Hüppa postitusse
Postitatud

Hei kõigile!

Suvine kokkutulek paari kuu kaugusel ning AiriL avaldas soovi ühe konkreetse kleepsu järgi. Leidsime ebayst enam-vähem sobiliku kleepsu, aga hind oli üle 12€/tk. Niisiis tegin ise vajaliku faili valmis ning nüüd uuriks, kas on veel teisi soovijaid antud kleepsule.

Kleepsu mõõt esimesest tähest kuni punktini oleks 300mm. Näiteks cabrio väikse kolmnurk akna alumise ääre mõõt on ca 400mm. Tähe kõrgust ei oska hetkel täpselt öelda, aga jääks ilmselt 20mm kanti. Tähed tulevad valget värvi ning kleeps on mõeldud auto välisküljele kleepimiseks, aga võib ka mujale kleepida. Korra oli ka mõte, et teeks sellised kleepsud, mille saaks kleepida näiteks akna siseküljele, aga selle mõtte matsime kiirelt maha. Nimelt mõnel on võibolla toonitud klaasid ja siis ei jääks see kleeps üldse välja paistmagi. Kleepsud tuleks siis sellised nagu allpool oleval pildil, aga valgete tähtedega.

Screen Shot 2016-04-09 at 16.29.44.png

Siin ka kolm näidist, mis ebays olid. Ebay kleepsud oleks läbipaistva kile peale trükitud ning aknale jääks suur lärakas. Meie kleepsud oleks välja lõigatud ning ainult tähed ja sümbolid jääksid eraldi kleepsuna.

kleeps_01.jpg

Kes eelistab lahendusena sellist asetust, siis on võimalik kleeps kolmeks lõigata ning eraldi osadena aknale kleepida. Natukene rohkem sättimist, aga mitte midagi üle mõistuse keerulist.

kleeps_02.jpg

Siin näha siis see läbipaistev kile, millest eespool kirjutasin.

detail.jpg

Ühe kleepsu maksumus on 3€.

Palun andke siin teemas märku, kes veel kleepsu soovivad. Hakkan siin siis jooksvalt ka nimekirja pidama, et saada ülevaade, mitu kleepsu tellida oleks vaja.

Hetkel soovijad:

AiriL - 2tk

m20b20 - 2tk
Kush - 1tk

-Kaido- - 3tk

Leks - 2tk

Silver Horn - 2tk

grimes - 2tk

TrvP - 1tk

ktasuja - 2tk

mmadis - 2tk

Hannes325 - 2tk

tim1 - 1tk

patsaan - 3tk

eliise22 - 2tk

olive30r - 2tk loobus

eix22 - 4tk

P2hkel - 3tk

zero - 3tk

Midaasja - 3tk

Taksaator - 2tk

maasoo - 3tk

udumon - 6tk

Koik - 2tk

janek1 - 2tk

krislinB - 1tk

ranzzz - 2tk

Hilisemad huvilised:
Lehiste - 2tk loobus

Kassu321 - 2tk pakkumine saadetud

Muudetud , muutis jkirves

• Vastuseid 75
  • Vaatamisi 15,9tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• Autor

Kleepsud töösse pandud. Hetkel juba 44tk bronnitud, kuid tellisin kokku 60tk.

Kui keegi veel avastab, et sooviks ka saada, siis põhimõtteliselt 16 kleepsu vaba. Kui need peaksid ka otsa saama, siis saab veel juurde tellida.

Annan teada, kui kleepsud käes. Siis läheb nende laiali jagamiseks. :)

• Autor

Kleepsud olemas. Lõuna-Eesti kogus läheb õhtul m20b20'e kätte ja ta jagab need seal piirkonnas laiali. Tallinna omad saab minu käest kätte.

Mul täna ja homme vaba. Andke julgelt märku endast. Minu number 51616seitsekolm

Ingvar

image.jpeg

Lõuna-Eestlased kirjutage privasse mulle oma asukoht ja numbrid. Võtsin portsu kaasa Tallinnast. Kuni Esmaspäevani liigun Tartus, Viljandis, Saverna, Valga. 

• Autor
11 minutit tagasi, m20b20 ütles:

Lõuna-Eestlased kirjutage privasse mulle oma asukoht ja numbrid. Võtsin portsu kaasa Tallinnast. Kuni Esmaspäevani liigun Tartus, Viljandis, Saverna, Valga. 

Kerdi käes on 25 kleepsu. Peaks katma kõikide Lõuna-Eesti soovijate omad ja mõni tagavaraks, kui keegi veel juurde tahab.

Kes soovib ülekandega maksta, siis rekvisiidid on järgnevad:

EE912200221002153365 (Swedbank)

Ingvar Salmistu

selgitusse palun märkida foorumi kasutajanimi

Kui keegi soovib smartpostiga enda kleepse kätte saada, siis kirjutage mulle privasse ja kleepsu hinnale lisandub saatmiskulu €2,59

Täna Valga-Viljandi-Tartu-Saverna. Kus on kleepsutellijad? Sellel marsrudil saab kätte. Ei hakka personaalselt küsima vaid kirjutage või helistage ise!

Stardin umbes 16 ajal Valgast.

+358 4O7 O77 838 või ps oma number.

Muudetud , muutis m20b20

Keegi pärnakatest veel kleepsu soovis? Kui teaks, et pärnakaid on veel, kes kleepse soovisid, siis oleks üks saatmine smartpostiga mitte siin paari kleepsuga tilkumine. ^_^

• Autor

Nädalavahetusel laupäeval on Haapsalus avalaks. Ma pole veel 100% kindel, et ma lähen. Kuid annan siin märku, kui olen sinna minemas, siis võtan kõik kleepsud kaasa ning saan kasvõi seal kleepse jagada.

Kurgid sulle, raha mulle. :)

Tallinnas õhtusel ajal on võimalik ka kleepse kätte saada. Asun kesklinnas.

Helistage julgelt 51616-seitse-kolm

• Autor

Päris palju kleepse on ikka veel laiali jagamata. Postiga saatmise võimalus ka põhimõtteliselt olemas. Lisandub kleepsu hinnale 0,79€

Maksta võimalik ülekandega.

Lasi jalga rahadega... Nali. Ma sain küll ilusti neljapäeval kleebise kätte. 

Muudetud , muutis TrvP

• Autor

Helistage mulle. Lepime aja ja koha kokku ning saate kleepsud kätte.

5161673 :)

Ei ole ma kuhugi ära kadunud. Lihtsalt töö on selline, et mõni päev ei jõua füüsiliselt arvutit lahtigi teha, aga telefonile vastan alati.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus