- Vastuseid 56
- Vaatamisi 5,3tuh
- Loodud
- Viimane vastus
Populaarsed päevad
Kõige populaarsemad postitused
-
Ütleme nii, et arenguruumi on aga päris aiataha pole ka läinud
-
Nüüd siis veel jäänud parempoolne esitiib teha, ustel liistukohad ära kaotada ja peaks suuremad tööd tehtud saama.Vasakpoolne tiib tundub täitsa hea😁
-
Nüüd asi jõudnud nii kaugele, et uksed valmis, kapott vaja lihvida ja toorikuks tuleb parempoolne esitiib otsida, siis peaks hakkama kerepool ühelepoole saama.Lükkasin masina korraks välja, et suurem
Nagu teisedki kasutajad on öelnud, et e30 on nagu haigus mis kunagi üle ei lähe nii ka vist mul.Ei olnud küll omal plaanis midagi otseselt osta, aga poeg ostis omale ühe nii öelda auto varuosadeks ja kere pidi minema oma viimasele teekonnale, aga viskasin pilgu peale ja mõte hakkas kohe liikuma.Kere ise oli üle keskmise hea ja kahju oli lasta metalli huntidel seda järada.Mõne päeva pärast organiseeriti see kere mulle koju ja siit ka edasi nii, et tegelikult pole ju veel autot millest midagi rääkida.Plaanide järgi peaks tulema siis m3 replica kuna laiendi ring tuli hea hinnaga kätte ja kerel olid ära lõigatud tagumised tiivad millede saadavus on vist ka juba õnne asi.
Minuni jõudis siis kere sellisel kujul.
Ja edasi sai juba auto grilli pandud ja keevitusele tööd antud.
Ei hakka siia igast keevitatud tükist pilti panema, aga peab ütlema et ega väga pole keevitada vaja olnud.Sisemised ja välimised karbid väga hästi säilinud , keevitamist tahtsid ainult põhja tükid ja rattakoopasse tuleva õhutus toru ümbrus.Järgnevaks siis sai grunditud ja kere liimiga plätserdatud.
Põhjamastiks otsa ja sillad alla tagasi.
Nüüd juba auto jälle ratastel, compacti tagumised õõtsad ja 36 esimesed püstakud.
Nüüd on tulemas ma arvan,et üks aega nõudvamaid töösid auto juures laiendite külge sobitamine.
Viimaselt pildilt on näha ka väike värvi proov.
Eile õhtul sai ka juba natuke komplekteerimisega alustatud.
Mootoriks on olemas m20b25 mootor mis küll enne oma töökohale sättimist tahab ülekäimist just tihendite näol.
Eks ta on ikka aega nõudev töö, kevadeks loodaks kokku saada, aga eks näeb kuidas jõuan.
Esialgu vist on kõik räägitud, aga täiendan teemat kohe kui midagi muutunud on.
Muudetud , muutis andreo