S4ND3R Postitatud 25. märts 2010 Jaga Postitatud 25. märts 2010 Mina püüan küll uuele katsele tulla Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 25. märts 2010 Jaga Postitatud 25. märts 2010 Kena Rahvast oli küll ja autosi ka. 8) Laisemad mehed lähevad poe ukse juurde ikka autoga ei viitsi jalutada mõni meeter Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ristot Postitatud 25. märts 2010 Jaga Postitatud 25. märts 2010 Kena Rahvast oli küll ja autosi ka. 8) Laisemad mehed lähevad poe ukse juurde ikka autoga ei viitsi jalutada mõni meeter Natuke imelik oli oma roostes autoga kohal olla eriti kui teadsin ainult ühte inimest varem :oops: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 25. märts 2010 Jaga Postitatud 25. märts 2010 Natuke imelik oli oma roostes autoga kohal olla eriti kui teadsin ainult ühte inimest varem :oops: Pole hullu me kõik oleme niimoodi alustand Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 25. märts 2010 Jaga Postitatud 25. märts 2010 Häh mis rooooooooste kõigil on se probleem 8) Mul ka paras punane roosteuss Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
S4ND3R Postitatud 25. märts 2010 Jaga Postitatud 25. märts 2010 Natuke imelik oli oma roostes autoga kohal olla eriti kui teadsin ainult ühte inimest varem :oops: Aga ma ei olnud kedagi varem näinud :? :twisted: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 25. märts 2010 Jaga Postitatud 25. märts 2010 Peakski hakkama see asi toimuma neljapäeviti.... tundub.. et siis rohkem rahvast... esmaspäeviti ei vea end õieti keegi kohale tavaliselt. Täna oli küll üllatavalt palju e30-neid ja rahvast. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
meelis36 Postitatud 26. märts 2010 Jaga Postitatud 26. märts 2010 täitsa vahva oli sai ka läbi hüpatud ja paar sõna juttu aetud kuigi nimedest mul erilist selgust polnud ranzzi mari wabbiti renxu ja p2hkli tundsin ära ülejäänute nimesid kahjuks ei tea kuid küll needki ajapikku selgeks saavad Ei vahva oli Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Yux323 Postitatud 26. märts 2010 Jaga Postitatud 26. märts 2010 ma läksin küll jala poodi a tagasi tulin siis oli puhas plats... kuid siiski jah... peab mainima et üllatavalt palju osavõtjaid oli.. samas selle päevaga on ka see teema, et neljapäev ilmselt hea küll kuid kas iga nädal... pigem üle nädala või midagi... kui mitte iga kuu... ses suhtes et ilmselt tüütaks ära kui liiga tihti toimuks ... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
valerka Postitatud 7. aprill 2010 Jaga Postitatud 7. aprill 2010 Et siis neljapäev?! Tulijaid (minejaid). Aeg sama? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
wabbit Postitatud 7. aprill 2010 Jaga Postitatud 7. aprill 2010 kui jõuan siis ilmselt tulen Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 8. aprill 2010 Jaga Postitatud 8. aprill 2010 Kohe mitte ei jõua täna .. Liiga kiired ajad hetkel. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
mental Postitatud 8. aprill 2010 Jaga Postitatud 8. aprill 2010 Et siis neljapäev?! Tulijaid (minejaid). Aeg sama? kui sina v reino mu kaasa haarate Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 20. aprill 2010 Jaga Postitatud 20. aprill 2010 Neljapäeval keegi mustikasse tuleb? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 20. aprill 2010 Jaga Postitatud 20. aprill 2010 Haarake keegi mind ka siis kaasa Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 22. aprill 2010 Jaga Postitatud 22. aprill 2010 Et nagu NEJLAPÄEV on !!! Kas on mingeid plaane ! Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 22. aprill 2010 Jaga Postitatud 22. aprill 2010 On veel tulijaid? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tiit Postitatud 22. aprill 2010 Jaga Postitatud 22. aprill 2010 Ma vist see kord ei jõua. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
einar Postitatud 22. aprill 2010 Jaga Postitatud 22. aprill 2010 mul auto porine, muidu tuleks Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tiit Postitatud 22. aprill 2010 Jaga Postitatud 22. aprill 2010 Käisid just pesulas ju? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
einar Postitatud 22. aprill 2010 Jaga Postitatud 22. aprill 2010 see oli peaaegu nädal tagasi ja kütet ka pole elu on lill Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 22. aprill 2010 Jaga Postitatud 22. aprill 2010 Käidud ! Viimsi ülekaal oli 8) 5 Rulli oli kokku Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 22. aprill 2010 Jaga Postitatud 22. aprill 2010 ja 1 EVO Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 22. aprill 2010 Jaga Postitatud 22. aprill 2010 ja 1 EVO See oli E(30)VO Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
pets333 Postitatud 22. aprill 2010 Jaga Postitatud 22. aprill 2010 mairo ilus effektne mineks oli kaheratta vedu vähemalt ! Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse