Tundsin, et pean soola nende haavadele valama kes sellest autost ilma jäid ja teen siia siis teema Käisin täna oma elu esimese IXi järel ja esimene emotsioon on fantastiline (Olgugi, et selles hinnaklassis EI SAA IX heas korras olla) Tegin kuu tagasi netti teema, et soovin IXi osta...vaatasin läbi selle foorumi ja müügiportaalid.....ei midagi ~4-5 Päeva tagasi jäi facebookis silma tund aega seal rippunud kahtlane kuulutus. Olematu info, vanad pildid ja kahtlane müügistrateegia (Autot saab näha alles 25ndal detsembril aga kes sees see mees ja huvilisi on väga palju ning broneerida ei soovi ka 100% ettemaksu korral) Kuna hind tundus väga hea sai omanikule selgeks tehtud, et ma ei saa ju Tartust tulla broneerimata ja loota, et keegi ei istu seal juba 24ljanda õhtust saadik ees Palun veelkord autot mulle hoida, et tulen talle sobival ajal kohale, ulatan raha ja viin auto ära ilma, et sentigi tingiks või mingeid probleeme tekitaks. Omanik oli mõistlik mees ja võttis kuulutuse maha......ootasin 25ndat endal seest kripeldas, et äkki müüb ikka kellelegi ära vms. Telefonis üle küsides ole hea meel, et kõik on OK ja mul on põhjust suund SAUEle võtta.
Võtsin oma aku kaasa kuna vana oli puuall seistes ära surnud (auto pikemalt seisnud ja ülevaatuski lõppemas, omanik võttis enne minu saabumist auto taas arvele ja tegi iseg kindlustuse ära) Visuaalselt ootasin hullemat.....palju hullemat. Sisu vastas ootustele...palju niiskust ja veidi hallitust, kõvasti prügi ja kinni roostetanud istmesiinid. Pagass vastas ootustele mõlemas nurgas augud....niiske....ja kõvasti tavaari alustades kärukonksust ja lisatuledest kuni tungraua ja muu jamani välja. Esimene väike tiir viis meid poe parklasse, et kontrollida kas suured rahad on ehtsad Siinkohal oli veidi aega juba autot üle vaadata ja avastamisrõõmu jätkus koduni. Panen siis ritta asjad mis mulle rõõmu valmistasid. -Ideaalses korras ja toimivad udutuled + pagassist augukatted põllele (Ehk eemaldan need tuled talveks) -Heas korras sirge põll, põllelisa, fiibrist põhjakate, üle värvitud kuid minumeelest kroomiks taastavad stanged (pole roostes ja ainus suurem mõlk on parandatav) -Lansekad ja tagaamortide kinnitused on täiesti roosteta ja ainsagi auguta -Kõik IXi plastikuring on terve ja küljes -Ees on heas korras luuptuled ja uus toonribaga esiklaas (pagassis veel 3 korras esituld) Esimesed küljeklaasid on tehasetooniga. -Mootor on 126kw ja ka passis kativaba, käivitus peale pikka seismist poolest pöördest (liialdamata ) ei leki ühtki vedelikku ja tõmbab hästi -Kast, sidur, diffrid....KÕIK paistab toimivat nii kui peab. Kuulsin vaid sharniiri kolksu ja käsa ei tööta -Sees on Recaro sisu (Miskipärast kupeest kuid see mind ei häiri.....kui kellelgi sama kangaga suva istmeid üle siis olen huvitatud, et sealt remondiks materjali võtta) -Laes on see must äär + kompuuter, autol on mittetoimiv ABS (läheb vist likvideerimisele) -Korras M-tech 2 rool ja M märgiga käigukanginupp. -Kapotialt kõik kenasti originaal ja puudu miskit eriti pole. - Piduri ja siduritorustik on vahetatud uue vastu
Plaanid: Originaalkorras muuseumipilli ei tee. Põllurallikat kah ei taha. Tahaks sellise autoga igapäevaselt sõita.....esialgu tuleks selleks remontida tagapõll ja pagassi nurgad. Käia üle sildade kuluosa ja bensutorud. Siis kui ülevaatuse läbib sooviks kevadeni "võimalikku" ilma nautida. Kevadel sisu välja ja põhi korda mõlemalt poolt. Karbid lahti, seest puhtaks ja töödelda ning uued karbiplekid peale (IXi lisa küll miskit jama ei paljasta kuid tahaks, et nende alt oleks korras. Sisu korda, uus värvikate. Kuna turbod, progeajud ja dünomine on igapäevatöö võib arvata, et stockiks ei jää. Samas on e30ne kapoti all see turbo juba liiga mainstream. Kuna IXi veermik pole ka teab mis tugev siis hetkel imponeerib rohkem mõte peeneks aetud NA suunas. 160-180kw võiks ju reaalne olla ja see peaks madala 13 jaoks piisav olema. Ehk suurim võimalik töömaht, kaanetööd, kerge hooratast, torukolle, teine nukk ja ehk ITB sisselase.
Kui keegi teab häid M20ne ehituslehti siis olen 1 suur kõrv....veidi võõras mootor mulle kuid saab hakkama. Kui kellelgi midagi alljärgnevast nimekirjast siis võib pakkuda: Sama tekstiiliga istmeid....ntx tagumist Keskkonsool alates käisipiduri osast koos käsipidurit katva kummi ja tagumise tuhatoosiga parempoolne must päiksesirm...ma ei tea kas selle laelisaga on ta erinev (mul peegli äärest paistes) See ledidega "kompu" on mul veidi vigane Miski viisakam originaalraadio oleks kah parem kui see hõbedane kosmoselaeva ekraan seal.
EDIT: Lisan teema algusesse ka paar pilti mis tegin autost 2 päeva peale ostu (Loe: Peale kaht päeva koristamist ja küürimimst .....aasta puuall seisnuna ja maasse vajununa polnud ta teab mis kena kuna kõik lehed ja jama oli kohutavad plekid jätnud ja autot tuli üsnamitu korda pesta ja leotada...lisaks oli salongi õhuniiskus 99% ja aknad ei paistnud udu tõttu läbi)
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus
Tundsin, et pean soola nende haavadele valama kes sellest autost ilma jäid ja teen siia siis teema
Palun veelkord autot mulle hoida, et tulen talle sobival ajal kohale, ulatan raha ja viin auto ära ilma, et sentigi tingiks või mingeid probleeme tekitaks. Omanik oli mõistlik mees ja võttis kuulutuse maha......ootasin 25ndat endal seest kripeldas, et äkki müüb ikka kellelegi ära vms. Telefonis üle küsides ole hea meel, et kõik on OK ja mul on põhjust suund SAUEle võtta.
Siinkohal oli veidi aega juba autot üle vaadata ja avastamisrõõmu jätkus koduni. Panen siis ritta asjad mis mulle rõõmu valmistasid.
) ei leki ühtki vedelikku ja tõmbab hästi
.....aasta puuall seisnuna ja maasse vajununa polnud ta teab mis kena kuna kõik lehed ja jama oli kohutavad plekid jätnud ja autot tuli üsnamitu korda pesta ja leotada...lisaks oli salongi õhuniiskus 99% ja aknad ei paistnud udu tõttu läbi)
Käisin täna oma elu esimese IXi järel ja esimene emotsioon on fantastiline (Olgugi, et selles hinnaklassis EI SAA IX heas korras olla)
Tegin kuu tagasi netti teema, et soovin IXi osta...vaatasin läbi selle foorumi ja müügiportaalid.....ei midagi
~4-5 Päeva tagasi jäi facebookis silma tund aega seal rippunud kahtlane kuulutus. Olematu info, vanad pildid ja kahtlane müügistrateegia (Autot saab näha alles 25ndal detsembril aga kes sees see mees ja huvilisi on väga palju ning broneerida ei soovi ka 100% ettemaksu korral) Kuna hind tundus väga hea sai omanikule selgeks tehtud, et ma ei saa ju Tartust tulla broneerimata ja loota, et keegi ei istu seal juba 24ljanda õhtust saadik ees
Võtsin oma aku kaasa kuna vana oli puuall seistes ära surnud (auto pikemalt seisnud ja ülevaatuski lõppemas, omanik võttis enne minu saabumist auto taas arvele ja tegi iseg kindlustuse ära) Visuaalselt ootasin hullemat.....palju hullemat. Sisu vastas ootustele...palju niiskust ja veidi hallitust, kõvasti prügi ja kinni roostetanud istmesiinid. Pagass vastas ootustele mõlemas nurgas augud....niiske....ja kõvasti tavaari alustades kärukonksust ja lisatuledest kuni tungraua ja muu jamani välja. Esimene väike tiir viis meid poe parklasse, et kontrollida kas suured rahad on ehtsad
-Ideaalses korras ja toimivad udutuled + pagassist augukatted põllele (Ehk eemaldan need tuled talveks)
-Heas korras sirge põll, põllelisa, fiibrist põhjakate, üle värvitud kuid minumeelest kroomiks taastavad stanged (pole roostes ja ainus suurem mõlk on parandatav)
-Lansekad ja tagaamortide kinnitused on täiesti roosteta ja ainsagi auguta
-Kõik IXi plastikuring on terve ja küljes
-Ees on heas korras luuptuled ja uus toonribaga esiklaas (pagassis veel 3 korras esituld) Esimesed küljeklaasid on tehasetooniga.
-Mootor on 126kw ja ka passis kativaba, käivitus peale pikka seismist poolest pöördest (liialdamata
-Kast, sidur, diffrid....KÕIK paistab toimivat nii kui peab. Kuulsin vaid sharniiri kolksu ja käsa ei tööta
-Sees on Recaro sisu (Miskipärast kupeest kuid see mind ei häiri.....kui kellelgi sama kangaga suva istmeid üle siis olen huvitatud, et sealt remondiks materjali võtta)
-Laes on see must äär + kompuuter, autol on mittetoimiv ABS (läheb vist likvideerimisele)
-Korras M-tech 2 rool ja M märgiga käigukanginupp.
-Kapotialt kõik kenasti originaal ja puudu miskit eriti pole.
- Piduri ja siduritorustik on vahetatud uue vastu
Plaanid: Originaalkorras muuseumipilli ei tee. Põllurallikat kah ei taha. Tahaks sellise autoga igapäevaselt sõita.....esialgu tuleks selleks remontida tagapõll ja pagassi nurgad. Käia üle sildade kuluosa ja bensutorud. Siis kui ülevaatuse läbib sooviks kevadeni "võimalikku" ilma nautida. Kevadel sisu välja ja põhi korda mõlemalt poolt. Karbid lahti, seest puhtaks ja töödelda ning uued karbiplekid peale (IXi lisa küll miskit jama ei paljasta kuid tahaks, et nende alt oleks korras. Sisu korda, uus värvikate. Kuna turbod, progeajud ja dünomine on igapäevatöö võib arvata, et stockiks ei jää. Samas on e30ne kapoti all see turbo juba liiga mainstream. Kuna IXi veermik pole ka teab mis tugev siis hetkel imponeerib rohkem mõte peeneks aetud NA suunas. 160-180kw võiks ju reaalne olla ja see peaks madala 13 jaoks piisav olema. Ehk suurim võimalik töömaht, kaanetööd, kerge hooratast, torukolle, teine nukk ja ehk ITB sisselase.
Kui keegi teab häid M20ne ehituslehti siis olen 1 suur kõrv....veidi võõras mootor mulle kuid saab hakkama.
Kui kellelgi midagi alljärgnevast nimekirjast siis võib pakkuda:
Sama tekstiiliga istmeid....ntx tagumist
Keskkonsool alates käisipiduri osast koos käsipidurit katva kummi ja tagumise tuhatoosiga
parempoolne must päiksesirm...ma ei tea kas selle laelisaga on ta erinev (mul peegli äärest paistes)
See ledidega "kompu" on mul veidi vigane
Miski viisakam originaalraadio oleks kah parem kui see hõbedane kosmoselaeva ekraan seal.
EDIT: Lisan teema algusesse ka paar pilti mis tegin autost 2 päeva peale ostu (Loe: Peale kaht päeva koristamist ja küürimimst
Muudetud , muutis jeff01