Kõik, mis sass postitas
-
325 ix '89 - Pisike
Tihti on nii ,et kratsid vähe seda pindmist roostet ja on pärast pöidla suurune auk. Hea meel kui see ix leiab asjaliku omaniku,suht haruldase sisuga touring.
-
325i kupee (m20b25) '87 - Hannes
Kas polupuksiga ülekande müra ei hakka võimenduma keresse?
-
Lobamokkade rubriik
kas E30 soojendus radiaatori ja soojaklapi on võimalik ka b osana osta? Klapp lekib ja seetõttu on juhipoolne jalgealune märg.
-
Pirnide vahetus on tüütu nende raunexi tüüblitega,muud midagi.
-
O:e30 Touringu esimesed uksed,katuseluugi plekk
esimene vasak uks olemas
-
Ägedam on kinslasti MIs mulje strud tootena käevahel jätab?
-
Lobamokkade rubriik
Käisin uksi hiilimas touringule kasutaja grimes endise ix küljest,sellest autost pole enam midagi järgi täitsa luukere.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
http://www.ebay.de/itm/Bmw-E30-E34-E28-MK-Motorsport-Ventildeckel-Neu-320i-325i-525i-Alpina-Schnitzer-/121885264994?hash=item1c60ed8c62:g:6tsAAOSwnLdWs3MU
-
318i m43 '88 - Blade
Võttis näo naerule tubli!
-
320i kupee '84 - Raini
Ma arvan et see rohkem weekend festivali moodi ma kahtlen et see nitro lahustiga ära tuleb aga kes seda teab kui survekaga lasta siis musta värvi lendab Pühajärve oligi 20 aastat tagasi weekend festival,aeg mil e30 sai legendaarne rull.
-
O:e30 Touringu esimesed uksed,katuseluugi plekk
Soov osta touringu korralikud hästi säilinud roosteta esimesed uksed ja katuseluugi plekk. Tagaluuki võib ka pakkuda. kontakt:ps
-
320i kupee '84 - Raini
Pühajärve beach party aga olukord ei tundu lootusetu,sipa teravaid küüsi ja nitrolahustit ja saab täitsa kobeda pre.
-
318i Rappold Cabrio '84 - M20b20
See e30 ilmselt ei jäta kedagi külmaks,kas sa vihkad või armastad mida sa näed. Fakt on see et igal asjaarmastajal tuikab igaljuhul,ka negatiivne emotsioon on emotsioon. Minu arvates vahva vaheldus siia seltskonda murdmaks väljakujunenud käekirja. Paljudel noorematel kuvandub E30 silmiette drift,race jne,aga tegelikult saab vanakesega edukalt ka poes käia piima ostmas, ning teema peakangelasega oleks seda kuradima äge teha
-
Lobamokkade rubriik
mul on tarvis m52/m50 väljalaske kollektori tikke koos muttritega 3tk,võiks tallinnas asuda.
-
316 '86 - Sören
e36 peaks olema nuudid vastupidi võrreldes e30 kardaaniga.
-
316 '86 - Sören
Mis moodi sa kardaanid kokku sobitasid?
-
318i - 1991 - Vengerfeldt
kas panid 51mm diameetriga püstakusse 45mm diameetriga amordid?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Ma teeks küll oma touringul keretööd ära,rumal oleks siis ju pooleli jätta
-
325i '87 - Kaido
Sellest autost peaks siin foorumis ka teema olema,pikalt pesitses see isend Tallinnas Männikul . Eix istmetele polegi küüsi taha ajanud,või siis on aga sa pole tahtnud anda,eriti seda kunde poolset
-
316i Touring '92 - Garl Oss
Enne küljepauku ja subaru sinsit jättis see e30 touring igati viisaka mulje. Edu,ehk saab sellest põllurallikast veel E30.
-
O:vanakooli Alpine ja Pioneer audio tehnikat
Ehk kellegile vedleb ülal mainitud raadiotele pulti:http://www.radiomuseum.org/r/pioneer_car_radio_cassette_keh_m9.html Cd boksi juhe pakub ka huvi.
-
Lobamokkade rubriik
Mina kontrollin igakord fooritaga kas on ikka vaba käik.
- Müüdud
-
318i - 1991 - Vengerfeldt
Milleks e46 õõtsad head on?
-
O:vanakooli Alpine ja Pioneer audio tehnikat
80 lõpp 90 aastate algus. Huvi pakub Pioneer keh m 8300/9100/9300 ka paneelita makid. Alpine 3541/3542