et sõita ntx Meremõisa vms lähedasse kohta.

Vb olla Arenal kokku saada ja teha väike ringsõit või grill kuskil lähedal, kuna kokkutulekut nagunii ei toimu ? Muidugi siis peaks vähe varem ennast kohale ajama vist muidu läheb hilja peale.. ?

Sätiksin ka end tuleval nädalal kohale. Võiks siis u 19:00 ajal koguneda?

Viimastel päevadel on õhtuti väga hea ilm olnud ja pm igapäev rulliga kuskil cruisinud, seega ma arvan et ma tlen küll. Kui ilm on siis vast rahvast ikka tuleb..

Eile muidu oli Nõmme kandis vähemalt mingi suurematsorti vanatehnika ringsõit, autosi oli täiega palju k.a 80nendate masinaid, aga E30neid polnud ühtegi.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus