Hüppa postitusse

erxx

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis erxx postitas

1. Mis kast sul all üldse on? Getrag kasiga kindlasti 3.25 ülekanne liiast. ZF'iga ei tohiks nii hull olla.
  2. Pole vaja tulla kui ei meeldi..
  3. Mina lähen reedel. Hakkan küll Tartust sõitma aga teen Elva lähedal maakodus väikse vahepeatuse. Kel koos kulgemise soov, siis võib mingi kogunemise orgunnida nt Elva kanti.
  4. Kindlasti mitte.
  5. Pole ammu midagi kirjutanud. Hetkel igapäeva autona kasutuses. Sai lõpuks see hooratta vahetus ka ette võetud. Meeldiv on sõita kohe Hooratta massid olid omavahel 2mm nihkes, niisama masse väänates ei ütlekski, et midagi viga võiks olla, kui vaadata ei oska. Kuna all on ZF kast siis oli ülemiste kasti poltide keeramine ikka paras piin. Läksid uued simmekad, kasti ja väntvõlli omad, teine kast, hooratas, siduriketas ja korv. Genekas sai ka igaksjuhuks ringi visatud, kuna tüv co aparatuur ei tahtnud koostööd teha. Läks 105a peale. Ei tea kas oli juhus aga igatahes pärast hakkas seade mootori pöördeid lugema Ajaviiteks sai uus klaas ette pandud, läks 15min üksi tehes. Koos klaasi puhastamisega pärast jne. Lukud sai ka korda tehtud, et saaks autot lukku üldse keerata. Peab hakkama vist juhmeid ükshaaval taga ajama, kesklukk ei taha koostööd teha, pagassi lukku lahti keerates läheb juhiuks lukku Lukk oli igast sodu täis, keeled puhastatud ja mõned välja vahetatud, kuna võti sees ei jäänud enam õige kõrguse peale, ju nii ära kulunud. Võibolla vahepeal veel midagi tehtud, ei mäleta enam Hetkel siis nii.
  6. Põllutööriistu pakkuda sulle ei ole. Ma olen tänaseks 11 aastat katsetanud igasugu asju niiet arva mida tahad. Küsiks mitu autot sa taastanud/keevitanud oled? Spray aerosooli kasutada siis ei kesta tõesti ükski asi. Pigem hoia oma tarkus lihtsalt omale või tee korrosiooni kohta eraldi teema. Jääb see teema puhtam ja saab kogu jutu ühte kohta. Saavad teised ka teadmisi.
  7. Klaasi tellisid ikka õige kabrio oma? Tavalise 2d 4d touringu klaasi oleks saanud muidu kümme ja kopikad peale odavalt
  8. Kuna sa ei tea Eixi plaanidest suurt midagi siis milleks selline diivani kõrval hoidmise sõnavõtt? Mis puudutab keevitatud auto roostekindlusesse, siis see ikka väga vaieldav. Samahästi võiks väita, et igasugused traktori haakeriistad mädanevad ka keevituskohtadest maha, sest neid ju on keevitatud sealt. Ometigi see nii ei ole, kõik saab alguse sellest kuidas sa pleki ilmastiku eest ära kaitsed ja palju sul teadmisi on keevise kaitsmise osas. Paljud lasevad peale esimese kättejuhtuva krundi ja sealt see probleem alguse saabki.
  9. Võib panna, midagi ei juhtu, lihtsalt kast ise pole nii tugev nagu 260. Ja kui eelnevalt 260 oli all, siis tuleb arvestada, et hoovastik ja kardaan ei sobi. Küllalt neid 2.5 pille millel 240 otsas.
  10. Karteril jahutusribid lõikasid maha? Et vastu latti ei käiks need. Ei mäleta peast, kas E36 käpad sai valedesse aukudesse ka panna, aga turbo poolne käpp ei jää kindlasti vanadesse aukudesse.
  11. Kindalaekas, üleval katte all.
  12. Esimene ja tagumine ongi erinevad.
  13. Kere rooste vaba? Kas ma olen ainus kellele tundub, et summuti kõrval rooste täpp on? Tüüp kohad ka nagunii roostetavad kui ei ole tehtud kere.
  14. Paagi koht sirgeks tehtud? Seda huumorit tahaks ise näha. Btw paak käib tagumise istme alla. Ehk ajasid sassi varuratta kohaga pagassis.
  15. Seda muidugi, aga kui pilti vaadata ja siis lugeda, et esitiiva alumised otsad on korras, siis tekib kahtlus mida üldse korralikuks peetakse. Pildilt näha, et mingi soperdis juba juhipoolsel esitiiva all otsas. Seni kuni amordi kannud ja katus sirge on, seni kõlbab kõik taastamiseks.
  16. Kere kõva ju Pahtel püsib küljes... veel.
  17. Üritus oli ka see aasta super Kiitus Kerdile, et taaskord korraldada viitsis. Olen kõik 4 aastat Oorel kohal olnud ja seekord oli asi ikka väga vinge, esimese aasta 14-16 autot vs selle aasta 51. Seltskond oli meeldiv ja ilmaga see aasta läks väga hästi. See aasta ei suutnud enam vastu panna Kaidoga ratta ringi laskmisele Aga noh, rullnokad nagu me oleme, öine piirajapidu teiste poolt ka välja vabandatav ei ole Jään ootama järgmist aastat
  18. Kaltsud saab ka istmetel ringi visata.
  19. erxx vastas Krysten teema asukohas Probleemid
    Ohutulede lülitist käib suunatulede töö läbi. Olen 2 korda puutunud kokku, et suunatuled ei tööta korralikult ja teise ohutulede lülitiga hakkab tööle.
  20. Ebanormaalsed numbrid Nägin ka sind neljapäeval Tartus FI Selveri ringil Haigelt ilus auto on küll. Mis spec on siis? 535d pihustid, suur cooler mingi asisem turbo ja chip?
  21. erxx lisas teema asukohas Varuosad
    Sooviks osta kesklukumoodulit. Tootekood 61.31-1380302 Pakkumised postkasti või 56618830 Välja näeb selline:
  22. Mida kuradit, kuidas see kere nii roostes esiotsast on. Üks totaalselt ära mädanenud põhjaga E30 83a. polnud ka nii mäda esitiibade alt ja tulemüüri juurest.
  23. Tegin ka ülekande ja jään ootama.
  24. Mul kasutuses E34 cooler, mis originaalis radika külge kinnitub, aga pandud nn esipaneeli külge. Esimese postituse viimaselt pildilt näha kus hetkel on. Muidugi tuleks midagi suuremat sinna panna või siis proovida esialgu avadega põlle. Õliradikas E34 TDS oma ja mahutasin neeru taha.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.