Hüppa postitusse
Postitatud
  • Populaarne postitus
comment_111004

Tere, ma eitea miks ma selle teema teen, tõsiselt :D  Tükkaeg kaalusin millisesse foorumisse teha, aga kuna enamus foorumid on end veidikene ammendanud või noh muutunud ebahuvitavaks, siis proovime siia teha teema

. Kindlasti enamus teavad ja tunnevad mind, kes siin ka vegeteerivad. Kuid kes ei tea, olen Toivo ja noh kollektsioonis on mitmeid erinevaid bemareid. Pean lugu OEM + välimusest ja enda autode puhul 100% originaalist vaatan mööda, kuigi oskan hinnata 100% originaal autosid küll ja veel.

Teema peategelaseks on üks õnnetu mustavärvi pintsliga värvitud 325i prefacelift, mille sain uskumatu diiliga sõbra Malloci käest, veider on see,et siiani ma ei ole viitsinud mõelda,et mis aasta autoga tegemist on. Tegemist on ära äestatud kere ja veidikene ka veidra tehnilise pooolega pilliga:

Panen kohe veidramad asjad kirja:

Preprefacelifti lisa prefacelifti põllel

poolik pfebalisa tagastangel

hartge/mtech jumal teab mis küljelaiendid :D

tagaistmete turvavöövastustega esisportistmed

e36 320i tagapütt

sinised polstrid(mustapõhjavaibaga muidu)

kogu maki kaabeldus välja sikutatud

iseinstallitud elektriaknad, veidikene veidralt.

pintsliga värvitud värvkate :D

katkine katuseluugi vänt.

tagamingit veidrad vedrud mis persekõrgele tõstavad.

tossav mootor.

veidralt vahetatud karbid ja tehtud keevitus tööd :D

2,0 radikas

Samas palju on häid asju:

sportistmed,

shortshifter

coilihakatised

esimesed el aknad

Liigub mõnusasti ja hääled on kenad.

suu´red diffridja muud möllud mis 325le on kohased

kogupiduri ring remonditud. uued piduritorud ja  hunnik sillapudinaid veel.

Miskipärast on eluaeg olnud mul sümpaatia selliste ära pekstud autode vastu, ja on huvi neid elustadaja nendega tegeleda ja leian,et ka see auto on seda väärt. Eks kindlasti mõni entusiast peab seda autot emexiks aga fakk it, ainuke pill mida ma pole pidanud surnust elustama mu kollektsioonist on valge e34 524td. Ülejäänud kõik on saanud normaalseks minu silmis, eks kriitikud vigu ikka leiavad , aga naudin kõikki neid autosid täielrinnal ja kasutan kuidas jaksan kogu oma perega.

Mis ma teinud olen? kirjutan omakorda listi

Teisel pöevakl  lõhkusin keemilise metalliga parandatud karteri ära, asemele  läks ka parandatud karter sest olen loll ja võtsin ennem vana karteri alt ära kui uue pakendist välja.

Sellega seoses siis  uus castroli poolsünt õli ja mani filter.

Kasutatud korralikud tagaamordid

liimisin laiendid külge tagasi ja eemaldasin kipsikruve.

keevitasin 2 aukku põhjas ära aga neid on umbes 4 veel.

vahetasin selle koleda sumpsi ära  originaali vastu( tutikas ei maksa ju muhvigi, miks peaks aretama üldse?)

sisus sain laurilt esimesed kõlari katted ja panin ka uued kõlarid koos uue juhtmestikuga

maki juhtmestik uueks tehtud, ei ole enam piduritule lülitust võetud käivitus :D

jahutusvedeliku vahetasin, sest tundus veits veider see seal.

tagasillapuksid tellisin strongflexid.

kojameestehoovastik oli pooleks, läks uus kasutatud

hunnik liiste ja tüübleid said asendatud.

el aknad said korda tehtud( mäkaiveri teibiga lapitud ühendused iga 10cm tagant)

diffrivahetasin e34 518 vastu, sest see mis all oli oli pilbasteks. sellega koos ka diffriõli.

soetasin remotec A veljed 16" suured ja 8" ning 9" laiad

Üks meka kutt pakkus adapterid mulle ja needki olemas.

esistange liistudki sain siit foorumist.

Teha on sitaks veel,varsti peaks saama mtech1 esistange lisa ka.

Aga  jätkame, plaanin eemaldada väärakad keevitused ja tulevikus keretööd korralikult, kuid seniks on see pill talveks mul asendus auto, ehk kui subaruga peaks midagi juhtuma või pruta tahab samal ajal sõita siis annan e30ga kuuma. ENnem talve muidugi hunnik aineid vaja põhjaalla surada ja hunnik tööd vaja teha,et lund sisse ei pritsiks. Aga eks pildid näitavad rohkem kui miljon sõna, ilgelt pikk tekst sai, aga äkki keegi viitsib süveneda.

14450020_10210129818018153_3476456700421

14449052_10210129818218158_8733691842150

14364881_10210129818618168_7728663353698

14449791_10210129817018128_9126608431455

Muudetud , muutis Toivoku

• Vastuseid 116
  • Vaatamisi 14,2tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Täna sattusin kuidagi hoogu, uued OEM numbri tuled, ennem oli keegi teinud home made hellablack numbrituled. esimesed gabariidid said tööle aetud ja tagumsied gabariidid ka võrdseteks, siis  rool

• rattad all lõpuks. Tahaks jõhkralt tänada Veljemeistrit ja minurehvid.ee mehi. lõpp mõnus. mtech tagastange ka garaazis, aga see vajab nüüd korralikku lappimist

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_115791

Midagi asjalikku kirjutada pole, õli enam ei  leki vist 6ndasse silindrisse :D Roostetab ka usinalt tänu spetsialistide  tehtud keretöödele, ja kõrvalistuja jalge alt on koguaeg märg aga noh sealt ei saagi kuiv olla kui spetsialistidon põhja lappinud.. Aga panen paar pilti ja video jupi jäärajalt.

DSC_0053.JPG

DSC_0074.JPG

DSC_0071.JPG

DSC_0078.JPG

• 1 kuu hiljem...
  • 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_118454

Uhh, lõpukso metigi täitus yks pisikene unistus :D Sai nsellele autole ka borbet B veljed , 8,5 ja 10" laiad :D Fakk jee :D, taha mahub nibin nabin alla kui cambrit veits keerata ja 225/35 rehv panna :)  Järgmisena hakkame vedrustuyse peale mõtlema, sest praegune ei toimi kohe yldse, see Jomi coil on ikka eriline solk,  Garaazis oleval KarlK autol on alla ta techniks ja on sitaks madalam ja aab veel ikka omajagu keerata ka. Aga ma arvan,et teen pystakud ümber ja taha vaatan mingid muud asjad üldse. igatahes 2 klõpsu sellest velje proovimisest, see saab olema ylbe :D aa tagapaneeli ostsin ka ära igaksjuhuks :D iseasi millal neid asju vahetama saab hakata ja tegema. Bacania poistega sai ka räägitud, teevad tagastange korda , proovin veel 2-3 värviparandust seehooaeg teha ja ka juulis pilli eestisse arvele saada.

18670958_10212482413991582_9148115275369

18581563_10212482414911605_7278651919499

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_119209

DSC_0003.JPG

selline näeb hetkel välja, pole jõudnud esimesi rehve veel uueks panna, ette siis 205/40 ja taha 215/40 Sailunid, ilgelt kõrge on, sai viljandist kohe tellitud golfi  coilid, uue nädala alguses peaksid kohal olema, siis saab pystakud pilbasteks lõigata ja pillile hakata fitmenti jagama, vahetan ka juhi ukse ja värvin selle sprayga tehtud külje ära, ma küll veel eitea miks, aga häirib. Vaja olesk ülekerevärv aga kuna kasutan teda hetkel veel täiepasaga tööautona, siis  veel teda projektina enda listis ette ei tõsta, hetkel järjekord  e21  e34 e12 ja siis see pill, millele vedeleb juba sitaks jubbe garaazis mis peaksid kõik külge minema. Stange läheb ka uuel nädalal bacaniasse ja sumpsi põlved ootavad ka juba kaua kaua riiulis,et külge keevitada ja p***e ilusaks teha. ahjaa uus aku on ka orgunnitud, esmasp toon ära. ei jõudnud lihtsalt reedel :(  Kapslid tuelvad ka peale kindlasti, puurin ajutised augud mille niikuinii sügisel laseb täis keevitada. ja uue kapslite kinnitused teha.DSC_0047.JPG

• 4 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_119703

Coil all kapslid küljes
Esiots sai mõnusaks, eest saab mingi 5cm madalamaks veel ilma vedrupinget leevendamatta ja kui vedrupinget leevendada siis vast mingi 8cm :D , tõsta saab 15 cm kanti :)
  Esmasp lähen lasen uue struti väänata ja kui ei õnnestu siis ostan korraliku firma oma, see jomi oma on normaalselt paindes ,sest kere olukord ei ole veel endiselt paremaks muutunud.
 Eks tegelt selle auto suurem poputamine on plaanis 2-3aasta pärast, kui e21 jae34 uuesti tänavadi ründavad ja samal ajal teha ka siis e12 ülevärv koos uute keredetailidega.
igatahes, fitmenti hakkab tekkima ja sõidumõnu ka :) .
 Paar pilti, mõni ütleb, et liiga retsilt suur ratas on ja rehv ka kõrge aga ma vist ise ära hakanud harjuma, peale remotece oli tõesti veits veider tunne,et kas ikka sai õige otsus, sest läikiv velg vahetus mati vastu jne. Keegi võiks aega anda ,et see tagastange bacaniasse viia :D
 Igatahes vaikselt areneme.
Sten tegi video ja paar pilti ka ja need vist on suht viimased pildid päris fotokaga kui veel remotecid all olid.
FV%20Toivo-E30-E32_5.jpg
FV%20Toivo-E30-E32_1.jpg
Ja praegune seis siis, tagant läheb veel 2-4cm madalamaks.
imstagrammforever.jpg
instagramforever1.jpg

• Autor
comment_119852

TÄna sai siis vanapoisiuga tegeletud, tegin struti ümber, selle ta tekniksi pasa viskasin prygikasti ja kasutasin siis ära ainult amordikannudele kinnituvad plaadid, keskmine toru sai 38mm  raud toru tehtud ja see enam läbi ei paindu :D Tagaamordid said colco c70ne omad, treitud veits ümber ja taga siis corrado või scirocco või mingi sellise asja vedrud mida ka veits kärbitud, enam tagaots ei paugu ja on mõnus. Sattusin hoogu ka, värvisin tagatiiva ära, aga noh pahtel oli peal juba kui avastasin,et ohoo pabereid milllega lihvida , enam ei ole :D, okei kasutasin vanu prygikastist leitud pabereid ja noh ise leppides sellega,et kui saab parem kui varem on okei. asi värvitud ise rahul kõik kena tore, proovi tiir,  tagant käib koopasse, okei davai, tõstukile ei viitsi enam ajada,et rulliga ruumi teha, teeme vanakooli, paneme toru vahele, aga ma ei leidnud oma õiget toru mis on suht peenike, leidsin jämedama, niikui selle külge panin ja Olari edaspidi sõitis nii see tiivaääre p***e läks, unustasin nimelt selle pisiasja,et mingid vennadon ju kunagi spetsialistid olnud ja tiivääri vahetanud, aga sissepoole pole  mingeid aineid ega värvi lastud, ja nii see sealt väga pehme oli, tegelikult rullimiseks oleks piisanud sõrgkangiga natukene kangutamisest.
 Okei pyhaviha täis, mõtlesin, et s***a temaga pesen vähemalt puhtaks, aga värv polnud veel kuiv :D veepiiskade jäljed sees :D korras :D igatahes see tiivaüritus läks p**sse kõik, esmasp saan uue tiivakaare ja ma ei tea, kas seon mingi märk,et ma peaks neid keretöid varem tegema hakkama kui 2 aasta pärast või miks seee asi mul ei õnnestunud.
Igatahes sõita on hea ja mõnus jälle ning augustis üritan ka auto24 ringile paugutama minna koguperega :)
Raudsepp tegi mingi 3 pilti ka sitasest autost. fitment ka enamvähem paigas nii nagu olen soovinud.
20107766_1598365660182707_33597211_o.jpg
20132756_1598365670182706_1925509042_o.j

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_120154

täna käisin korra jälle põhjaall,  modisin veits koopaid haamriga veel seestpoolt ja noh väljast on ka ikka vaade kohutav, aga s***a temaga, vahetatud sai ka kardaanileevendi, asemele läks swagi pakendis olev originaal, vana ikka oli suht pehmo. Homme laitses proovime rajapeal ka kuda pill käitub , linnavahel ikka mõnus kuuma anda :)

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_120629

Uhh, aina rohkem ja rohkem hakkab selgemaks saama selle auto eesmärk meie peres, funracecar. Käisime täna audrus ja seepill on nagu loodud rajale, kergesti juhitav, pidurdab hästi, jõudu võiks törts rohkem olla kuid väga ei kurda, vähemalt tundsin,et jõud jäib sellest autost üle, erinevalt Aivarist, kes on veits ettearvamatu, oma tujudega.
 Iste hoiab mu paksu perset kinni, emotsioonid on kõrgel :) Pilte külgistamisest eriti pole, sest fotokas sai korralikult vett , nii,et pildid ainult sellest kui Aigi peale tallas rajal, temal oli seal rajal elus esimene kord ja kuskilt välja ei pand ja kõik sujus, endal selle eest muutus  paar kurvi huvitavaks kus sai natukene äärt naksatud :D .
Aa välimus veits muutus korraks, taga on zenderi lisa veidikeseks ajaks :D
Panen tuhat pilti siia nüüd suurest õnnest :) .
DSC_0019.JPG
DSC_0005.JPG
DSC_0022.JPG
DSC_0064.JPG
DSC_0063.JPG
DSC_0156.JPG

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.