Kõik, mis indrekE30 postitas
-
Piduritorude valmistamine
On mingid hinnad ka välja kujunenud?
-
Suve lõpu kokkutulek 22.10
Algelise marsruudi võiks ikka paika panna, kuna mõni auto ühineb äkki kuskil vahepunktis? Ja kui kell 11:00 UMi ees koguneda ja mõni tuleb 11:30 näiteks siis kell 12:00 juba Laagris olla on vähe kiiresti äkki? Mõte lihtsalt...
-
BMW 316i '90 - callaway
Tuled kogunemisele ka sellega?
-
BMW 316i '90 - callaway
Ära ilusat autot ära lõhu
-
316 '84 - Margo
Lahe vanake, Birgit ka siia foorumisse ära eksinud
- 318iS '90 - m20b20
-
M50 mootorivahetus
Keegi teab, kas M52 puhul on vaja ka süütelukk samaks jätta ja kas mingi jama oli ka originaal immoga?
-
Lobamokkade rubriik
Kui kellelgi vaja homme Tartust Tallinna miskit saada, võin kokkuleppel ära tuua, tel. 53542865
-
BMW 320i (m20b25) '87 - meelis36
:shock: jama...
-
e30-le nahksisu
Päris mitu postitust juba selleteemalist. Tee aga korralik kuulutus piltide ja muude andmetega ning küll leiad ka hea diili
-
BMW 318IS 1990 - Tevodekk
Kus selle vinge tiiva leidsid?
-
BMW 316i '90 - callaway
Karbid jäävad valgeks?
-
BMW 318it '90 - Klenn
Hea, et foorumisse jäi
-
E30 316 1,8IS kupee - Indrek
Oleme nüüd tolmu kogunud mõne aja. Vahepeal nokitsesin garaazis ja suutsin kaheks päevaks süüte sisse jätta, mille tulemusel aku ära suri. Aga oli ka aeg, viimane juba päris vanake Ostsin täna uue, uus asi ikka uus, käivituses oli juba suuresti tuntav vahe. Lõikasin ühest vanast matist kummist aluse ka alla Pildil ka mu tuuning kapotiamort Kuna üks kõlar andis otsad tõi Eix mulle kahed viisakad Pioneerid, mille tagumistesse aukudesse sokutasin, tulemuseks jällegi hea raadioheli. Otsisin ka auke kuhu kardinakinnitused kinnitada aga käsi polnud vist nii tundlik, et neid leida ja loobusin tänaseks mässamisest
-
K:318karpa vs 2,5l 141kw
http://foorum.e30club.org/viewtopic.php?t=3294
-
BMW 318i '87 - Allan
On täiesti olemas, Remoreks OÜ, aga viimati olid kallid hinnad :roll: Teine BMW lammutus asub Harkus Carway OÜ
-
Tänan, see siis peaks nr. 3 olema 'Earth strap for engine hood'.
-
Kapotiamort tuleb ka tegelikult uus panna ja lisaks veel, äkki teate mis nr. 14 ja 15 on? Inglise keeles Torsion spring, hetkel ei löö ette kas mul seal on sellised asjad ees ja kuhu need üldse käia võiks Teiseks käib auto eestpoolt vaadates BMW embleemist paremale üks selline 'juhtmelaadne' vidin, ühe poldiga kapoti külge ja teise poldiga raami külge, kuskilt lugesin, et sel mingi seos raadioga kuid äkki see piirab ka ntks kapoti avamisel seda kui kaugele ta liigub?
-
Samamoodi jah, aga aega ikka võtab veidi see vahetus Uue mehhanismi loomulikult puhastasin ära enne ja hiljem õlitasin korralikult. Riho sa mõtled neid rullikuid mis kapoti nurkades on? Nendega sai jah juba ammu värvimise ajal tegeletud niiet need toimivad nii nagu peab
-
Kuna juba ostmisest saadik käis kapott mul väga raskesti lahti ja peale eelmise aasta õnnetust mul see sisuliselt ei töödanudki enam (tuli suure jõuga tõmmata), siis tuli kapotitõste mehhanism ära vahetada otsast lõpuni (lukk+tross+kang) ja nüüd kohe palju parem peab tõdema Alguses tundus raske töö kuid veidi nokitsemist ja õigeid võtteid ning saab hakkama küll. Kel vaja näpunäiteid siis võin jagada. Tänud eixile tagantjärgi korraliku varuosa eest
-
316i suur kütusekulu
Maanteel võtabki rohkem kuna pöörded suhteliselt kõrgel ju. Minul linna keskmine hetke arvutuste järgi umbes 9.
-
Eks hinnad pea kahekordistunud juba, aga mis teha. Kui mõtled nn. 'gongi' siis ei, see oli mul lihtsalt ühendamata Selline siis uus numbrialus, i tähte on vist ümber disainitud muu on sama Pildil ka uus genekarihm.
-
Vahepeal sai sünnipäeva tähistatud ja venna poolt tuli midagi BMW teemalist tagaluugil ammu juba häiris tegelikult see vana embleem. Lisaks käisin ja võtsin peaaegu viimased puuduolevad detailid (mõned jubinad on veel... ) tagakardina orig kinnitused, tagumise puksiiraasa kate, bensiinitoru kate, vasakpoolne logariots, uue UMi numbrialuse sain ka hetkel vist kõik, järgmiseks tuleb esisillaga hakata tegelema.
-
Lobamokkade rubriik
keegi täna laulukale kaasa elama?
-
324td ei tööta kellad! Kiiresti abi vaja.
Proovi uut spidoblokki? Kas pole nii, et nendes blokkides on sees takistid, mis loomulikult paarikümne aastaga kipuvad ära väsima. Seda kas seda takistit vahetada saab, ei oska öelda.